Foto: Reuters
Foto: Reuters

Džeko dobija konkurenciju: Inzagi bira između Belotija i Koree

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.08.21. | 01:36

Napadač Bikova želja Nerazura

Odlazak Romelua Lukakua u Čelsi ostavio je prostor u napadu Intera koji će biti veoma teško nadomestiti, a pored već angažovanog Edina Džeka Nerazuri rade na dovođenju još jednog napadača.

Paralelno sa pregovorima sa Lacijom koji traju oko Hoakina Koree i u kojima šampion Italije ima cilj da spusti cenu argentinskog ofanzivca, sportski sektor rimskog kluba otpočeo je razgovore sa Torinom oko angažmana Andree Belotija.

Izabrane vesti

Kako saznaje italijanski novinar Đanluka di Marcio predstavnici dva kluba sastali su se u ponedeljak i otpočeli pregovore, a Inter je pokazao ozbiljnu nameru i želju da se dogovor što pre uspostavi.

Procene istog izvora su da bi Belotijeva sloboda milanski tim mogla da košta od 20.000.000 do 22.000.000 evra, i da je upravo visina obeštećenja prednost u odnosu na Koreu za kojeg lacio traži 10.000.000 više.

Naredni sati mogli bi da donesu rasplet i razrešenje dileme Korea ili Beloti, a uz odluku Lacija da li će spustiti cenu napadača značajan faktor će predstavljati i Inzagijev izbor.

Beloti je ušao u poslednju godinu ugovora što je bio povod za interesovanje brojnih klubova, poput Zenita, Sevilje i Rome, ali pomenuti klubovi, za razliku od Intera, nisu preduzeli konkretne korake. Golgeter je u Torino stigao leta 2015. godine iz Palerma, a na 230 zvaničnih duela postigao je 106 pogodaka.



tagovi

Andrea BelotiEdin DžekoRomelu Lukaku

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara