Dušan Jovančić kod Gobeljića, Ožegovića i Šnajderlina

Vreme čitanja: 1min | pet. 02.02.24. | 14:13

Junak trijumfa nad Liverpulom na novom zadatku

Turska, Kazahstan i ove zime Grčka. To je ruta Dušana Jovančića u poslednje tri godine. Jedan od junaka velikog trijumfa nad Liverpulom potpisao je ugovor sa trenutnim fenjerašem prvenstva Grčke, ekipom Kifisije.

To je objavio klub iz Atine na društvenim mrežama. Imaće Dušan Jovančić olakšicu na početku novog mandata, pošto će ga u redovima Kifisije sačekati stari znanac iz Crvene zvezde, Marko Gobeljić.

Izabrane vesti

Ekipu iz najlepšeg dela Atine čeka grčevita borba za opstanak. Kifisija je u dosadašnjem delu tamošnjeg šampionata osvojila samo 12 bodova. Jedina je sreća za Kifisiju što direktni konkurenti nisu mnogo odmakli. Očekivalo se više od Kifisije u ovoj sezoni, posebno što u tom timu ima nekoliko vrlo zvučnih imena. Primera radi novi Jovančićev saigrač biće Morgan Šnajderlin, tu je i poznati španski štoper Botija.

Posle odlaska iz Crvene zvezde leta 2020. godine rođeni Beograđanin je igrao za Rize. Kratko se zadržao u Turskoj da bi lepu karijeru napravio u Kazahstanu. Tamo je igrao za Tobol i učestvovao u senzacionalnoj eliminaciji splitskog Hajduka, da bi 1. januara 2023. godine prešao u redove Astane.

Grčka će mu biti jedna od poslednjih destinacija u karijeri. Iskusni vezista, koji je kod Vladana Milojevića pružao najbolje partije, uskoro će napuniti 34 godine. 


tagovi

Dušan JovančićMarko Gobeljić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara