Igor Duljaj (©MN Press)
Igor Duljaj (©MN Press)

Duljaj: Nema predaje, sad ide duboka analiza! Možda je glava problem, čak je i Natho promašio penal

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.03.23. | 18:28

„Igor će biti pravi trener, podići će Partizan“, poručio je Slavoljub Đorđević

Apsurdno je, ali u ovom trenutku to je Partizanova surova realnost: bodove lakše osvaja na strani, nego u Humskoj.

Crno-beli ih rasipaju kada igraju na svom bunjištu, „mali“ timovi iz Mozzart Bet Superlige ga se više ne plaše. Dolaze u Beograd sa namerom da odnesu pobedu, a u tome je uspeo i Radnik. Klub iz Surdulice je duel sa Partizanom dočekao kao „fenjeraš“, sa samo tri pobede u srpskom šampionatu. U Humskoj je udario četvrtu recku.

Izabrane vesti

Štošta ne štima u Partizanu. Igod Duljaj, za sada, nije pronašao žicu ekipi. Nije razdrmao crno-bele. I sam je svestan da su fudbaleri Partizana potonuli, da je psiha problem,. Što se najbolje ogleda u tome da je Bibars Natho prvi put otkako je stigao u Humsku promašio jedanaesterac. Udarac mu je odbranio Stefan Ranđelović.

U Partizanu preovlađuju crni tonovi, sve je manje bele boje, a Igor Duljaj će tokom reprezentativne pauze prionuti na analizu...

„Moguće da je problem u glavi, rezultat se pamti. Nikoga ne interesuje što smo imali toliki broj šansi, posebno u drugom poluvremenu. Čak se desilo da i Natho promaši penal. Sada ide pauza, ide duboka analiza. Treba da vidimo šta ćemo dalje. Kao što sam rekao: nema predaje, idemo napred, ali treba da vidimo šta ćemo i kako ćemo“, rekao je Igor Duljaj po završetku meča za TV Arenu sport i dodao:

„Moralo je bolje u kontrama, tako smo primili gol. Igru možeš da kontrolišeš, rezultat neki put i ne. Primiš jedan gol, drugi gol, posle toga je mnogo teže“.

Radnik je ostvario veliku pobedu, a junak je bio Stefan Ranđelović. Perspektivni golman je odbranio penal protiv Crvene zvezde, sada i Partizana. A, u duelu sa crno-belima je, pored čitanja Natha kao knjige, imao još nekoliko izvanrednih intervencija.

„Igrati sa Partizanom u Humskoj je jako, jako teško. Znali smo šta želimo, ali smo pre svega poštovali Partizan. Znali smo kako će ući u utakmicu, prmenili smo način igre, čekali smo kontru i dali gol. Bili smo hrabri i na poluvreme otišli sa rezultatom 2:0. Mogli smo i da primimo gol, bili smo mirni i kada smo primili gol. Mali Stefan je odbranio penal Nathu, to mu je prvi promašaj“, poručio je Slavoljub Đorđević za TV Arenu sport.

Uveren je Đorđević da će Igor Duljaj podići Partizan i da će imati veliku trenersku karijeru...

„Da biste uzeli Partizanu bodove morate da odigrate iznad svojih mogućnosti i da vas pogleda Bog. Nas je pogledao, jer su ti momci ispravni, pošteno rade i za to im se vratilo. Čestitam Partizanu, čestitam mom kolegi Igoru. Nije lako podići ekipu, ali sam siguran da će to uraditi i da će biti pravi trener. Mojim momcima čestitam, jer napravili smo ogroman iskorak ka opstanku“, zaključio je strateg Radnika.



tagovi

FK PartizanIgor Duljaj

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara