Komentari na vest

Eden Azar opet uživa: Može, zna, hoće... Igra kao pre dve godine

Č

Čolo

pre preko 2 godine

Neće se naigrati pored Vinisijusa koji je strahovito napredovao.
I

Iz priloženog

pre preko 2 godine

Uživa, ali u ćevapima, pečenju, krompirićima i pivi. Možda se koji listić salate omakne, čisto da nisu 100% bijeli zubi
1

1244

pre preko 2 godine

Тотално необично крило је Азар...Знамо да је за ту позицију потребна брзина,а он је нема,не добија лопте у простор,а опет је годинама играо врхунски фудбал јер има фантастичан дриблинг и веома је јак на лопти,а делује да ни не трчи пуно...Необично је како неки играчи играју фантастично,пређу у други клуб и буду ужас(Алексис,Азар).Мада Азар у Реалу има доста проблема са повредама,али и кад је играо није то било ни бледа сенка оних партија из Челзија.Можда му треба континуитет+ако има вишак кг то је непрофесионално. Сећам га се и из Лила, узео је титулу тад ако се добро сећам,дриблао је врхунски.
D

Darko55

pre preko 2 godine

Azar nema brzinu? Spor je?
1

1244

pre preko 2 godine

У односу на многа крила,да...не истиче се брзином,није ни пуж,али није ни брз
E

Erector

pre preko 2 godine

Tačno je da je neobično krilo, nije klasično kao Bejl, više kao Inijesta i Messi u onoj postavci sa Eto'om. Na sokeru je to nazivano SS(second striker), ali nije ni ta pozicija tačna, više kombinacija te dvije pozicije, krila i SS
A

Azar bratina

pre preko 2 godine

Najbolji igrac u istoriji PL, gledao sam sve od Anrija, Berkampa do Kristijana Ronalda u najboljim danima, ali niko kao Azar decko je fudbalska erekcija tako bi opisao njegov fudbal, igra fudbal iz zabave za navijace, uz Mesija najbolji dribler svi statisticki parametri to govore polsednjih 10.godina
D

DG

pre preko 2 godine

Gledao Bergkampa kazes? Pa skoro da nema igraca da je igrao u PL a da moze da se meri sa njim po pitanju tehnike i elegancije, Azar je top igrac, ali ne moze se svrstati u taj krug majstora koje si gledao u zlatno doba fudbala.
x

xeexexex

pre preko 2 godine

mislim da je ovo njegova sezona, treca sreca sto se kaze... ocekujem da bas pocne da dominira uskoro u spanskoj ligi
K

Kopakabanica

pre preko 2 godine

Voleo bih da vidim Azara sa SP 2018 protiv Brazila kada je imao 10-0 odnos u dobijenim duelima, sto je bio rekord prvenstva... ponavljam, protiv Brazila! Majstor igre, ne mora nista da osvaja sa Realom, samo bih voleo da ponovo gledam tu masinu u punoj snazi!
U

U Kinu s njim

pre preko 2 godine

Kakav Hazard, tip je totalno propao. U penziji od kako je potpisao za Real i nije više tako mlad.