Erling Haland (Printscreen)
Erling Haland (Printscreen)

Erling Haland ima snajper u nogama (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.10.21. | 18:28

Lakša povreda zbog koje je propustio mečeve Norveške je prošlost, mogao bi centarfor Dortmunda da zaigra već protiv Majnca za vikend

O Erlingu Halandu ne treba mnogo trošiti reči. Uz Kilijana Mbapea najdominantniji mladi napadač današnjice i fudbaler kojem je bilo potrebno najmanje utakmica da se domogne 20 golova u Ligi šampiona. Mogao bi da bude zvezda narednog prelaznog roka, a u danima kada se klupski fudbal ponovo sprema da preuzme primat posle reprezentativne pauze, Norvežanin je pokazao da je blaža povreda zbog koje je propustio obaveze sa državnim timom prošlost.

Izabrane vesti

— Bundesliga English (@Bundesliga_EN) October 14, 2021

Magija iz trening-centra Borusije Dortmund gotovo izvesno nagoveštava da bi mogao da se nađe u sastavu za meč sa Majncom koji je na programu u subotu. A ako počne meč i našteluje snajper kao na snimku iznad, golmanu Majnca se ne piše dobro.

Prema informacijama nemačkog Kikera Jusufa Mukoko, Rafael Gereiro i Mahmud Daud sigurno propuštaju predstojeći duel u Bundesligi, dok će odluke u vezi sa Halandom, Manuelom Akanžijem, Torganom Azarom i Tomasom Menijeom biti donete u međuvremenu.


tagovi

Erling Haland

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara