Dušan Tadić za Mozzart Sport: Vojvodina velika ljubav, ali povratak nije realan

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.03.24. | 11:17

“Ne bih voleo da dovedem ljude u zabludu”, poručio kapiten reprezentacije Srbije

Predsednik Vojvodine Dragoljub Zbiljić je dao vrlo ambicioznu izjavu na redovnoj sednici Skupštine, poslavši otvoreni poziv Dušanu Tadiću da se vrati u Novi Sad. Podigao se kompletan Novi Sad na noge, čekajući reakciju kapitena reprezentacije Srbije i jednog od najboljih igrača naše zemlje u istoriji.

Čvrst ugovor sa Fenerbahčom, vredan više od šest miliona evra godišnje, sigurno je najveća prepreka ka realizaciji kapitalnog transfera. Međutim, u izjavi za Mozzart Sport Dušan Tadić je ostavio otvorenu mogućnost da se jednog dana vrati na Karađorđe. Mada u ovom trenutku takav rasplet nije realan.

Izabrane vesti

"Znate kako, Vojvodina je klub u kojem sam ponikao i pratično shvatio šta znači biti fudbalski profesionalac. Moja velika ljubav. Ipak, kako ne bih doveo nekog u zabludu, u ovom trenutku apsolutno nije objektivno i realno da se razgovara o mom povratku”, rekao je za naš portal Dušan Tadić.

I ove sezone rekorder po broju odigranih utakmica za selekciju Srbije je važan faktor u dresu Fenerbahčea. Navijači iz azijskog dela Istanbula ga obožavaju, vide ga kao ključnog faktora u trci za šampionsku titulu. Sigurno je da ga u Feneru vide u timu i u narednoj takmičarskoj godini.

“ Imam ugovor sa Fenerbahčeom, postoji intersovanje mnogih klubova iz najjačih evropskih liga. Počastvovan sam i polaskan zbog svega što je predsednik Vojvodine gospodin Zbiljić izjavio i hvala mu na tome, ali moraće da prodje sigurno još nekoliko godina da bi takva mogućnost bila realna i uzeta u razmatranje", dodao je Dušan Tadić.

U prvom mandatu u dresu Vojvodine Dušan Tadić je odigrao 97 mečeva i postigao 27 golova.


tagovi

Dušan Tadić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara