Igor Duljaj (©MN Press)
Igor Duljaj (©MN Press)

Duljaj: Nisam namerno dobio karton, mada sam znao da imam tri

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.04.24. | 08:47

„Postoji snimak, nisam se svađao sa sudijom“, kaže trener Partizana

Bilo je vatreno u Humskoj prethodnih dana, jer je osnovna stvar u fudbalu postala u Partizanu odjednom sporna: koji će trener voditi ekipu na večiti derbi?

Igor Duljaj je dobio četvrti žuti karton u Mozzart Bet Superligi, Albert Nađ odbio da mu bude dubler na „Marakani“, ceo slučaj je otišao u nebesa. Spekulisalo se na crno-beloj strani Topčiderskog brda da li je šef struke Parnog valjka namerno dobio četvrti karton da ne bi vodio tim u komšiluku.

Izabrane vesti

U izjavi za Žurnal Duljaj je demantovao da je suspenziju zaradio namerno. Mada je bio svestan da mu visi nad glavom.

„To nije tačno (da je dobio karton namerno, prim. aut.) i ne znam ko može u to da poveruje. Naravno da sam znao da imam tri opomene, ali nisam verovao da ću četvrtu dobiti ni za šta. Nisam se svađao, postoji snimak“, pričao je Duljaj za Žurnal.

Priznaje trener Partizana, našao se u krajnje neobičnoj situaciji.

„Ne znam da je ikada trener morao zbog kartona da preskoči večiti derbi. Naravno da mi je žao što neću sedeti na klupi, pogotovo što sam praktično debitovao kao prvi trener baš na derbiju“.

Duljaj jasno kaže da će na „Marakani“ biti negde na tribinama i da će putem telefona davati instrukcije saradnicima. Već je imao jedno takvo iskustvo u karijeri, samo u obrnutim ulogama.

„Bio sam u sličnoj situaciji kada je Sale Stanojević bio kažnjen i nije mogao da sedi na klupi protiv Genta. Pre utakmice smo se dogovorili o svemu, na poluvremenu se čuli telefonom“, kaže Duljaj.


tagovi

Igor DuljajFK Partizan173. večiti derbiMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara