Komentari na vest

Epitet najskupljeg igrača u istoriji Premijer lige kao teg za Griliša: Očekivao sam da ću učestvovati u 30 golova

A

Artur2

pre preko 2 godine

Genije .yzivanje ga gledati,sledece godine ce biti mnogo bolji
P

PintoDaCosta-gost

pre preko 2 godine

Dobar igrac, lepo se I uklopio...brojke ce da se poprave. Samo previse para, i to naravno kao sto rece I njemu smeta ne samo navijacima. Da je belgijanac, holandjanin...bilo bi obestecenje oko 60milki. To ce Sanca tek da proguta...ovaj decko ima I sanse lepe.
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Jedino statisticki u smislu golova i asistencija se nije uklopio, ali igrački svakako jeste. Odmah je zauzeo mesto u startnih 11 i ne ispušta ga. Igra sasvim korektno, a u drugom delu sezone ce tek da eksplodira. Visoka cena mu jeste teg oko vrata, ali momak realno ima kvalitet, i cim se skroz opusti, a to ce biti uskoro, počeće potpuno da dominira. On i Maunt trenutno najbolji engleski igrači.
f

franjo24041902Gost

pre preko 2 godine

mozes da ocekujes ,,nista" jer si dosao u plastika city!🤣😂😅
D

Deniz

pre preko 2 godine

Realna vrijednost 30 miliona, ali pošto je Englez onda je 100 mil. Uz to igra malo iznad prosjeka, ali mnogo je igrača boljih u PL od njega u ovom momentu, ali nisu Englezi. Ista je priča i sa Sančom, Luk Šoom, Sakom, ukratko rečeno, baletani. Samo mi je drago što su ih Italijani spustili na zemlju na evropskom.
T

Trololo

pre preko 2 godine

Bas su ih spustili na zemlju, boljim izvodjenjem penala. Svasta. A Englezi svakako nisu bili favoriti, gledajuci ceo turnir. Sto se igraca tice, opet lupetas, ne mozes tek tako sve u isti kos, neki vrede, neki bas i ne. Sto se samog Grilisa tice, uopste nije toliko los igrac, ali mislim da pre svega nije igrac za Sitijevu filozofiju. U svakom slucaju, ima jos vremena da se uklopi, tu je tek pola sezone.
V

Vojica

pre preko 2 godine

Slažem se sa tobom. Da je Srbin bio bi plaćen 10-20 hiljada i igrao bi u Lacio, Torino, Viljareal, Ajntraht...
@

@trololo

pre preko 2 godine

Ne plači i priznaj klasično spuštanje na zemlju ekipe sastavljene od igrača iz '' velike strašne najjače'' premierlige od strane ekipe sastavljene iz' 'slabašne' ' serie A, i to vas slepe zaljubljenike u premier ligu i boli najviše
T

Trololo

pre preko 2 godine

Druze, ni sam ne znas sta pricas... nit sam kukao, nit plakao, samo sam izrazio svoje misljenje. Ako ti je draza Seria A, slobodno je gledaj. A Engleski igraci jesu precenjeni, mada i to ima svoje razloge, jer moraju da imaju odredjeni broj domacih igraca, ali to ne znaci da su ih Italijani spustili, pogotovo jer su odneli pobedu tek na penale...