Džan: Želim da igram za jako veliki klub naredne sezone

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.03.18. | 10:51

Nemac otvoren za sve ponude. Pogotovo one bogate

Vezista Liverpula Emre Džan veruje da ima fudbalske sposobnosti koje zahtevaju da sledeće sezone igra u "jako velikom klubu". Očekuje se da on na leto napusti Liverpul kao slobodan igrač jer mu u junu ističe ugovor sa Redsima.

Džan nije uspeo da se dogovori oko uslova sa Redsima oko produžetka ugovora i veoma se često vezuje sa Juventusom koji je voljan da mu pruži 5.000.000 evra godišnje.

Izabrane vesti

Nemac je rekao da neće doneti konačnu odluku do leta, ali insistira da bi potencijalni klub koji ga želi trebalo da bude spreman dobro da plati to zadovoljstvo.

Nema problem Džan da igra u bilo kojoj od jačih liga...
"Naravno da me i Bundesliga interesuje, zašto da ne? Iako moram da kažem da je kvalitet lige opao poslednjih godina", rekao je Džan.

Naravno da mu se Premijer liga sviđa zbog novca.
"Klubovi iz Premijer lige imaju snagu da potroše više novca na igrače od bundesligaša. To je veoma, veoma važno za fudbalere", iskren je Džan.

Gde vidi sebe naredne sezone?
"Imam samopouzdanje da kažem da su moji kvaliteti dovoljni da igram u nekom jako velikom klubu naredne sezone. Odlučivaće i to što želim da budem važan deo tima koji će se boriti za titule. O tome svaki fudbaler sanja jer je to nagrada za utrošen rad i trud", rekao je Džan.

Do sada se sa Džanom pored Juventusa ozbiljnije povezivao i Bajern iz Minhena.

Džan je karijeru počeo u Frankfurtu, igrao je i za Bajern iz Minhena, afirmisao se u Bajeru iz Leverkuzena, a od 2014. godine je igrač Liverpula.

Prošao je sve mlađe selekcije reprezentacije Nemačke.

Foto: Action images


tagovi

Emre Džan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara