Matijašević i Kerkez (© FK Čukarički)
Matijašević i Kerkez (© FK Čukarički)

Dušan Kerkez potpisao na dve godine, Matijašević najavio pojačanja Čukaričkog

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.05.22. | 15:10

Brđani ozvaničili saradnju sa novim trenerom

Počeo je Dušan Đorđević, nastavio Saša Ilić, priveo kraju Milan Lešnjak, a u narednu sezonu Čukarički će ući sa Dušanom Kerkezom.

Nekadašnji šef stručnog štaba AEL-a iz Limasola promovisan je u novog stratega tima sa Banovog brda. Ugovor je potpisan na dve godine. A već u prvoj ambicije su visoke, da se makar ponovi treće mesto, što bi značilo novi plasman na evropsku scenu, eventualno razdvoje večiti rivali.

Izabrane vesti

Verujem da smo dobili trenera koji će ostvariti ambicije kluba, a zna se kakva su očekivanja u Čukaričkom. Zadržali smo kostur tima, najvažnije igrače, ostvarili nekoliko odličnih transfera. Na nama je da se sad bavimo prelaznim rokom i pojačanjima, u dogovoru sa stručnim štabom. Čeka nas zahtevna sezona, sa mnogo izazova“, predočio je Vladimir Matijašević, sportski direktor Čukaričkog.

Osim Kerkeza, ugovor sa Čukaričkim overio je i Kipranin Hristos Pantelija.

„Drago mi je da sam se vratio u Srbiju. Posao u Čukaričkom je prvi trenerski angažman u mojoj zemlji. Kompletirali smo stručni štab, sad nas očekuje veliki posao, radujemo se izazovima u novoj sezoni. Pre mečeva na međunarodnoj sceni imaćemo obaveze i u Superligi, start sezone biće od velikog značaja za sve nas“, istakao je Kerkez.

Početak priprema Čukaričkog zakazan je za 7. juna, devet dana kasnije ekipa putuje u Sloveniju, baza će joj biti na Bledu, a u planu je nekoliko kontrolnih utakmica.


tagovi

ČukaričkiDušan KerkezVladimir Matijašević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara