Dvojac na kome bi im pozavideli i veći klubovi: Areola se pridružio Fabijanskom među stativama Vest Hema

Vreme čitanja: 2min | čet. 29.07.21. | 17:31

Paklena konkurencija na golu londonskog kluba

Kejlor Navas, Serhio Riko, Alfonso Areola, Marčin Bulka, Aleksandre Letelije, Denis Franki, Žarison Inosent, na kraju i Đanluiđi Donaruma. Stvorila se gužva među stativama na Parku Prinčeva i neko je morao da ode.

Pre tri dana Inosent je minutažu pronašao u četvrtoligašu Vanu, gde će se kaliti narednih godinu dana, a golmanski treninzi Pari Sen Žermena od ovog četvrtka biće siromašniji za odsustvo Alfonsa Areole, koji se, kako je i najavljeno prethodnih dana, preselio na jednogodišnju pozajmicu u Vest Hem.

Izabrane vesti

Uz nameru da će ga se, pošto su doveli Donarumu, Parižani definitivno rešiti narednog leta. U prilog tome i opcija otkupa, koju će Čekićari imati po završetku sezone.

Kako je Lukašu Fabijanskom 36 godina i pride je nedavno produžio ugovor na još samo godinu dana, za očekivati je da će Vest Hem iskoristiti mogućnost otkupa i ostaviti Areolu u svojim redovima i po isteku pozajmice, kao dostojnu zamenu za poljskog čuvara mreže.

A do tada, u narednih godinu dana, konkurencija na golu Vest Hema će biti paklena. Dejvid Mojes ima golmanski dvojac na kakvom bi mu pozavideli i kvalitetniji i finansijski moćniji klubovi Premijer lige. Jer iako je zakoračio u drugu polovinu četvrte decenije života, iza Fabijanskog je još jedna vrlo dobra sezona, kao i u slučaju Areole, koji je uprkos tome što je sa Fulamom ispao iz Premijer lige, bio jedan od najboljih pojedinaca Kolibaša. Stoga će biti zanimljivo videti kako će Mojes podeliti minutažu dvojici čuvara mreže.

Što se Pari Sen Žermena tiče, francuski klub će do kraja prelaznog roka pokušati da se reši i Serhija Rika, kojem brojni klubovi nude jednogodišnju pozajmicu.


tagovi

Alfons Areolaletnji prelazni rok 2021Vest Hem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara