Komentari na vest

Eraković: Nadam se da ću pomoći u finišu sezone

S

Slušaj ovo

pre oko 3 godine

Jesi mlad ali greške koje si pravio su amaterskog nivoa. Još uvek nisi za evropu, treba ti dati šansu povremeno u našoj ligi. Džabe furaš zuru od David Luiza, nisi ni blizu njega. Daj bože da jednog dana budeš i bolji od njega.
n

nk zvijezda

pre oko 3 godine

pomažu sudije dovoljno i bez tebe
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Zvezdi pomažes kad ne igras. A kad igras pomazes kladionicarima, sigurno ce biti gg, imas bar 1 gresku po mecu koja vodi do primljenog gola.
B

BLUKA

pre oko 3 godine

Što odmah tako negativno. Momak je mlad, povrijedjen. Treba vremena da sazri, nije svaka pozicija ista, u odbrani se vidi svaka greska. Najlakse je popljuvati, treba dati podršku.
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

@BLUKA A dokle da cekamo? Da oprastamo greske u derbiju zbog kojih ne odnesemo pobedu iako smo mnogo bolji bili? Kardinalne greske protiv nizerazrednih ekipa u kupu? Hoce li mozda da se izvlaci na tremu i godine? Pa citav zivot je u zvezdi, zna sta znaci taj dres. Sto mbape nije imao tremu sa 16 godina, vec je razvalio jedan mancester siti? A ovaj sa 20 godina poklanja golove zlatiboru i javoru. I to sto je jos uvek u zvezdi dovoljno govori. Ja sam za to da se uvek pruzi sansa mladima i podrzavam i gavrica i radulovica i nikolica jer se vidi da imaju kvalitet, a ovog momka neko ozbiljno gura, nema kvalitet za srpsku ligu, a kamoli sta vise.
I

Iz sljivika

pre oko 3 godine

Nadam se da si ovo vreme iskoristio za popravljanje mentalnog sklopa kao i nabacivanje misicne mase.
г

грдне ране

pre oko 3 godine

Ако човјек мирује, како онда да набаци мишићну масу?! Бурајзеру, само сало може да набаци у том стању...