Kilijan Mbape i Lionel Mesi (©Reuters)
Kilijan Mbape i Lionel Mesi (©Reuters)

Dvojke na PSŽ, RB Lajpcig i jedinice na Atalantu i Seltik najisplativije opcije

Vreme čitanja: 3min | sub. 08.04.23. | 10:05

A Mozzart Izazzov za danas glasi - pogodi tri utakmice GG

Subota je, obično, dan idealan da ga provedete odmarajući, u krugu porodice i prijatelja. A zašto da ne, i uz malo kvalitetnog fudbala. Kladionica Mozzart vam je omogućila idealnu priliku da malo i zaradite. Bukmejkeri su pripremili posebno iznenađenje za četiri kvote, koje će u svakom momentu da budu najveće na svetu.

Za vaše tikete najisplativije opcije su dvojke na PSŽ u Nici i RB Lajpcig u Berlinu protiv Herte, kao i jedinice na Atalantu u sudaru sa Bolonjom i Seltik u dvoboju sa najvećim rivalom Rendžersom u prvenstvu Škotske (sve duele prvenstava Francuske i Italije možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com uz besplatnu registraciju).

Izabrane vesti

Nica je u stabilnom nizu od 14 mečeva na svim frontovima bez poraza. U poslednje vreme klub se sastajao samo sa inferiornim rivalima, i bio je uspešan, zbog čega se probio na osmo mesto u Ligi 1. Za najbližim timovima iz prvih šest zaostaje pet i sedam bodova. U odbrani, Nica ima najbolje rezultate u Ligi 1 sa samo 26 primljenih pogodaka, a neporažena je na 10 minulih domaćinstava u šampionatu. Prvo mesto PSŽ-a u Ligi 1 više ne izgleda tako čvrsto kao nekada. Jaz između Parižana i rivala ispod iznosi tri boda, i svaki eventualni kiks može da učini finiš kampanje neizvesnim. Nedavno su Sveci ređali neuspehe, i to ne protiv rivala koji se bore za izlazak u Evropu - 0:2 sa Renom i 0:1 sa Lionom.

HERTA - RB LAJPCIG (SUBOTA, 18.30), DVOJKA 1,75

Herta je ove sezone sakupila samo 22 boda i nastavlja borbu za opstanak. Udaljena je tri koraka od zone sigurnosti. S druge strane, ekipa je počela da demonstrira lep fudbal, uprkos povredama važnih igrača, i skoro sve bodove osvojila je na domaćem terenu. Berlinci su u prošlom kolu osvojili bod protiv Frajburga u gostima, što može da se posmatra kao podvig (1:1). U poslednja tri domaćinstva Herta je upisala sedam poena. RB Lajpcig je podbacio u Ligi šampiona protiv nezaustavljivog Mančester Sitija, a u prvenstvu je počeo da gubi bodove. Sada ekipa jedva drži petu poziciju. Prošlog vikenda deklasirana je od Majnca (0:3). Bikovi su sredinom nedelje prošli dalje u Kupu Nemačke pobedivši sa 2:0 Dortmund.

ATALANTA - BOLONJA (SUBOTA, 16.30), KEC 1,75

Atalanta nema baš uspešnu sezonu. Tim iz Bergama je očekivao da će dobiti kartu za Ligu šampiona, ali je za sada van četiri najbolja. Sa 48 bodova, Boginja je šesta na tabeli Serije A i samo dva boda zaostaje za četvrtim Interom. Atalanta je u prošlom kolu pobedila Kremoneze sa 3:1, ostvarivši drugu pobedu u nizu. Bolonja je više nego solidna u kampanji i malo je verovatno da je postavljala previše ambiciozne ciljeve, ali trenutno je kandidat za evropska takmičenja. Bolonja je osma na tabeli i četiri boda zaostaje za sedmom pozicijom, koja samo teoretski može da znači izlazak na međunarodnu pozornicu.

SELTIK - RENDŽERS (SUBOTA, 13.30), KEC 1,80

Seltik samouvereno vodi na tabeli u škotskom prvenstvu. U 30 kola je sakupio 85 poena i ima devet poena više od prvog pratioca Rendžersa. Samo dva puta od početka šampionata Seltik je izgubio bodove. Desilo se to u septembru na utakmici protiv Sent Mirena (0:2) i u januaru baš sa Rendžersiom u Old Firmu (2:2). Klub je pred naredni veliki derbi u nizu od 15 pobeda u svim takmičenjima. Rendžers je imao neuspešan prvi deo sezone i dozvolio je svom glavnom rivalu da se odlepi. Istovremeno, ima čak 31 bod više od trećeplasiranog Hartsa. U poslednjih pet mečeva na svim turnirima Rendžersi su ostvarili pobede. Poslednji poraz ekipa je doživela od Seltika u finalu Liga kupa (1:2).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvotaMozzart Izazzov

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara