Komentari na vest

Elkanove “žene” došle glave Anjeliju?!

k

kopljarka79@gmail.com

pre preko 1 godinu

Ovo je vise smesno,oni posle svake kazne odmah krenu da smisljaju novu prevaru. Da je u pitanju,neko poput Bolonje,Udinezea bacili bi ih u seriu G ako postoji. Kod njih ako nemas 5 prevara iza sebe,nema sanse da udjes u upravu. Nijedan od ovih jakih evropskih timova nemoze im prici koliko su mocni i uticajni u svojoj zemlji. Bez njih bi cak bilo i dosadno.
J

JuventinoVero

pre preko 1 godinu

Svi ljubitelji Juventusa moraju da odaju priznanje i Andreji i Dzonu - ti ljudi cine sve sto znaju za dobrobit Juventusa. Andrea je imao nekoliko zaista blistavih sezona, sto mu se ne moze osporiti, ali takodje je u poslednjih par sezona "zahrdjao" i konkurenti su ga sustigli/pretekli. Nadam se da ce sa Dzonom doci neka nova era Juventusa, sa modernijom vizijom, ali svakako svi budite sigurni, i vi sto volite i vi sto mrzite Juve - tim ljudima Juventus je dio DNK, i ponavljam, uradice sve sto je potrebno za dobrobit kluba.
Л

Лазар

pre preko 1 godinu

Прије ће било ко од нас који читамо ову вијест отићи и затвор због финансијских малверзација, него ико из породице Ањели. Та породица је стуб Италије, изградила и моторизовала Италију и отхранила толике радничке генерације.
K

Krcko32

pre preko 1 godinu

koliko si suzica Zeljko pustio za svoj juve.. Dzabe se nadas od naredne sezone pises rubriku buongiorno seria B! :)

elmagico

pre preko 1 godinu

ne moze da se krade i laze ceo zivot, moralo je da se desi. Od pocetka 80ih traje sve ovo i ako mozete da nacrtate porodicno stablo Anjelijevih jer mi nista nije jasno