"Aleksandar Vučić i Dragan Džajić"
"Aleksandar Vučić i Dragan Džajić"

Džajić o Vučiću: Istina je da se čujemo, on je veliki zvezdaš, i vrlo je nervozan

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.10.13. | 15:31

Prvi čovek s Marakane kaže da ima komunikaciju s prvim potpredsednikom Vlade Srbije, koji "ima svoje ljude i igrače u Zvezdi", ali dodaje da nikad od njega ne bi tražio nikakvu privilegiju

Aleksandar Vučić i Dragan Džajić

Mit o mešanju Aleksandra Vučića, prvog potpredsednika Vlade Srbije, u rad Uprave Crvene zvezde došao je do tog nivoa da čak kruže priče kako Vučić lično učestvuje i u sastavljanju tima crveno-belih.

Izabrane vesti

Kako bi stao na put takvim špekulacijama, predsednik Zvezde Dragan Džajić javno je istakao da je istina da je u kontaktu sa predsednikom Srpske napredne stranke.
"Mnogo sam srećan ako Aleksandar Vučić ima lepo mišljenje o meni. Za mene je zadovoljstvo i čast ako me on poštuje i ceni. Prvo, ako me poštuje, poštuje me zbog nečeg što sam napravio u Zvezdi, a on je veliki zvezdaš, a posebno mi je drago ako me poštuje kao čoveka, i to ni pred kim neću da krijem. Veliko zadovoljstvo osećam ako je tako. I javno to kažem", jasan je Džajić.

Prvi čovek iz Ljutice Bogdana priznaje i da ima komunikaciju s Vučićem...
"Da, čujemo se, imamo komunikaciju. I on je nervozan, ali sve posmatra isključivo kao zvezdaš. Naravno da mu je krivo što nisu rezultati dobri."

Postavlja se i pitanje da li se Vučić meša u rad kluba.
"Ne! On je zvezdaš. Pozove s vremena na vreme da pita kakva je situacija. Ima on svoje ljude i igrače ovde koje ceni, ali ponavljam, na sve to gleda čisto fudbalski. Pa eto, kad je Vučić došao ovde, kad je napravljena Radna grupa, pričalo se da Zvezda mora da bude prva. I šta je bilo? Nismo bili prvi."

Mnogi kažu da će baš od Vučićeve volje zavisiti ko će biti glavni u Zvezdi u narednom periodu.
"Opet kažem, bila bi mi čast da imam njegovu podršku i da on misli lepo o meni, a mislim da misli, ali ja nikad od njega ne bih tražio nikakvu privilegiju", zaključio je Džajić.

Pročitajte i šta Džajić kaže o aktuelnoj situaciji u Zvezdi.

(Foto: STAR SPORT)


tagovi

Aleksandar VučićFK Crvena zvezdaDragan DžajićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara