Igrači Česterfilda (©Reuters)
Igrači Česterfilda (©Reuters)

Dvojke na Česterfild i Italiju M19 najveće na svetu u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.03.24. | 10:33

Nigde nećete naći veće kvote

Aktuelna ponuda fudbalskih utakmica nije tako velika kao što smo navikli, ali bukmejkeri Mozzarta su i ove srede uspeli da pronađu nekoliko njih na koje vam nude promo kvote.

Konkretno, na dva meča će pobeda favorita u svakom momentu da donese najveći koeficijent na svetu. U pitanju su dvojka na Česterfild protiv Halifaksa u okviru engleske pete lige, kao i na Italiju M19 u sudaru sa vršnjacima iz Škotske u sklopu kvalifikacija za omladinsko Evropsko prvenstvo.

Izabrane vesti

Česterfild je ubedljivo najbolji tim petog engleskog ranga i nema dileme da će sledeće sezone igrati u četvrtoj ligi. Sakupio je 92 boda posle 39 kola i ima 21 poen više od najbližeg pratioca na sedam kola pre kraja sezone. Ove srede Česterfild ide u goste Halifaksu, koji se bori za ulazak u plej-of. Stacioniran je na devetom mestu sa 59 bodova, i samo jedan zaostaje za zonom doigravanja za promociju. Halifaks je u dobroj formi, pošto je slavio u šest od sedam prethodnih mečeva. S druge strane, Česterfild je dobio samo jednom na četiri minula gosotvanja, ali nema problema sa postizanjem golova. Čak 95 pogodaka je postigao lider, dok je Halifaks daleko slabiji, samo 46.

ŠKOTSKA M19 - ITALIJA M19 (SREDA, 15.00), DVOJKA 1,45

Škotska selekcija do 19 godina je pobedila u tri od poslednja četiri meča. Reprezentacija izgledala samouvereno, i konačno je izašla iz krize igre. Uspela je da pobedi Andoru sa 3:1, potom vršnjake iz Srbije sa 2:1 i Letoniju sa 4:0, dok je u tom periodu izgubila od Turske minimalnim rezultatom. U prvom kolu Grupe 5 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo za omladince Škoti igraju sa Italijanima, koji su favoriti za prvo mesto. Italija M19 ipak ne prikazuje baš ubedljivu igru pošto je pobedila samo u jednom od četiri poslednja susreta. Bili su mladi Azuri bolji od Austrije sa 3:0, a nisu dobro prošli u sudarima sa Švajcarskom i Španijom, odnosno Švedskom.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara