Embape dao tri komada, Luis Enrike nezadovoljan?!

Vreme čitanja: 1min | ned. 12.11.23. | 10:07

Na šta to skreće pažnju španski stručnjak...

Pari Sen Žermen je sinoć slavio protiv Remsa na strani i konačno izbio na prvo mesto u Ligi 1. Kilijan Embape postigao je sva tri gola, međutim Luis Enerike je posle utakmice kazao kako nije u potpunosti zadovoljan njegovim izdanjem.

Ne tako česta pojava u modernom fudbalu, pogotovo kada se raspuca superstar poput mladog Francuza...

Izabrane vesti

"Nisam zadovoljan Embapeom! Nemam šta da kažem na konto golova, to je u redu, ali on može još dosta da pomogne timu da drugi način", izjavio je španski stručnjak i začudio mnoge.

"Razgovaraću sa njim o tome. To su neke privatne stvari. Da, Kilijan je jedan od najboljih igrača na svetu i zato hoću još više od njega. Mislim da može još da napreduje, ima dosta prostora za tako nešto, da dođe na viši nivo od sadašnjeg. Tražim od njega da češće učestvuje u akcijama", podvukao je Luis Enrike.

Sa jučerašnja tri pogotka Embape je došao do kote 15 na isto toliko mečeva ove sezone. Međutim zabeležio je samo jednu asistenciju. Pretpostavka je da se Enrikeova ključna kritika odnosi upravo na taj segment. Primetan je drastičan pad Embapeove saradnje sa saigračima u poslednjih godinu i po dana.

On je, primera radi, u sezoni 2021/22 uz 39 pogodaka upisao i 26 asistencija. Prošle sezone samo 10 nameštenih golova. U tekućoj, kako smo već konstatovali, tek jedan...


tagovi

Kilijan EmbapeLuis Enrike

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara