Komentari na vest

Dugalić pred revanš sa Zvezdom: Žao mi je što Marakana neće biti puna

u

ultra kopaci

pre gotovo 3 godine

sutra na pecurkani sve vodje navijaca sa pionirskim knizicama iz 1980`zivi bili pa videli
D

Dzo Black

pre gotovo 3 godine

Ovaj za zvezdu navija 100%
S

Somborac

pre gotovo 3 godine

Ne igraju im sutra Pokatilov,Banjak,Sujumbaev,Goralski,Kosovic i Zoao Paulo,ako tako desetkovane ne mozemo da ih izbacimo ni ne zasluzujemo da igramo u evropi
P

Pomoćnik redakcije

pre gotovo 3 godine

Često komentarisem na ovom portalu,ali nikad se nisam mešao u sastav,da pljujem igrače ili trenera ne daj Bože .Nas tren3r je naša legenda,kao i naši igrači, koji pokušavaju da petu godinu igraju evropu za redom.Kome je to uspelo ? Člansku kartu imam i ja i moj sin od 9 meseci.Zadnjih godinu dana slabo idem na utakmice,mozda čak i više i zato bih vam postavio jedno pitanje,po čemu ste vi veći navijači od mene ? Ali lepo pročitajte komentar.Puna podrška Dekiju i ekipi,mi verujemo u vas !!!!
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Kulturno pitanje, kulturan odgovor. Ja nisam ništa bolji od tebe, možda sam i gori. Ali je meni, kao i mnogim zvezdašima, širom sveta i u Srbiji, dosta više hokštapleraja. Jasno da država pomaže Zvezdi, ali je opet to pljačka kao i 90ih. Dinamo dobija 10M godišnje iz Zagrebačkog budžeta već 20 godina ali razvijaju kvalitet i taj kvalitet debelo naplaćuju. To samo slep ne vidi. Stalno neko sitničarenje u zadnjem momentu pred kraj transfer roka. Stalno se gura neko kome mestu nije na fudbalskoj njivi, kamo li na Rajku. Stalno neko forsiranje stare slave i klubaške dogme. Nisam bolji od tebe, brate mili, ali hoću klub za 2020u godinu, 1970u. Svako dobro.
B

Bar Kohba

pre gotovo 3 godine

Ja Dugalica pratim odavno, igrao je u Tosnu i Jeniseju u Rusiji, dobar je igrac, ima visinu i fino kretanje, snasao se dobro u Kairatu, ja mislim da je on dobar izbor da ga Zvezda dovede, zreo je igrac, ali on u Kairatu ima fina primanja, morala bi se Zvezda isprsiti. Verovatno bi dogodine hteo da dodje na Marakanu.
A

Ajdeeeee112

pre gotovo 3 godine

Iskreno se nadam da cemo konacno videti Pankova na klupi. Svaka cast za borbenost i za to sto je decko veliki Zvezdas,ali mislim da au i Degenek i Babic klasa za njega...redovno pravi kikseve i redovno primamo golove preko njega. I banjak je kod drugog gola upravo njemu pobegao. Ostavio bih i Krsticica na klupi koji evidentno nije u formi,umesto njega nek krene Kanga,i onako jurimo rezultat. I najbitnija stvar,s obzirom da su Pavkov i Krsticic ocajni,a da ovaj francuz nije uigran. Krenuo bih sa Benom u spicu a sa Falkom na desnom krilu. Znaci od prilike : Borjan,Rodic,Gajic,Dragovic,Degenek(Babic),Sanogo,Kanga,Ivanic,Katai,Falco,Ben... ako ih ne otvorimo na vreme onda kasnije uvesti i drugog spica...bez obzira na poraz tamo,videlo se da smo za 2 klasa bolja ekipa,uopste ne brinem oko prolaza dalje...
P

Pendula. 77

pre gotovo 3 godine

Ako ne mogu da pobede kairat onda i ne treba da idu dalje.. Drugo je to što Mrkela dovodi propale i igrače sa plaže.. Dobar napadač i da vidite.. Ja bi sutra ben u napad a na krilo falko.. Ako ne ide onda sa dva napadača..
7

777

pre gotovo 3 godine

Ako ti je lakse verovatno ce tako i biti... Medjutim Kanga je po meni kljuc on mora da igra pre Krsticica i onda ce ko god da igra u napadu biti opasan...
G

Gost Djape

pre gotovo 3 godine

Zahvalite Bogu sto vam je sudija turcin gledao kroz prste, onako grubu igru odavno nisam gledao. Kazes Zvezda dala srecan gol, i da nije stoper postigao taj gol, postigao bi ga Rodic jer je lopta isla ka njemu. Ako hoces da vidis srecan gol pogledaj vas drugi gol jer ono je velika sreca da se iz nicega stvori onakva sansa. Napred Zvezdo razvali ove sutra, i ucutkaj sve ove sto te pljuju u komentarima.
I

Ikica

pre gotovo 3 godine

Sve je decko lepo rekao kako jeste....zao mi je ali ipak mislim da sutra Kairat ide dalje...ne vidim nacin kako Zvezda moze njima dati 2 ili 3 gola!!??!
N

Neradnik i neznalica

pre gotovo 3 godine

2:2 tacan rezultat. Odigrajte slobodno
D

Drax

pre gotovo 3 godine

5:1 , nikad nisam pogrešio!
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Ovaj Dugalić je interesantan igrač. Za ovu jednu utakmicu šta sam ga gledao, deluje dosta dobro. Ima dosta dobre fizikalije, ne liči na drvo. Čak mislim da je Zvezda bila zainteresovana za njega. Stvar je prosta da prostije ne može da bude. Ako budemo igrali najbolje što možemo, daćemo im 3, 4 komada lagano. Ako budemo igrali kao tamo, crno nam se piše. Hoću da verujem da ćemo igrati sutra na nivou od prošle godine.
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Da dodam, onaj Kante je pakleni igrač. Ne samo zbog gola, dečko ima fudbalske poteze, ima ga svuda na terenu, a i daje golove kao vezni igrač. Ne verujem da je mnogo skup, ako ima najviše 500 hiljada godišnje. Mnogo više mi se on svidja kao igrač nego Krstičić.
G

GajaE87

pre gotovo 3 godine

Kante je napadač, kakav vezni. Igrao za Legiju iz Varšave. Dosta ljudi zna tog igrača. A nije baš jeftin, milion i više i ima 30 godina. Ali sve u svemu sigurno da nije loš. Ali ne bih ga doveo.
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Dugalić je klasičan argument za privatizaciju. Nije dečko Nemanja Vidić, ali da je imao dobrog menadžera bio bi sad lagano standardan reprezentativac. Gledao sam Kairat više puta pre ovoga. Sličan Milunoviću s tim što je bolji protiv brzih igrača, a lošiji u skoku. Kante je "centar forward", dakle nije ni špic nego klasična devetka. Gledao sam i njega u Poljskoj gde je bio na vrhuncu. Apsolutno bezopasan protiv višljih štopera koji umeju da odigraju čvrst flaster. Nešto kao Pavkov sa boljim fizikalijama i slabijim šutem sa distance. Drugim rečima, on je samo ozbiljna pretnja protiv igrača kao što je Pankov. Pored tandema Degenek/Dragović čisto sumnjam da bi bilo šta uradio. Vreme je da krenemo da igramo sa dva špica, jer su oni tako igrali protiv nas. Neću biti ljut ako ispadnemo. Ali je vreme već jednom da krenemo hrabro napadački, pa šta bude bude.
Ј

Јосиф

pre gotovo 3 godine

Оваква звезда, неможе ни лучане да добије 3:0 а камоли незгодну екипу каирата. Ало, људи! Добро је бити оптимиста, али на чему базирати то?
G

Gostanko

pre gotovo 3 godine

3:0 za Zvezdu minimum.
V

Visente Del Boske

pre gotovo 3 godine

Tek ce da ti bude zaooooo,kad vas ispratimo sa 3 komada