Komentari na vest

Emeri na debiju očitao lekciju Junajtedu, Njukasl i nezaustavljivi Almiron protutnjali kroz Sautempton (VIDEO)

S

Steve Staunton

pre preko 1 godinu

Good Ebening!
B

Brko

pre preko 1 godinu

Emeri je prošle sezone sruši Juve i Bayern. Svaka njemu čast. Sretno sa Vilom
D

DarkEagle

pre preko 1 godinu

Bravo Njukice moja!!! NUFC 1892
B

Beks

pre preko 1 godinu

"I coming home Newcastle"!!! Pride of north"! NUFC 1892.
И

Идемоооо

pre preko 1 godinu

Да ли се и осталима снимци пустају аутоматски кад уђу у вест и то сви одједном? Чак и кад уђем у коментаре, тон наставља да се чује... мало је досадно... Ваљало би то променити.
G

GeOs

pre preko 1 godinu

Eto sanse za Van der Beka.... Sala na stranu, los mec Uniteda, ali nije Vila "ocitala lekciju"... vec je imala malo srece da prva dva suta u okvir gola udju za 2-0. I pored toga... igrali su kontru celu utakmicu. United, ponovo bez volje i motiva (izuzetak Martinez i Kazemiro).... Sporo, veci posed, vise dodavanja, vise suteva... ali JALOVO. Ne mozes da igras presing sa Ronaldom.... danas su pokusavali, ali je Vila bez problema iznosila loptu i stvarala polu kontre. Jednostavno, nije United na nivou top ekipe, pre svega zbog nedostatka kontinuiteta. Dzabe dobiju Totenhem i Liverpul, kad ne mogu da vezu vise od tri pobede za redom.... Sve u svemu, borice se za to cetvrto mesto... puno kandidata je tu.... Celzi, Totenhem, Liverpul, NewCastle i United.... od ova 5 tima samo dva ce u LS sledece sezone.
G

Gostttt

pre preko 1 godinu

Sreću treba zasluziti. Dva šuta dva gola i ćao
I

I

pre preko 1 godinu

Svake sezone se najavljuje legendarna boeba od 6 timova za titulu, posle 10 kola ostanu samo 2.
R

Rubikova kocka

pre preko 1 godinu

Idemo Vila ,Emeri doktor fudbala !!! Sledece godine ce to biti pravi tim,samo da ga Emeri skocka po svom ukusu
G

Gost2

pre preko 1 godinu

Kakav takav opet je Megvajer bolji od Lindelofa za klasu, sto ga nije igro samo on zna isto tako uz Kazemira je trebao stavit Fred ili Mc tomini, jer United nije imao sredinu Van de bek kao igrac manje takodjer Rasford igro na poziciji koja mu ne odgovara katastrofa pozzzz
g

gost....

pre preko 1 godinu

Ovog Van de beka United treba prodat sto prije Lindelofa takodjer, ovdje nije bilo igre od Uniteda nikakve fali Bruno Eriksen nije imao skim povezat dva pasa pozzzz
V

Villan

pre preko 1 godinu

Vratio se Emery, samo što sada ima pravi tim za trku
G

Gud Ebening

pre preko 1 godinu

Gde ste sada mačkeri?!? Puni brate Emery

Falični Tom

pre preko 1 godinu

Mrtva trka ko je gori štoper, Megvajer ili Lindelof. Čovek dva od tri gola čist krivac. Kod prvog juri igrača do pola terena iako njegov igrač nije u prilici a ostavlja rupu na terenu gde može ceo tim Aston Vile da prođe. Kod trećeg gola pušta Votkinsa da bukvalno uđe u 16 metara pa ga onda napada. Drugi gol je loša komunikacija između saigrača kod predaje lopte i majstorija Dinja. Ekipa ima ogroman problem kod iznošenja lopte kad se vrši visok pritisak, ceo vezni red potpuno eliminisan u prvih 25 minuta. Da nisu primili treći gol mislim da je Junajted mogao da preokrene rezultat ali ih je gol načisto izbacio iz utakmice. Nisu mi jasni napadi dubokim loptama na Kristijana kad nijedna nije prošla. Sa Kristijanom u ekipi bukvalno se samo ta akcija igra. Po meni je i greška što je Van De Bek počeo. Morao je Fred na zadnjeg veznog a Eriksen na desetki. Van De Bek je potpuno van igračkog stroja, u padu samopouzdanja već dve godine. Trebao je da ga ubaci od 60-og minuta ako je već hteo da igra sa njim. Nije mi krivo što je Junajted izgubio jer je Vila jednostavno više htela pobedu ali Junajted sa ovakvim igračima mora mnogo bolje da igra ovakve utakmice gde je makar blagi favorit.
G

GeOs

pre preko 1 godinu

Bravo za komentar. Nistane bi ni dodao , ni oduzeo. Jos jednom, bravo !