Eraković operisan, povratak u finišu sezone

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.02.21. | 12:35

Mladom defanzivcu odrađena hiruška intervencija nakon povrede metatarzalne kosti

Mladi defanzivac Crvene zvezde Strahinja Eraković uspešno je operisan u Beogradu. Talentovani štoper je doživeo povredu pete metatarzalne kosti u utakmici sa Radničkim u Nišu, pa ga sad očekuje pauza. Na stadionu Rajko Mitić se nadaju da će Eraković ponovo biti na terenu već u finišu ove sezone.

Eraković je na početku ove sezone postao prvotimac crveno-belih, nakon što je godinu dana proveo u Grafičaru. U pitanju je igrač koji je stasao na terenima iza južne tribine Zvezdinog stadiona i kome su još u najranijim igračkim danima predviđali zapaženu karijeru.

Izabrane vesti

(1,45) Milan (4,40) Crvena zvezda (7,50)

Ove sezone dobio je poverenje kod Dejana Stankovića, zabeležio je 19 nastupa, od čega četiri u grupnoj fazi Lige Evrope. U poslednje vreme je bio alternativa Milanu Rodiću na poziciji levog beka, a upravo na tom mestu u timu zaigrao je i na Čairu, ali je teren morao da napusti u 77. minutu utakmice.

Eraković nije bio u konkurenciji ni za prvi meč sa Milanom, kao ni za gostovanje u Subotici, a sada ga čeka period rehabilitacije, a potom i spremanje za sam finiš sezone.


tagovi

Strahinja Eraković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara