Dupli het-trik Lazara Pavlovića, tri gola - tri asistencije! Srbija zgromila Litvaniju

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.10.19. | 16:08

Fantastična partija i ubedljivo slavlje ekipe Ivana Jevića - 8:0

Kakva partija omladinske reprezentacije Srbije! Selekcija Ivana Jevića zgromila je Liutvaniju na stadionu Zemuna i došla do prve pobede u grupi 2, prve faze kvalifikacija za Evropsko prvenstvo - 8:0 (5:0). Orliće je predvodio sjajni prvotimac Partizana Lazar Pavlović, koji je postigao tri gola i zabeležio tri asistencije u ubedljivom trijmufu srpske selekcije.

Litvanci su potpuno razbijeni već u prvom poluvremenu, a seriju pogodaka otvorila je velika nada Crvene zvezde Strahinja Eraković, upravo na asistenciju Pavlovića u šestom minutu. U razmaku od 19. do 29. minuta Srbija je čak tri puta tresla mrežu slabašnih gostiju. Pavlović je postigao prvi i treći pogodak u tom nizu, a svoj prvi od ukupno dva gola na ovoj utakmici postigao je mladi igrač Ajaksa Damjan Dostanić.

Izabrane vesti

Goleadu u prvom poluvremenu zaokružio je vezista Vojvodine Dejan Zukić, koji je u 68. minutu asistirao Pavloviću za het-trik. Mreža Litvanaca napunjena je do vrha u nadoknadi vremena. Velikić je namestio gol Dostaniću u 90. minutu, a samo minut kasnije Radmanovac je postigao osmi gol Orlića, na treću asistenciju Pavlovića u ovoj utakmici.

Orlići su u prvom kolu na stadionu Čukaričkog remizirali sa Rumunijom, koja je danas poražena od Španije minimalnim rezultatom. Furija je tako obezbedila prolaz u narednu fazu takmičenja i neće imati preveliki imperativ u poslednjem kolu protiv Orlova. Meč je zakazan za 14. oktobar od 14 časova na stadionu Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi. Prolaz u Elitnu rundu kvalifikacija obezbeđuju po dve reprezentacije iz svake grupe, uz jednu najbolju trećeplasiranu selekciju.

Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara