(©MN Press)
(©MN Press)

Eho večitog derbija: Zvezda traži od Partizana 55.000 evra

Vreme čitanja: 1min | ned. 20.03.22. | 09:58

Zbog „radova“ navijača na južnoj tribini

Izgubio je Partizan na Marakani u 166. večitom derbiju tri boda, izgubio samopouzdanje, koje ga je koštalo debakla protiv Fajenorda, a onda i bodova protiv Napretka. Sve je krenulo nizbrdo po crno-bele od gostovanja Zvezdi, pa danas, iako se to na tabeli još ne vidi, više nisu lideri Superlige.

A, kao vrhunac svega toga, Partizan će još morati Zvezdi i da – plati! Ceh sa Marakane je ispostavljen: divljanje navijača crno-belih na južnoj tribini koštaće Parni valjak 55.000 evra, javlja Sportklub.

Izabrane vesti

Na toliko su crveno-beli i veštaci procenili štetu koju su grobari napravili tokom i posle utakmice. Polomljeno je oko 3.000 stolica na jugu, neke se polomljene, neke i zapaljene i samo za taj deo Partizan je dužan večitom rivalu 40.000 evra. Ostalih 15.000 ide na oštećene digitalne čitače ulaznica na južnoj tribini, kao i na trokrilna alumunijumska vrata.

Nisu ni fudbaleri Partizana baš sportski podneli poraz, napravili su štetu u svlačionici na Marakani, ali to nije ušlo u zahtev za odštetu koji je podnela Crvena zvezda.

Ranije je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije odrezala Partizanu kaznu od 1.200.000 dinara zbog ispada navijača na 166. večitom derbiju.

I dok iz Humske sve bude regulisano, već će doći na red novi, 167. večiti derbi. Igraće se u prvom kolu plej-ofa. Kakva je situacija na današnji dan, dva kola pre kraja ligaškog dela takmičenja, ponovo će se igrati na Marakani.


tagovi

FK Crvena zvezdaFK Partizan166. večiti derbiSuperliga Srbije

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda
FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara