(©MN Press)
(©MN Press)

Esperans će biti nova kuća Mohameda el Monira

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.12.22. | 09:11

Libijac nekad igrao za Jagodinu i Partizan

Kada je Partizan osvojio poslednju titulu prvaka Srbije deo tima bio je i Mohamed el Monir, fudbaler iz Libije, koji je pokrivao mesto levog beka.

Nije se El Monir naigrao kod Marka Nikolića, sakupio je sedam nastupa, a onda ga je put odveo preko „velike bare“, karijeru je nastavio u SAD.

Izabrane vesti

Ime Mohameda el Monira ponovo se pojavilo u svetskim medijima, ovog puta se pominje kao najnovija akvizicija Esperansa iz Tunisa. Kada počne prelazni rok u toj zemlji, levi bek iz Libije će potpisati ugovor sa klubom iz glavnog grada.

Posle perioda provedenog u Orlando Sitiju i FK Los Anđelesu, El Monir se vratio u domovinu i branio je boje Al Ahlija iz Tripolija. Tu je zapao za oko skautima Esperansa, koji su izrazili želju da ga dovedu na oslabljenu poziciju uz levu aut-liniju.

Pre Partizana igrao je El Monir za Jagodinu, gde je bio jedan od boljih igrača u timu. Odatle je otišao u Dinamo iz Minska, odakle je posle stigao u crno-belo jato.

Inače, Esperans je klub iz kojeg je svojevremeno Partizan doveo Kamela Zajema, koji i dalje važi za jedan od najvećih promašaja u novijoj istoriji kluba. 


tagovi

EsperansMohamed El MonirFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara