Džordan Henderson: Hteo sam da ubijem Luisa Suareza

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.11.19. | 12:43

Bilo nekad, sad se prepričava

Džordan Henderson je stigao kao mladi igrač Sanderlenda. Luis Suarez je šest meseci ranije došao iz Ajaksa, nisu ga u Engleskoj previše poznavali tada, ali su se brzo uverili kakav je to igrač. Toliko dobar da nekad nije mogao da razume šta rade ostali Liverpulovi igrači. Henderson mu je bio prvi na piku, priseća se sadašnji kapiten Redsa.
Kad si fudbaler, uvek ima kritika i ljudi koji sve vreme sumnjaju u tebe. A u to vreme, bio sam mlad igrač i bilo je nekih stvari koje mi se nisu dopale”, premotava film Henderson u podkastu Džejmija Karagera.
Činio je da se ne osećam dovoljno dobrim da budem sa njim na treningu. Stalno je širio ruke u fazonu: ‘Šta j…e radi ovaj’. Kao da ne bi trebalo da sam tu. Bolelo me je to. Tri puta je to uradio i onda sam eksplodirao. Bio sam spreman da ga ubijem”.

I kako to obično biva kad se muški “dohvate” situacija je posle toga postala značajno bolja.
Odtad imamo dobre odnose. U sledećoj utakmici sam mu asistirao za gol. Posle je bio briljantan prema meni, bili smo zaista bliski i on je još jedan od velikih fudbalera od kojih sam učio”, kaže Henderson.

Izabrane vesti

(FOTO: Reuters)

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara