Komentari na vest

E, tako se posluje: Kupiš za 3.500.000 evra, prodaš dve godine kasnije za 15 puta više

L

LazetttAAA

pre 9 meseci

Erakovic bolji.
P

Popsi

pre 9 meseci

Taj neće ni igrati, a naravno neće biti plaćen toliko. Klasično pranje para i učestalo je ove godine da se za anonimuse daje po 50, 60 miliona.
G

Ginola 14

pre 9 meseci

Da je puno para, puno je. Ovaj mali će igrati u tandemu sa Romerom. Tottenham nije City da imaju luksuz da im Laporte sjedi na klupi. U odnosu na Sancheza, Diera, Tangangu, Daviesa i Rodona je Baresi lično, kakav god da je.
S

Slanina

pre 9 meseci

Moze objasnjenje kako je pranje para kada pare sa jednog legalnog racuna legnu na drugi legalni racun?
N

Nenad1246

pre 9 meseci

Šta su osvojili?
h

heehhe

pre 9 meseci

nikad cuo za ovog.
B

Brankoni84

pre 9 meseci

Miki Maus stiže u premijer ligu.😁😁😁
G

Ginola 14

pre 9 meseci

Opa Micky!! Dogovoren je i mladi napadač Alejo Veliz iz Argentinskog Rosario Centrala. Njima bi se trebao priključiti i mladi defanzivac Ashley Phillips iz Blackburna. Svi bi trebali imati medicinske preglede preko vikenda.
г

гецо

pre 9 meseci

Толико добро послују немачки клубови да се жале како, имају десет пута мањи приход од ТВ права од премијер лиге. Лига за разигравање играча за Премијер лигу.
Z

Zato je

pre 9 meseci

Premijer liga napravljena da razigrava i pravi igrače za Real i Barselonu.
A

Axios

pre 9 meseci

Interesantno je kako se dekintirani Srbi lože na velike a prljave pare od kojih je napravljena Premijer liga. A još je jadnije kada neko iz zemlje Ling-long lige, nazove razvojnom ligom zemlju 4-rostrukog svetskog i 3-strukog evropskog prvaka, sa najvećim prosekom gledalaca po utakmici u Evropi.
m

misasbc

pre 9 meseci

Ja ne znam nikog da je na vrhuncu karijere otisao iz italije spanije ili engleske u nemacku. U kontra smeru ih ima kolko oooces
K

Kdkd

pre 9 meseci

@misasbc Mane, Cabi Alonso, Gvardiola (na trenerskom vrhuncu, posle svega osvojenog sa Barsom), Anceloti, Luka Toni, Riberi, Roben, Lukas Hernandez, Makaj, ...ima ih jos dosta. Ako pogledas iz kojih su timova svi oni dosli, ugrisces se za jezik :D Nikad Svaba nije bio razvojna liga, samo smatra da svako ima cenu i prodace svakog igraca, ako ponude koliko traze. Samo me nerviraju u poslednje vreme sto odustaju od svoje politike da ne preplacuju igrace, kao sto ce sad Kejna da uzmu. Poklekli su pred profitom.