Komentari na vest

Edi, još si zelen, kaže Klop: Darvin ušao u 77. i sa dva gola nokautirao Njukasl! (VIDEO)

s

sssss

pre 8 meseci

Desni bek hitno !!!!!
M

Mrcina

pre 9 meseci

Da li neko može da objasni crveni za Van Dajka?Dva kola za redom Liverpul dobija izmišljene crvene.Bravo za Darvina,mnogo mu fali samopouzdanje,dobar je to igrač.
p

peki98

pre 9 meseci

Odnosi igrača koji bi bio 1 na 1 prilici (na engleskom ‘goalscoring opportnity’). Poslednji je bio igrač. Po pravilima to je čist crveni karton.
M

MarkoDJ1987

pre 9 meseci

Liverpul da se zahvali Barnsu sto im je omogucio da se vrate u zivot. I naravno Alisonu…
b

bambule

pre 9 meseci

Njukasl da se zahvali Arnoldu na golu.
č

čudnjovatno

pre 9 meseci

Uze ih liverpul a kljucale su ih svrake 80 minuta,onaj almiron sve živo promašio,liver bez pokušaja na gol od tog crvenog i na kraju dve poklon lopte i sjajna realizacija njunjeza
V

Vare

pre 9 meseci

Ali ovaj Gakpo svaku igra,čovek je nešto poput Haverca kao igra napadača a nigde ga nema.žota je za njega izmislio fudbal
M

Mgk

pre 9 meseci

Pokusava Klop od njega da napravi Firmina, ali izgleda da je samo jedan Bobi Firmino…
К

Кљаки

pre 9 meseci

Ливерпул пратим тамо од друге половине 90их сећам се да им лежи Њукастл из неког чудног разлога. Штета што не играју ЛШ ове сезоне али то може бити предност у ПЛ-у. Њукастл је у реду. Они се и даље развијају биће све јачи. Волео бих Њукастл и Астон Вила да се подигну ипак су велики клубови са навијачком базом.
d

duc

pre 9 meseci

Pratis Liverpul 30 godina. Dakle 3 decenije ti citas o engleskom fudbalu i gledas utakmice, slusas komentatore i i dalje ne znas da nije NjukasTl nego Njukasl? Vidim da engleski ne znas jer bi onda znao da je to nesto osnovno, ali da ti citas novine 30 godina i vidis da pise Njukasl i tebi mnogima ne zazvoni da gresis, da vidis kako je ispravno, mi je prosto neverovatno.
К

Кљаки

pre 9 meseci

@duc Опрости познаваоче енглеске лингвистике молим те. Трудићу се да ми грешка више не дешава.
A

Andrejka

pre 9 meseci

Koliko me smaraju likovi kao ti..za granaticke greske u maternjem jeziku se slazem, ali to sto si pisao je cisto proseravanje...sad cu zbog naturalizovanih afrikanaca svaki maternji jezik da ucim da bi izgovarao pravilno...ajde bre
S

Seoul

pre 9 meseci

duc: Promašio si poentu, a na drugim portalima su lektori pa tamo ispravljajte jedan drugoga.
b

brine

pre 9 meseci

Bravo Klop ovo je tvoja pobeda ,to je taj nemački mentalitet
G

Gostic

pre 9 meseci

A gde je video??
@

@@@

pre 9 meseci

Otišao....
A

AleksaIvana19

pre 9 meseci

Taman sam ga prodao na Fantasy i on za 13min 2 gola dao 😂 Dobar je Darwin igrač, samo realizaciju da popravi
B

Beks - NUFC

pre 9 meseci

Ne pamtim kad me je neki poraz više zaboleo od ovog danas! Nikad bezidejniji i konkretniji Newcastle. Da onako slabo i teško prenose loptu iz zadnje linije... Ne, ono je bilo neverovatno! Toliko grešaka u pasovima, toliko predvidivih poteza, bez direktnog i završnog udarca... Verujte mi, mislio sam da će im Njuka dati tri komada. A ono, nevidjeno razočarenje i blam. Liverpul je za cilj imao da ostane u igri do poslednjih petnaest minuta, pa da sačeka neki kiks ili kontru. I, dočekao je, i treba tako. Bog ih je nagradio kad ovi nisu imali petlje i kuražnosti da krenu otresitije i prelome meč. Svaka im čast na istrajnosti i čvrstinu, čak su i zaslužili da ne izgube. Mnogo sam nervozan, samo što ne puknem u sebi! Ništa još nije gotovo, siguran sam da će se Njuka podići, i apsolutno verujem da ova ekipa ima kvalitet za prva četiri mesta! NUFC 1892!
j

ja sam u

pre 9 meseci

Neverici
s

sprdnja

pre 9 meseci

Čim napišem Penalted admin izbriše komentar, ne smeta mu luzerpul! Jadno!!!!
i

iggx

pre 9 meseci

Koliko imaš godina druže, 12?
i

iggx

pre 9 meseci

Pravo pitanje je koliko je tvoj IQ kad ne kontaš napisano?
O

Ovi danasnji klinci su fenomenalni

pre 9 meseci

Pa vi ste izmislili novu ligu sa timova poput Penalted,Luzerpul,Uefalona,Penal Madrid,Shinter,Gjubrentus,pa jos ste ubacili igrace kao Penaldo,Lesi i ko jos ne...deco manite se odavde sto pre,zar niste do sad primetili da previse smarate sa imenama,samo pokazujete kakav vam je IQ,nazalost idete u minusu
d

deradera

pre 9 meseci

Koliko faulova treba da napravi Joelinton da bi dobio žuti karton? Domaći prebili Liverpul i samo jedan žuti za celu utakmicu?!
z

zubizareta

pre 9 meseci

Joelinton za pet minuta tri prekrsaja napravio, ako se ne varam sva tri na Mekalisteru i nista. Njukasl vise lici na ragbi ekipu.
S

Skauzerlija

pre 9 meseci

DNA
L

Lignjoslav

pre 9 meseci

Bravo Liverpul, Njukasl one season hype team
p

peki98

pre 9 meseci

Ovo je Premijer Liga. Saudijci mogu da ubunare još koliko hoće para, ma neće biti ni na 10% od Serie A kamoli od PL-a. Tako se igra 90+ minuta. Pa ne može da se sprintuje cela utakmica. Dok je moglo Njukasl bio jasno bolji, ali čim otišle noge došli su Liverpulu na njihovo. Ali bez šale Njukasl je prejaka ekipa kod kuće. U gostima su dobri jer su dobra ekipa, ali ništa posebno. Van Dajk čist crveni, ne znam zašto se bune na mrežama kad je lik odneo Isaka koji bi bio u identičnoj prilici kao i Nunjez kod oba gola. Salah bio, jeste i ostaće klasa igrač. Diaz je zver i jako potcenjen. Gakpo je Haverc bez iracionalne mržnje. Trent nije naravno zaslužio drugi žuti, ali neka ostane upamćeno da je Tomijasu za manje izbačen iz igre prošle nedelje. Liverpul i dalje nekako neubedljiv i sa ovom pobedom. Jednostavno im je klupa mnogo tanka. Inače jedine ekipe sa dobrom klupom ove sezone su Siti, Arsenal i Aston Vila.
Ж

Живи били

pre 9 meseci

Па видели, тај црвени који спомињеш за ван дајка биће поништен као и претходни! Кад тако причаш где су жути картони за алмирона за повлачење за дрес и жути за жоелинтона човек 60 минута бије а судија ништа...
G

GETAFIX

pre 9 meseci

Ne, nego nek ostane upamćeno da je Mekalister u prošlom kolu isključen bez razloga.
G

GETAFIX

pre 9 meseci

Ne, nego nek ostane upamćeno da je Mekalister u prošlom kolu isključen bez razloga.
p

peki98

pre 9 meseci

Mekalister jeste bezveze isključen, to su priznali i evo ga igrao danas. Van Dajk neće igrati 3 meča sada. Ne kapiram kako ono nije crveni. Kao poslednji igrač u odbrani odnosiš napadača a sa njim skupljaš i loptu. Juče Notingem dobio još blaži crveni karton, ali to su pravila.
@

@zivibilibilde

pre 9 meseci

Ponistice crveni Van Dajku, mozda u tvojim snovima.
z

zokilii

pre 9 meseci

Peki98...nisi mogao malo opsirniji i duzi tekst napisati..kako ti nije mrsko samo
D

Digimon

pre 9 meseci

Darwin = Zvijer u najavi #YNWA
S

Seoul

pre 9 meseci

Prvo da vidimo Z od zveri, pa ce možda biti i ostatak. Za sada je jos uvek samo na Z
G

Gurni je, Dragane!

pre 9 meseci

Ostavite to dete bre, na miru! Dete je pouzdan igrač, dete je iskusan igrač! Prognozirao sam 2:0 rezultat za Livdžan, za strelce izabrah Ugarina i Urugvajca. Nije ni ovo loše. Sramota da najbolja liga na svetu ima najgore sudije. Mislim da će FA ponovo poništiti crveni karton.
r

red side

pre 9 meseci

Sampionski! Pokazali su volju,muda i kvalitet!!! To je Liverpul.
z

zato je PL

pre 9 meseci

najbolja liga..
у

угаси мали

pre 9 meseci

сељачки клуб! Врати их у чемпионшип! Тамо им је место! Какав циркус од суђења, то није забележено ни у зонској лиги свероисток! Жоелинтон може да бије и не добије ни жути, алмирон може да вуче за дрес а да такође не добије ни жути али зато ван дајк добије црвени зато што је први стигао до лопте, па то нема нигде!
W

Waldorf

pre 9 meseci

Ne, nego je Van Dajk dobio crveni jer je oborio igrača koji je bio u 100% šansi. Znam da je teško da budeš objektivan kada si ovako napaljen na neki tim ali činjenice su činjenice.
@

@valdorf

pre 9 meseci

Погледај још једном снимак и видећеш о чему причам, ван дајк прво долази до лопте а потом је покупио играча њукасла.. У осталом лепо је то коментатор арене на крају првог полувремена рекао то је научио у милану мислим на пад. Спортски поздрав..
E

El Stefanel

pre 9 meseci

Bravo Liverpule!!! TAA je očajan. Najbolji potez uprave bi bio da dovede jednog desnog beka za prvi tim a da se TAA prebaci u sredinu. Ovih kikseva ce biti jos mnogo mnogo ove sezone ako bude igrao on na toj poziciji. Ono sto brine u vezi njega je i to sto i u napadu nije tako dobar kao pre. Nunjez mora da igra od starta cak i Žota pre Gakpa koji je očajan po meni blijeda kopija Origija.
v

vukasinnn

pre 9 meseci

Plaču kako nisu skinuli Caiceda, a dovođenjem desnog beka bi za jeftinije rešili dve muve jednim udarcem. Ne mislim da je Trent na nivou Caiceda defanzivno, ali dobijaju na kreativnosti i tim bi manje ispaštao nego sa njim na beku
I

Idemoooooo

pre 9 meseci

Sta kazu dezurni kriticari, cist crveni??? Slab liverpool?
t

tidd

pre 9 meseci

Ne samo da je čist nego i arnold trebao da ga dobije pre toga
r

rd7

pre 9 meseci

Ne znam da li je slab Liverpool ili ne, ali crveni je čist kao suza.
M

Ma jok

pre 9 meseci

Prekrsaj poslednjeg igraca odbrane je zuti karton, botino
p

pazzo13071307

pre 9 meseci

Kad tebe vidim setim se Darwinove teorije
r

roni

pre 9 meseci

kakav seljacki mentalitet mladog haua i njukasla.kod 1 0 barns macka umesto da spoji onog lika zgolmanom i resi mec on nesto solira znaci do zime bi mi trenirao s juniorima a onda otisao zajedno s onim koji ga je doveo.
A

Allianz

pre 9 meseci

Pa to je Barns, nije to to neki top igrac pa da zna takve stvari
A

Aron

pre 9 meseci

Pobeda koja potencijalno okrece sezonu!
Z

Zeleznik

pre 9 meseci

Bednici bedni. Najjadnija ekipa ste. Sa igračem više kod kuće ovako bedno odigrati. Dabogda ispali iz lige ponovo. I vi i vaše gazde Arapi.
h

huhuh

pre 9 meseci

Al je nekome krivo
D

DidierDrogba11

pre 9 meseci

Kažem ja da Njukasl i Brajton ove sezone ide u pećine nazad. Liverpul je ipak klasa za ove
V

Vare

pre 9 meseci

I ja govorim za njukastl da ove sezone neće biti medju prvih 6 ekipa.još igraju ligu šampiona po meni ništa posebno tim.gordon i almiron smešni igrači.fali njima bar dva igrača top klase po meni nemaji ni jednog takvog.
Y

YNWA

pre 9 meseci

ovo je Liverpool,ovo je ta krv 💪
S

Statler

pre 9 meseci

Cringe.
o

ok

pre 9 meseci

Covek moze ove sezone ds ide na 20+ golova samo neka igra,umesto Gakpa.