Embape i društvo brojali do devet protiv amatera (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.01.24. | 23:16

Luis Enerike nije poštedeo prve zvezde...

Bez prave senzacije u Kupu Francuske. Pari Sen Žermen je s devet golova u mreži šestoligaša Revela (9:0) spustio zavesu na treću rundu ovog takmičenja. Ranije danas prolaz su obezbedili Olimpik Marselj, Nant, Strazbur, Rems, Monako, Marselj, Lion, Tuluz, Ren...

Revel je amaterski sastav koji nije imao nikakve šanse da se ozbiljnije suprotstavi PSŽ-u. Ipak, Luis Enrike je na teren poslao maltene sve najveće zvezde. Domaćin je nekako odolevao petnaestak minuta, a onda je krenula goleada.

Izabrane vesti

Kilijan Embape je načeo Revel, dok ga je Randal Kolo Muani dokrajčio.

Superstar Parižana postigao je het-trik i pride upisao asistenciju. Njegov pogodak za 0:4 pred kraj prvog dela daleko je najlepši momenat na ovom susretu. Marko Asensio je petom ubacio ka Embapeu, a ovaj glavom pogodio...

Asensio je do kraja susreta još jednom asistirao i uspisao se u listu strelaca. Kolo Muani pogodio je dva puta, a po jednom Gonsalo Ramos sa penala, te Šer Endur i Maksens Engesan, koji je zabio loptu u sopstvenu mrežu.

Kilijan Embape s ova tri došao je do učinka od 31 pogotka u sezoni, računajući i one postignute za reprezentaciju. Ukupno je odigrao 29 utakmica.

Ovo je druga pobeda PSŽ-a u 2024. godini. Prethodno je pao Tuluz - 2:0. Za sedam dana Svece očekuje gostovanje Lansu.


tagovi

Kilijan EmbapeKup Francuske

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara