Džentlmenska izjava Stankovića: Čist penal za TSC i crveni za Gajića

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.03.21. | 20:58

Sporne detalje pred golom TSC-a nije komentarisao

Dominacija Milana Pavkova, dobra igra Mirka Ivanića, vrlo dobri TSC i suđenje Novaka Simovića. Tu su glavne crtice današnjeg derbija Superlige, u kojem je Crvena zvezda savladala ekipu iz Bačke Topole i napravila džinovski korak ka šampionskoj tituli.

Biće reči o odlukama Novaka Simovića, analiziraće se penali na obe strane, ali i crveni kartoni. Prvi utisak je da je Simović prestrogo isključio Gajića, koji je faulirao Zeca u kaznenom prostoru, a potom i Tomanovića.

Izabrane vesti

Ipak, trener crveno-belih Dejan Stanković je imao drugačije mišljenje.

„U prvom poluvremenu ništa nismo ispoštovali od onog što smo se dogovorili. Dešava se i to. Raduje me reakcija igrača u drugom poluvremenu, uspeli smo sa izmenama da podignemo ritam. Nismo pali, i kada smo dobili penal i crveni karton. Bio je penal i bio je crveni karton. Opet smo posle toga dodali gas, kao na utakmici protiv Milana. Ali ne bih voleo da imamo minus faze kako bismo ulazili u plus. Ne sme da nam se dešavaju banalne greške, one nisu deo nas. Za drugo poluvreme kapa dole, delovali smo kako smo morali od početka. Na greškama se uči. Sad ćemo analizirati prvo poluvreme i znati šta ne smemo da radimo“, rekao je Dejan Stanković za klupsku televiziju. .

Nije trener crveno-belih komentarisao situacije pred protivničkim golom. Penal nad Ivanićem, kao i crveni karton za Tomanovića kao posledica prigovora.

„Mi nemamo vremena da radimo. Samo igramo i odmaramo se. Tako je veći duži period. Nema vremena za dodatni rad, moramo da vodimo računa o oporavku i povredama. Sada nas čeka rođendan i meč protiv vrlo dobre ekipe Čukaričkog. Danas smo igrali protiv petog, sad nas čeka treći. Čuka se pokazuje kao ozbiljna ekipa, uvek su u vrhu. Nadam se da nam se neće dešavati ovakvi ulasci u utakmicu“, dodao je Stanković.

 

 


tagovi

Dejan Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara