Fudbaleri Dinamo Drezdena (©Reuters)
Fudbaleri Dinamo Drezdena (©Reuters)

Eibar i Dinamo Drezden su uz Mozzart najisplativije opcije

Vreme čitanja: 2min | pon. 20.03.23. | 10:32

Nigde nećete da nađete veće kvote

Počinje nova nedelja, ovog puta malo skromnija kada su fudbalski događaji u pitanju. Predstoje nam okupljanja reprezentacija i početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, klubovi će malo da odmore. Ipak, i pored nešto tanje ponude bukmejkeri Mozzarta su pripremili iznenađenje.

U fokusu su španska Segunda i treća liga Nemačke. Preciznije, Eibar i Dinamo iz Drezdena, na čije će pobede protiv Mirandesa, odnosno Ingolštata kvota u Mozzartu u svakom momentu biti najveća na svetu.

Izabrane vesti

Susret koji će da zatvori 32. kolo španske Segunde. U Miranda de Ebro Eibar dolazi sa sjajnim nizom od četiri vezane pobede, kojima se probio do liderske pozicije na tabeli. Posle poraza Las Palmasa od velikog rivala Tenerifea (4:1) u subotum, odnosno remija Levantea sa Malagom (0:0), Eibar ima priliku da se dodatno osami na vrhu. Trenutno ima po bod više od Las Palmasa i sada drugoplasirane Granade, ali i taj meč manje. Međutim, neće biti lako Eibaru, jer i Mirandes je u dobroj formi. Trinaestoplasirani tim Segunde je u seriji od tri meča bez poraza, posle remija sa Leganesom (0:0) pobedio je Real Ovijedo (1:0) i Sporting Hihon (4:3). Doduše, sve su to timovi iz donje polovine tabele. Zanimljivo, poslednjih šest duela Eibara i Mirandesa (od čega su tri bila prijateljska) okončana su nerešenim rezultatima. U jesenjoj polusezoni, sredinom oktobra, bilo je 0:0.

INGOLŠTAT - DINAMO DREZDEN (PONEDELJAK, 19.00), DVOJKA 2,15

Prošle sezone se Dinamo iz Drezdena preselio iz Cvajte u treći rang, a sada pokušava da se ekspresno vrati. Igrao je promenjivo tokom sezone, ima osam remija i šest poraza do sada, ali deluje da je podigao formu u idealnom trenutku. Pobedio je Dinamo na poslednja tri prvenstvena meča, a ako zabeleži i četvrti trijumf u nizu probiće se do trećeg mesta. Vehen je trenutno na toj poziciji, ima tri boda više, ali i odigranu utakmicu više. U Cvajtu će, gotovo sigurno da uđe Elversborg, koji ima 10 bodova više od Vehena, dok je Dinamu nevažno gde će drugoplasirani Frajburg B da završi, pošto drugi timovi ne mogu da uđu u Cvajtu. Tamo bi po trenutnom rasporedu ušao Vehen, dok bi četvrtoplasirani Sarbriken igrao baraž. Za Ingolštat ništa od toga nije važno, posle tri uzastopna poraza u prethodna tri kola je pao na 12. poziciju i ispao iz bilo kakve priče o promociji, pošto ima sada čak 12 bodova manje od Dinama. U prvoj polusezoni Dinamo i Ingolštat su u Drezdenu odigrali 1:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara