(©Starsport)
(©Starsport)

Egzuma čekaju nove analize, ali su prve prognoze optimistične

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.04.23. | 16:55

Australijanac je sa aerodroma Nikola Tesla otišao na prve medicinske preglede u pratnji doktora Mome Jakovljevića

Dan posle velikog incidenta i tuče između igrača Partizan Mozzart Beta i Real Madrida u kojoj je najgore prošao Dante Egzum, najviše se isčekuju informacije iz Evrolige koja će danas tokom dana odrediti kazne, kao i stepen povrede sjajnog košarkaša iz Australije.

Egzum je posle rvačkog poteza Jabuselea završio na štakama sa kojima se kretao po aerodromu u Madridu i Beogradu. Doduše, posvedočili smo nekoliko pokušaja da se kreće bez tih pomagala i na momente je situacija bila ohrabrujuća.

Izabrane vesti

Dok je sve to trajalo, doktor ekipe Moma Jakovljević je još na aerodromu u Madridu zakazivao preglede koji su obavljeni još rano jutros, jer niko nije hteo da čeka bilo šta kakose situacija ne bi pogoršala.

Prema poslednjim informacija, povreda nije teške prirode, ali u ovom momentu su potrebni dodatni pregledi i još nije definitivno poznato da li će Egzum kojim slučajem moći da kroči na parket Arene u utorak, za kada je zakazan treći meč protiv Real Madrida.

Ono što jeste sigurno je da predstoji barem nekoliko dana mirovanja kako bi svi bili sigurni da povreda nije teške prirode koja zahteva znatno dužu pauzu.

Sve ovo došlo je u najgorem mogućem momentu jer je Dante dominirao u drugom meču kada je ubacio 19 poena pre nego što ga se Jabusele ščepao.


tagovi

KK PartizanDante EgzumEvroliga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara