Embapeu se igra po svaku cenu - a ona je između 100 i 150 miliona evra

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.08.23. | 09:51

Ekip piše da je francuski golgeter spreman da iz zahvalnosti za povratak u tim oprosti Pari Sen Žermenu poveću sumu novca. Ali, ne i da produži ugovor

Ubrzo posle razočaravajućih 0:0 sa Lorijanom na otvaranju sezone, i to na domaćem bunjištu, pojavila se vest da je Pari Sen Žermen postigao dogovor sa Kilijanom Embapeom o kapitenovom povratku na teren. Vrlo je moguće da je to povezano sa odlaskom Nejmara u Saudijsku Arabiju (Al Hilal), pošto je očigledno sujetni Embape još prošlog leta čelnicima pariskog kluba jasno izneo zahtev da on bude prva zvezda tima. Ni trofejni Leo Mesi, ni vlasnik najskupljeg transfera svih vremena Nejmar. Kako je Argentinac već otišao, a Brazilac bi danas trebalo da bude zvanično predstavljen u novom klubu, Embape je odlučio da ponovo razgovara sa Naserom al Kelaifijem o svojoj budućnosti.

Po pisanju Ekipa, ona nije baš onakva kakvom su je u prvi mah predstavili francuski mediji. U nedelju se svetskim fudbalom pronela vest da je Embape pristao na novi ugovor sa Pari Sen Žermenom, ali uz dogovor da na kraju tekuće sezone za određeno obeštećenje pređe u Real Madrid. Ugledni list, pozivajući se na svoje izvore u klubu, piše da je dogovor, ipak, nešto drugačiji.

Izabrane vesti

Kilijan Embape će zaista uskoro ponovo zaigrati za PSŽ, ali se detalji dosadašnjeg ugovora neće menjati, niti će prilikom njegovog odlaska na leto - kada postaje slobodan igrač - biti potrebna ikakva nadoknada Svecima. Umesto toga, tvrdi Lekip, Embape je pristao da se odrekne određenih bonusa iz svoje poslednje godine u Pari Sen Žermenu, koji bi mogli da iznose između 100 i 150 miliona evra.

Na taj način Francuz bi učinio klubu da ne ostane praznih šaka prilikom njegovog odlaska, kao i da rastanak protekne u prijateljskom tonu.

Očigledno Embapeu nije bilo lako da gleda mučenje ekipe protiv Lorijana, kao i da se uželeo fudbala, a njegov povratak u tim verovatno će najviše obradovati Luisa Enrikea, koji se od prvog dana na Parku prinčeva zalagao za rešavanje problema na ovaj način - povrtatkom Kilijana Embapea u ekipu Pari Sen Žermena.


tagovi

Kilijan EmbapePari Sen Žermen

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara