Komentari na vest

Eksplozija energije na Bombonjeri! Ludačko remek delo stavilo svetske prvake i Mesija u kavez (VIDEO)

n

nedano

pre 5 meseci

Jeste poklonili mu 800 golova i 400 ass iako ne igra klasicnog napadaca, hahahahhahahahah. Kakvi parmaci sve komentarisu vezano za fudbal bzs.
F

FIFAMafija

pre 5 meseci

Odvaratni kepec ne bi ni osvojio svetsko da im isto FIFA nije poklonila bar po jednim penalom u svakoj utakmici. Kao što su mu po ko zna koji put poklonili zlatnu loptu i ako nije bio najbolji igrač u predhodnoj godini, već je to bio Haland!
z

zapamtite

pre 5 meseci

Urugvaj, SAD i možda Senegal bi mogli mnoge iznenaditi na narednom SP.
f

forlanDiego

pre 5 meseci

Valjda Hose Maria Himenez, a ne Hosema...
n

nindzakis

pre 5 meseci

E sad,uporedite neki mec od sinoc,iz kvalifikacija za EP,pa pogledajte sta je fudbal u Juznoj Americi...
a

arg

pre 5 meseci

ih ubila, ovi dadose na kontru golove
E

El Gringo

pre 5 meseci

Urugvaj je paklena ekipa u svakom smislu. Pre mesec dana Brazil, večeras Argentina da deluju ovako nemoćno u napadu...Stekao sam utisak da Argentina ne bi dala gol iz igre ni da se igralo još 3 sata...Podsećaju dosta na Atletiko iz najboljih dana, granitna odbrana, grizu po celom terenu, jako ulaze u duele, ubijaju kontrama...Od evropskih ekipa samo bi možda Francuska bila favorit u njihovom duelu. Nadam se da će zadržati ovaj nivo i do svetskog, biće zanimljivo videti koliko daleko mogu da doguraju. Neverovatno je da tako mala zemlja izbacuje toliko dobrih igrača, delovalo je da je zlatna generacija završila svoje a onda se pojavila gomila novih imena koja će tek da dominiraju.
P

Pa..

pre 5 meseci

U Montevideu nema splavova.. :D