Komentari na vest

Dualizam Partizanovih golmana: Ko je prvi, ko u boljoj formi, ko zaslužuje da brani?

Marko Pavlovic

pre oko 2 godine

Kako god, sva trojica bplji od onog burjana ili kako god
G

Gost23

pre oko 2 godine

Treba da brani Stevanović, rezerva Lukač. Ovaj popović treba da se proda, alo ga neko hoće ruku da mu poljubimo!
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

ja ne znam sto su uopste dovodili Lukaca ako mu ne daju ni minut. On je branio fantasticno dok je bio prvi put u Partizanu
H

Hesus Hill

pre oko 2 godine

Pazi teksta o golmanima....pustite vi golmane,golmani su nam najmanji problem. Sto vi novinari ne pitate upravu i trenera kad ce da podnesu ostavke ?
S

Slep Kodočiju

pre oko 2 godine

Miletovi sledbenici ti nalupaše minuse. Ne slažu se sa tvojim misljenjem. Tako im Mile reko.
B

Blablabla1

pre oko 2 godine

Stevanovic prvi. Popovic prima samo evrogolove preko 20 metra. Trebaju mu naocare.
V

Vvvip

pre oko 2 godine

Jeli ovo Boban piroman?
0

0211

pre oko 2 godine

Nestale teme a?! Gde je Stanoje?! Jel ide u Bešiktaš?!
G

GVOZDENI

pre oko 2 godine

A zasto Lukac nije prvi golman? Jedan od boljih koje pamtim u Partizanu pored Kralja i Stojkovica. Stevanovic potseca na Omerovica i Stojica dok Popovic je u klasi Zivkovica i Kljajevica. I oba Bozovica su bili OK pristojni golmani, Radisa Ilic isto, jedino onaj Djukanovic mi je ostao u losem secanju i gola Piksija iz kornera. Tada je Omer sluzio JNA.
@

@limeni

pre oko 2 godine

Pamtis ga iskljucivo zbog odbrana protiv Zvezde... Momak vec neko vreme ne brani, van forme je...
@

@@limenko

pre oko 2 godine

Taj vam je za jedno poluvreme odbranio DVA zvezdanasterca.
@

@limeni

pre oko 2 godine

Svaka mu cast, inace momka poznajem licno... Ali cinjenica je da nije dugo branio, inace ne bi sedeo na tribini. A reci mi ko je Kljajevic kojeg pominjes u elaboratu?
@

@limeni

pre oko 2 godine

Ajde limeni mudracu, jel postoji Kljajevic?
@

@@@limenko

pre oko 2 godine

Decko se zoce Filip Kljajic. Steta sto se vise nije dokazao, a ima bas dobre fizikalije za golmana. A sta si ti neki KOLEKTOR?
@

@limeni

pre oko 2 godine

On se ne "zoCe", nego se zove Filip Kljajic... a ne Kljajevic! Nisam lektor, vec ne znas ni kako se zove golman koji je do pre par godina bio u tvom klubu? A fizikalije su mu sjajne, to je pokazao u Atini i Bilbau ...fantasticno! Odmah se vidi da si tastatura navijac, ne znas imena, tripujes uz to da se puno razumes...a fudbal nisi igrao ni na fizickom... Sjajan si!
R

RealNo1

pre oko 2 godine

Teskt kao da su Bufon i Paljuka u najmanju ruku. Dva prosjecna golmana sto se pokazuje iz utakmice u utakmicu.
7

777

pre oko 2 godine

Nama je svejedno pre derbija sam pricao da ce se Popovic jos u tunelu Marakane uplasiti, jednostavno na tom stadionu se uplase mnogi pa je logicno bilo i da on bude uplasen jer je prvi put igrao derbi tamo. Sto se tice Stevanovica sta da kazem jos jedan u nizu Janicara veliki navijac Zvezde koji sada vec standardno mora da glumi najveceg grobara pa pali baklje vodi navijanje i td... Stojke, Ozegovic isto su ocigledno morali to da rade jer svaki navijac Zvezde mora da se dokazuje da je "grobarcina". Pavkov skoci vise glavom nego sto on moze da dohvati rukom tako da neka brani on sledeci derbi da i njega istraumiramo pa da na leto traze novog golmana...
ц

црно на бело

pre oko 2 godine

За кога ти навијаш?Губиш се у коментару...
@

@crno na sivo

pre oko 2 godine

Ako umes da citas nedvosmisleno bi razumeo da covek navija za Zvezdu... Procitaj ponovo, ako nesto ne razumes slobodno pitaj...
T

Taribo

pre oko 2 godine

Uf to je bas bitno... Ako vec hocete svakodnevno da izbacujete tekstove o partizanu, znate o kome treba da pisete?! Zna se da je uprava rak rana ovog kluba, zasto malo to ne analizirate? Npr koliko dugo vec nema trofeja, a koliko su ih prethodne uprave osvojile? Npr. analiza prelaznih rokova ove i nekih ranijih uprava? Npr. trenutna reputacija kluba i kod nas i u evropi, u poredjenju sa nekom ranijom? Zasto ne ispitate sistem poslovanja prastanja dugova za ciste papire? A ne da prenosite iglicine hvalospeve o samom sebi...
U

Uprava napolje

pre oko 2 godine

Ako se u sedam sezona osvoji jedna titula, tu nisu krivi ni igrači ni treneri.
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

vidi sliku ....Popovic sa Bobanom Rajovicem na svadbi Lole Smiljanica :):)
L

Lukac

pre oko 2 godine

Popovic neiskusan, nesiguran, preplasen, ne uliva poverenje igracima odbrane. Stevanovic bolji golman u svakom slučaju, mada visina jeste malo problem. Dakle Stevanovic svakako isored Popovića, a ispred obojice Lukac, čovek je iskusan, mnogo utakmica ima, branio u ozbiljnoj ligi, a i dobar je golman zaista, svi se secaju dva penala koje je odbranio Zvezdi i dobrih odbrana u Partizanu .
M

Makijan

pre oko 2 godine

Popovic ima idealnu gradju ali je jako krut, usporen. Sa takvom gradjom on mora da radi mnogo mnogo na sebi. Jer brza reakcija tela je potrebna a on dok se pokrene.. Slican tip kao nekada u Zvezdi Manojlovic tesko ista tu moze biti. Stevanovic je golman limitiran nema visinu lose je gradjen eto ume da skine penal i to je to. Partizanu treba rez kompletnog igrackog kadra drugacije da se selektiraju igraci brzina, tehnika itd. Stanojeviceva logika o igracima koji osecaju dres je presmesna jer sve su to istroseni igraci a opet ne igraju za male pare. Uprava se krila dokle je mogla ali dogadjaji i rezultati sami demantuju da nema kvaliteta. Bilo je uocljivo i protiv Socija, Santa Klare, Flore, Genta.. ali spin majstori su lagali sebe i navijace. Podmladiti ekipu i drugacije skautirati i strpeti se sezonu dve i uloziti par pravih stranaca. Sve do tada Zvezda ce opet i kada je losa uzimati titule ako ista bar na taj individualni kvalitet i iskustvo. Zvezdin cetvrti golman Vasiljevic je bolji od sve trojice vasih. Samo jedan od primera.
P

Petardinjo

pre oko 2 godine

5 komada na svom pasnjaku -SRAMOTA!!!!
n

nekad gledao

pre oko 2 godine

nindza kornajce i mocni rendzersi
G

Gost12345

pre oko 2 godine

Partizanovi golmani imaju veliki problem zbog sklanjalica. U domacoj ligi im se jednom sutne na gol i to sa 30m, sto u 90% slucajeva ni ne ide u gol. I kako on da stekne rutinu da brani kad mu niko ne sutira na gol? Generalno, celoj ekipi Partizana cine medvedju uslugu igranjem sklanjalica vec godinu i po dana, ali najvise golmanima. I onda dodje derbi i evropske utakmice, i golovi padaju li padaju...
G

Gost1111

pre oko 2 godine

Kad navijac kluba pod zastitim drzave,kome se svi sklanaju 4 godine i ima najvise dosudjenih penala u Evropi,objasnjava nama koji problem imamo
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

gost1234...cuti bar nam VAR radi redovno
@

@gost1111

pre oko 2 godine

Brzo si zaboravio 6 Toletovih titula u nizu... polako ovo je nama tek peta, tek ces da kukas o vasem postenju...stedi se malo!
@

@@gost1111

pre oko 2 godine

E moj gostu, za vreme Partitanovih titula, Partizan vas je dobijao kako je stigao. Sad ste vi svesni da ste radili svašta pa se vadite kao ovo je za ono.
@

@gost1111

pre oko 2 godine

Da, dobijao nas je...ali zna se i kako! Nisam dete da mi pricas pricu... Posebno se secam sudjenja Jovanetica i startova Krstajica i Savica u mecu koji je odlucivao o tituli... A za vreme toleta ste toliko bili dominantni da je Vojvodina napustila teren na finalu kupa, a takodje u to vreme je Jojic dosudio penal za svoj u ekipu...sta ces, moglo vam se! Zvezdu ste pokusali da ugasite, ali nije vam uspelo...sad razmisli sta vas ceka posle nase pete titule u nizu, necete imati zute banke... Polako sine, sve se vraca...ali polako, tek ces pricati o postenju!

VAR

pre oko 2 godine

Kako smo to mi pokusali da ugasimo Zvezdu vas su upropastili oni koji su vas vodili sto nama rade sada ovi u upravi ali imaju mnogo veliku podrsku drzave toliku da su nam rasturili tribinu,ponavljaju se bajke idalje od 6 titula 2 su bile pod vasim Terzom za sve to vreme Partizanu u derbiju nije sviran ni jedan penal a moglo je nista lakse a Zvezdi su svirana 2 penala ,u jednom derbiju lopta pogodi u butinu Rnica sudija svira penal.

Delija

pre oko 2 godine

Sledeci derbi neka brane obojica, onako da vam damo malo fore, pa da vas nakantamo sa tri razlike, bez ljutnje ima ekipa koje vam daju OSAM.
B

Blesavi delijo

pre oko 2 godine

Izgubicete...zapamti ovo.
A

Axaxa

pre oko 2 godine

Jednom u pet godina nas dobili sa dva gola razlike i sad ćete vi nekog da kantate.
@

@Axaxa

pre oko 2 godine

A vi ni ne pamtite kad ste nas uopste poslednji pobedili... Hahahaha
D

Da se podsetite

pre oko 2 godine

Golman Stevanović je nego što je došao u Partizan bio standarni golman Čukaričkog, i u nekadšnjoj emisiji Total socer na SOS kanalu proglašen je dve sezone zaredom za najboljeg golmana naše lige. U jednoj od te dve sezone čak sedam penala nije realizovano od toga dva je odbranio protiv Napretka, potom dva penala protiv Partizana oba promašena a rezultat je bio 1:0 za Čuku u Humskoj Plasentin dao gol sa više od 35 m. Protiv OFK Beograda uhvatio živu loptu kod rezultata 1:0 za Čuku potom odmah degažirao i u kontri Čuka poveo 2:0. Mali je dobar golman samo nije dobio pravu šansu u Partizanu a kad je branio u finalu Kupa protiv Zvezde a Partizan dobio 1:0 bio je jedan od junaka utakmice. Imao je i ponude iz inostranastva ali ih je odbio.
@

@Da se

pre oko 2 godine

Podsetimo i to da je Stevanovic uvek i da svakom mestu sebe reklamirao kao veeeelikog Zvezdasa, i nudio se Zvezdi. Kada je stigla ponuda partizana isti je isao logikom "daj sta das" i potpisao... Naravno, pre toga pobrisao sve slike sa Zvezdinim grbom na drustvenim mrezama...
G

Gost11111

pre oko 2 godine

Isto kao Mirko Ivanic! Bio na jugu milijardu puta i dalje navija za Partizan, ali ne covek profesionalac! Sve se bojim da ti ne bi presao u neku drugu firmu da radis, za vecu platu
D

Da se podsetite

pre oko 2 godine

@Da se To za koga Stevanović navija me ne interesuje. Ja sam samo izneo činjenice da je proglašavan za najboljeg golmana naše lige u emisiji Nebojše Petrovića Total socer u kojem su glasove davali kako sportski novinari tako i igrači iz klubova. Činjenica je da je od 9 dosuđenih penala protiv Čukaričkog njegovog tadašnjeg kluba čak 7 neralizovano a on je odbranio 4 jedan šut je zaustavila prečka a dva su promašila gol oba igrači Partizana. On ima i velike zasluge kad je Čuka osvojio kup. Isto tako bio je i među najzaslužnijim za pobedu Partizana u finalu kupa protiv Zvezde. Zahvaljući njemu jesenas je Partizan prošao Soči na penale. Nažalost nikad nije dobio veću šansu jer je kvalietan golman. Naravno kao i svaki golman ima loš dan tj imao je neke kikseve ali one u Čuki su zaboravljene niko se i neseća, ali u Partizanu se greške nepraštaju i neki navijači ga prozivaju kiksara. Nadam se da će uskoro otići u inostranstvo i tamo dobiti pravu šansu jer u Partizanu samo propada.
@

@gost1111

pre oko 2 godine

Mirko Ivanic je toliki navijac partizana, da nije hteo da se javlja na telefon poslednji dan prelaznog roka kad ga je JSD hteo! Hahahahaha! Epska blamaza!
G

Gost11111

pre oko 2 godine

Ti znas da nije hteo da se javlja?! Licno ti on rekao?
@

@gost11111

pre oko 2 godine

Ok, bio mu je telefon na popravci ... Ako ce ti tako biti lakse! Hahahaha
T

The Nightwalker

pre oko 2 godine

Ne znam zasto su se navijaci Partizana ostrvili na Popovica, pa on je samo dete, jos uvek mlad! Krivite ga za gol u derbiju, a ne vidite greske igraca ispred njega. A sta je trebalo da uradi? Sve strucnjak do strucnjaka! Umesto podrska, vi ubijate samopouzdanje detetu. Vazno da ste vi svakog dana na poslu savrseni i bez greske!
V

Vinnie Jones

pre oko 2 godine

Pritom licno ih je Popovic svojim odbranama uveo u grupnu fazu Evropskog takmicenja... Konkretno protiv Socija u prvom produzetku odbranio dve stopostotne sanse ...
P

Pa sad

pre oko 2 godine

Za golove na derbiju je kriva kompletna odbrana, počev od nonšalavije Zdjelara. Nije u pitanju bio čak ni kvalitet nego statičnost. Sa druge strane Popović već dugo vremena ne skida ništa ekstra. Odradi šta je do njega bez da da nešto više. A onda se dese i te loše reakcije kao na derbiju.
D

Duh koji lebdi nad Marakanom

pre oko 2 godine

Indikativno je da vi, u poslednje vreme, pronalazite probleme u Partizanu i gde ih ima i gde ne. Jedan hrabar nastup proti ekipe koja košta 5x više, uz čak 2 vodjstva, završen porazom od 3 razlike, okarakterisan je kao nevidjena katastrofa. Sa druge strane, "nesrećni mali ofsajdi", (koji kod nas to ne bi ni bili), doveli su do toga da i komšije izgube sa 3 razlike, ali tu su već hvalospevi, pozivi na revanš, borbu... Ne pišete o pritisku na sudije i o tome čemu služi VAR, o banditima u upravama, već je Partizan "najviše u istoriji primio golova u dvomeču, čak 8"? Nasuprot tome, 10 od PSŽ-a i po 9 od Totenhema i Bajerna su "hrabra igra našeg predstavnika, uz nedostatak sreće i razliku u kvalitetu" . Nagledali smo se svakojakih stvari, koje govore i o njemu, a Duh je, izgleda, i kod vas počeo da lebdi.
P

Pravovremeno

pre oko 2 godine

Sad se traže igrači za leto, a ne za vreme priprema.
s

sto nisam krokodil

pre oko 2 godine

niko nek ne bran
n

ne znam

pre oko 2 godine

ko je prvi ko je drugi ali znam da je onaj mali vasiljevic koji je 4. golman zvezde na pozajmici u napredku bolji od obojice.I posle se ljudi cude sto je zvezda dve svetslosne godine ispred
L

Lupi ga musavko

pre oko 2 godine

ali bas onako...
l

lupi te

pre oko 2 godine

musavko al bas onako
Z

Zole

pre oko 2 godine

Glupo je polemisati o ovome. Naravno Stevanovic. Popovic je mlad, neiskusan i preplašen, ne uliva poverenje uopšte i unosi nemir u ionako tanku odbranu Partizana. Krivac je za prvi gol zvezde u derbiju, direktan krivac za minimum 2 gola od 5 protiv Fejenorda. Ne vidim poentu njegovog guranja kad je jasno da bar za sad, nema kvalitet za prvog golmana, em nije bonus
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

Vama ni mc gregor ne bi pomogao da pobedite zvezdu.
У

Уо

pre oko 2 godine

Поповић нема квалитет, а Стевановић је нешто што је био Бајковић у Звезди - никад не знаш. Ако морам да бирам - Стевановић, а искрено ни један ни други нису довољан ниво, ни близу као што је био Стојковић у оном периоду пре.
Z

Zna se...

pre oko 2 godine

Samo "Piroman" 😄😄😄 Stevanovic!!!! Obavezno produziti ugovor!!!!
U

UPRAVA NAPOLJE

pre oko 2 godine

Partizanu trebaju: vrhunski golman, savremeniji bekovi, desetka poput Moreire i bar još jedan ozbiljan centarfor. Dovesti pojačanja pre početka priprema da prekinemo niz od blamiranja u Evropi svake druge sezone.
д

д.г.

pre oko 2 godine

А штопери европски...
P

PP

pre oko 2 godine

Partizanu pre svega treba trener!

Marko Pavlovic

pre oko 2 godine

A što je ova godina bila blamiranje?
U

Uprava napolje

pre oko 2 godine

Kakav trener?! Sa ovom upravom Đukić, Mirković, Milošević nisu osvojili titule. Ako se osvoji jedna titula u sedam sezona isključivi krivac je uprava!!!
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

Partizanu prvo sto treba je uprava al to uprava koja ce da radi za dobro kluba a ne svog dzepa
Ј

Јован 84

pre oko 2 godine

Никад голман од Поповића!
D

Drvo

pre oko 2 godine

Ko god da brani izbusice ga Katai.
N

Neutralna slika

pre oko 2 godine

Ono kad je treći golman Milan Lukač najbolji u ekipi i da se ne lažemo Ćelavi i Pop ne bi mogli da brane u prvoj ligi Turske poput Lukača koji je pet godina bio standardan u Ahisaru. Guranje Popa je slično Erakoviću u Zvezdi na silu...
G

GOST 510

pre oko 2 godine

Jeste u početku bio standardan ali kasnije više nije. Kasnije su i ispali iz lige.
N

Ne kazem

pre oko 2 godine

da je los tekst bas naprotiv ali fa li mislite da su golmani jedine rupe ili slabe karike kako hocete u timu?
G

Gost iz Draznja

pre oko 2 godine

Boban Rajovic
a

amado

pre oko 2 godine

gde moze da bude celavi golman sa 180cm? to nema u ozbiljnom fudbalu. popovic je talenat, i moze da ima ozbiljnu karijeru, samo ce ga ubiti sa ovim stalnim menjanjem golmana...
G

Gost11111

pre oko 2 godine

Popovic moze da bude ozbiljan golman iza zgrade, na male golove, rekreativno da brani! Nije ni celavi nista posebno, ali je 3 klase iznad ovog diletanta!
v

v1ad

pre oko 2 godine

Gde ima celavi golena od 180cm? Ne znam, mozda jedan Fabijan Bartez?
v

v1ad

pre oko 2 godine

Popovic je zrtva grobarske zablude da su imali jaku odbranu. To su razotkrili Zvezda i Fejenord. Sto se njega tice, mlad golman na koga treba cekati ali verovatno jos nije za prvog. Stevanovic je bolja opcija u ovom trenutku za Partizan, solidan superligaski golman, ali ne mnogo preko toga. Naravno, ako ispred sebe ima Vujacica i Sanicanina, a Zdjelar sam drzi sredinu tu ni Oblak ne pomaze.
G

Gostttt

pre oko 2 godine

Stanojevic da puno fantazira bio bi trenercina
_

_000932.3705edf250a4483ba2f86b5c06b6839b.1904

pre oko 2 godine

Stevanovic bez greske
C

Celavi no1

pre oko 2 godine

Da je Stevanovic branio u derbiju druga prica bi se pricala.
@

@Celavi

pre oko 2 godine

Jeste, primio bi 3...
S

Savetnik

pre oko 2 godine

Ako je utakmica zatvorena ne treba ni jedan golman,tamo gde nema sklanjanj e onda bogami obojica na gol da stanu.
I

Igor78

pre oko 2 godine

Za Popa ima vremena, ne treba ga sada potpuno skloniti ali ako je Stevanović u boljoj formi i jači što se tiče samopouzdanja, odluka je laka. Popa mogu polako vraćati u ritam kroz Kup utakmice ili na domaćem terenu protiv slabijih timova, ali svakako da se mora voditi računa sa dobija minutažu i da se razvija. Partizanov najmanji problem su golmani i prvi napadač, sve ostalo je problem počev od stila igre koji se forsira do selekcije ekipe koja ne može da se nosi sa boljim ekipama ni u ligi konferencije. Ove godine su se srećno plasirali u LK, pobedili samo Floru i Anortozis, tako da nema tu mesta euforiji, znaju i ovi likovi u upravi dobro da su se ove sezone provlačili kroz iglene uši. Ali kada nema dovoljno kvaliteta to se oseti na kraju, sezona je duga.
G

GOST 510

pre oko 2 godine

Ne može da se razvija golman u ozbiljnoj ekipi koja juri rezultat. Ako već valja, u šta ja ne verujem, lako će se naći neki slabiji klub srećan da ga uzme na pozajmicu još bolje ako je van Ling Longa pa neka se tamo dokaže. Ako nije sposoban za neku grčku ili slovenačku drugu ligu onda ne treba ni nama.
S

Stefannnbgd

pre oko 2 godine

Celavi to se podrazumeva

The Intersect

pre oko 2 godine

ne zaslužuje ni jedan

daxon1703@mail.com

pre oko 2 godine

Mislim da ovde rasprave nema, Ćelavi mora biti golman br.1. Po apsolutno svim parametrima dečko jednostavno zaslužuje. Već na prvi pogled se vidi da je Stevanović bolji a da ne pričamo kada stane na gol koliko se vidi da je bolji od Popa.
7

79009

pre oko 2 godine

Nije imao ozbiljan mec Stevanovic.Tj jeste jedan u Roterdamu gde je Fejenord igao sa 20% snage i primio je 4 komada, 1 cist ponisten.Ne vidim neki njegov, vau vau, kvalitet?.
O

On bio došao?

pre oko 2 godine

Šta je sa Lukačom?