Dursun sasekao krila Bohumu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.04.21. | 22:33

Darmštad obezbedio opstanak u Cvajti

Mogao je Bohum da čeka četvrtak i kiks Hamburgera za povratak u Bundesligu, ali će, ipak,  morati malo da se strpi. Prerano se četa Tomasa Rejsa opustila, unapred je upisala bodove i to joj se obilo o glavu. Ima Bohum lepu zalihu, na pragu je povratka u elitni rang nemačkog fudbala, ali ne sme sebi da dopusti da mu se desi neki novi Darmštad – 3:1

Nisu igrači Bohuma namestili glavu. Večeras se sve srušilo kao kula od karata zbog prevremenog slavlja. Odlutale su misli gostima i Darmštad ih je surovo kaznio. Izvesna je bila pobeda Bohuma posle pogotka Roberta Tešea u 80. minutu, malo ko bi očekivao da će se tim iz donjeg doma razgoropaditi i okrenuti lidera Cvajte. 

Izabrane vesti

Na korak do društva najboljih je Bohum, ali je Cvajta nebrojano puta pokazala da je nepredvidiva i da situacija preko noći može da se okrene za 180 stepeni. To najbolje zna Hamburger, a protiv Darmštada je Bohum stavio ruku na vruću plotnu. Opekao se na vreme, ali (još) nije srušio sve što je gradio tokom sezone.

 Čuvala su oba tima tešku artiljeriju za kraj meča. Sela je Robertu Tešeu lopta na volej, raspalio je iz sve snage i doveo Bohum u vođstvo. Mirisalo je na novi trijumf Rejsovog sastava, ali je Darmštad imao drugačije planove.

Preokrenuo je domaćin rezultat u svoju korist za dva minuta. Nije Bohum znao šta ga je snašlo. Kristijan Klemens je otvorio Bohum, a Serdar Dursun ga je dotukao. Izbio je Dursun sa nova dva gola na čelo liste strelaca u Cvajti. Stigao je do „kote 21“ i pretekao Simona Terodea iz Hamburgera, koji je u 20 navrata zatresao mrežu rivala.


NEMAČKA, CVAJTA - 31. KOLO

Petak

Karlsrue - Vircburger 2:2 (2:1)

Braunšvajg - Aue 0:2 (0:0)

Subota

Paderborn - Dizeldorf 2:1 (0:0)

Osnabrik - Kil 1:3 (0:3)

Nirnberg - Hajdenhajm 3:1 (2:1)

Nedelja

Sankt Pauli - Grojter Firt 2:1 (1:0)

Sanhauzen - Hanover 4:2 (1:1)

Regensburg - Hamburger 1:1 (1:0)

Ponedeljak

Darmštad - Bohum 3:1 (0:0)

*** Kvote su podložne promenama



tagovi

CvajtaBohumDarmštat

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara