Komentari na vest

Đerard Pike Bernabeu

V

Voždovac

pre oko 2 godine

A niko da pomene da je lik uništio Barsu jer već godinama nije profesionalni fudbaler
S

Spiritus movens

pre oko 2 godine

Bogataski primitivac.
G

Goster

pre oko 2 godine

Lik je skroz lud,ali se vidi da je skolovan i namazan,iz akademske porodice,zivi svoj san igra fudbal u Barsi osvojio je sve sto se moze osvojiti,ima prelijepu suprugu dvoje djece,i bas ga zabolje sto ga neki navijaci ne vole.A ovi sto ga ne vole nek procitaju da je protiv superlige,reformisao je superkup spnaije najnebitnije takmičenje na planeti zemlji,donio FS spanije gomilu para na konto toga da ne strecaju od marketinga hoce li se pojaviti novi Messi i Ronaldo,i makar javno kaze sta hoce a ne ko FIFA i UEFA sve u nekoj zavijenoj formi...ljubomora i ljudska sujeta su najveći protivnici 21 vijeka,niko ne gleda kako on da uspije nego kako da ocrni ovoga sto je uspio...

timarijus

pre oko 2 godine

unistio dejvis kup

timarijus

pre oko 2 godine

jedva cekam da se skloni, da, bio je deo sampionske generacije, ali lik je ljigav do bola.
D

Damir92

pre oko 2 godine

Pa dobro sta onda da kazemo za Ronalda koji ima bar 4 puta vise novca na racunu i uspesniji od Pikea. Vec drugi naslov o Pikeu kao da je Nikola Tesla.
J

Junker

pre oko 2 godine

Zato sto ne mozes porediti, Ronaldo ne radi biznis sa strane. Covek je fudbalska i marketing superzvezda na osnovu svog imena, izgleda i karaktera. Ovde se pise o Pikeu kao poslovnom coveku, mimo terena. Vrlo verovatno buduci predsednik Barse, a ko zna, vrlo moguce i jedan od bitnijih ljudi u UEFA.
@

@junker

pre oko 2 godine

Ako ima pravde, kao sto nema, nikad ovaj nece biti predsednik Barse i UEFA. Ali nazalost, sa svojom korupcijom se taman lijepo uklapa u profil danasnjih visokih funkcionera UEFE.
p

plavac

pre oko 2 godine

što ne bi bio predsednik,pa odrao je arape i barsi doneo preko 20m više,šta hoćete više od ovog čoveka?ni ja ga ne simpatišem,oduran mi je,ali nikako da shvatim spočitavanje sem ako si arapski šeik
I

Iijjj

pre oko 2 godine

Damir, ronaldo je poslovan covek kao Pike? Cime se bavi? Prodajom gaca sa njegovim imenom? 😂