Komentari na vest

Edegard u dubinu, Saka pod prečku, VAR bez greške... Arsenal ostaje na vrhu Premijer lige!

Petran

pre preko 1 godinu

Ya gunners Ya ! ♥️
v

vldblk9a

pre preko 1 godinu

Ali mora da se oda priznanje Lidsu za drugo poluvreme. Ja odavno onakav presing nisam video. Arsenal se ponovo posle duzeg vremena bas pogubio u odbrani. Parti bio bas los, Gabriel mora da sredi mozak, Saliba prva losa utakmica. U sredini izgubljena bitka otuda i ovako losa partija, najbitnije pisu se 3 boda, a utakmicu sto pre zaboraviti.
G

Gosttttt

pre preko 1 godinu

Mora nekad i loše sa se odigra, ali bitna je pobeda i pored loše igre, to nije bio slučaj ranije. Ovo dosta znači na psihičkom planu Arsenalu. Samo što duže da izdrzimo. Sportski pozdrav

Ivan Radovanović

pre preko 1 godinu

Чуј лоше издање одбране, а добили 0:1, то значи да је од рана била и даље најбољи део екипе ...
P

Pedjapfcccc

pre preko 1 godinu

ne navijam za njih samo zbog Dzake... Inace naj gotivnija EKIPA !
G

Gostttt

pre preko 1 godinu

Za Arsenal se navija i pre Dzake i posle Dzake
p

penall

pre preko 1 godinu

Var bas nije bez greske, prvo ofsajd, drugo penal na kraju nije bio, to je ok, ali crveni verovatno jeste jer ocigledno da je hteo da udari Bamforda djonom... Svakako drago mi je da je Arsenal dobio da bude zanumljivo u vrhu, ali ovaj Gabrijel krajnje kritičan...
r

roni

pre preko 1 godinu

kao sto je mladi roni rekao,svi su zamenjivi samo odegar macka nije.na zimu duzmu gavija ili bilingema i lagano titula sl sezone.
p

plavac

pre preko 1 godinu

svi zajedno da se sastavite i prodate stadion nemate za belingema
N

NadrkaniPetao

pre preko 1 godinu

Biće Arsenal kao Lester 2016 IZNENADJENJE
P

PikiGord

pre preko 1 godinu

Kojim čudom je Pikford još uvek prvi golman Engleske?
P

Pekinxns

pre preko 1 godinu

@PikiGord to im je sto im je. Jos od Devida Seemena nisu imali golmana. Ne zna se ko je gori bil :Robinson,Hart,James,Pickford,Forster,Carson i td.
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

Pickford I ja ne znam, ali Ramsdejl prerasta u ozbiljnog golmana, a tek treba da udje u ozbiljne golmanske godine.
U

UO

pre preko 1 godinu

Nije bilo penala, ali Arsenal ako hoce borbu za titulu mora da se resi ovog Gabrijela, lik je Megvajer u Arsenalovom dresu. Koliko samo neobjasnjivih stvari radi, prvo ona izgubljena lopta ispred svog gola kad im je Mitar zabio, onda onaj penal protiv Totenhema, bukvalno iz bezopasne situacije, pa protiv Liverpula se mozda i izvukao za penal, ali nema veze i da nije penal, neobjasnjivo je da mu je ruka u onom polozaju, pa onda kiks kod gola Liverpula, lik prima loptu u onoj situaciji, pa danas isto razni kiksevi, sve neobjasnjivo. Jedno je kad napravis kiks kao Saliba, ok hteo si da skrenes loptu u korner, ali skrenes je u gol. Medjutim sama namera je bila školska. Ali ovaj lik nema kiks iz školskih situacija, nego neobjašnjivo. Inače, 3 velika boda za Arsenal.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Ja kad sam to pisao, napali me da nemam pojma, kazu nije do Gabriela nego do Dzake haha. Saliba bi jos bolji da ima pravog parnjaka. Inace jako losa utakmica Arsenala, ali vidi se i tu napredak. Prije bi ovakve utakmice lagano izgubili 3:1, danas dobise..
U

UO

pre preko 1 godinu

Bilo je i do Dzake, itekako. Ali ga je Arteta pomerio napred, on vrsi presing i pravi faulove na protivnickoj polovini, a na svojoj ne pipa nikoga. Tu ulogu sada ima Parti, on više učestvuje u odbrani na svojoj polovini, Džaka na protivničkoj i to odlično funkcioniše. Problem nastaje kada nema Partija, to je horor i raspad.
S

Stelt

pre preko 1 godinu

Čekam velikog stručnjaka Ginola 14 da se javi da da svoj sud. Šala na stranu, vrlo teška izborena pobeda. Bitno je osvajati tri boda i u ovakvim okolnostima.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Danas se vidjelo koliko guraju Arsenal, kao sto su pisali. Cist ofsajd prije penala var ne zove. I onda ovaj cirkus na kraju, jedva docekao da pokaze crveni i penal opet. Srecom su imali toliko obraza da bar to ponistee..
I

I

pre preko 1 godinu

Ko pise da se gura Arsenal? Jedan lik se ovde svadja sa svima, a ti se konstantno spustas na njegov nivo, mozda i nizi.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Navijaci mrtvog Liverpula su to pisali masovno nakon proslosedmicne utakmice, kao unistio ih sudija i Arsenal se vjestacki gura zbog same lige da City kao ima bilo kakvu konkurenciju. Na to se odnosilo. Inace savrseno me briga za nivo u komentarisanju fudbala na sportskom portalu.
P

Princ Persije

pre preko 1 godinu

Nekad i ruzno mora da se pobedi sto je bitno nova 3 boda i gol nije primljen , i sto je bitnije kod ove ekipe sto mi se svidja u sansi si sutiras odma kao Saka a ne ko ranije kruzis pola sata bez suta
G

Gost09099999

pre preko 1 godinu

teška utakmica ali veoma bitni bodovi.
b

bardživa

pre preko 1 godinu

var bez greške a nije video ofsajd od metra pre penala za lids...
1

12344321

pre preko 1 godinu

Sto je bila prekinuta utakmica ?
I

I

pre preko 1 godinu

Nestalo struje u kvartu.