Komentari na vest

Euforija u Novom Pazaru: Adem Ljajić potvrdio da ostaje!

Z

Znao sam

pre 4 meseca

Te price kao da ide U partizan su gluposti🙂decko je svestan da nigde neće biti tako postovan i cenjen kao u Novom Pazar(a novac mu nije problem)🤷‍♂️on postuje partizan,ali ipak Njegov rodni grad je Novi Pazar i voljeni klub Fk Novi Pazar i to se vidi da igra iz ciste ljubavi prema tom klubu(besplatno),tj koliko se trudi na terenu i raduje kada da gol🙂.mozda niste znali(mladje generacija) da vise od 95% gradjana novog Pazara navija /voli svoj lokalni klub(i logicno je da je i Adem jedan od njih).kao sto u BG i drugim gradovima mastaju klinci da zaigraju za večite *e tako klinci u Novom Pazaru mastaju da zaigraju za Novi Paza(tamo su Večiti nebitni)🙂 .ziveo sam tamo pre 10 god. I znam o cemu pricam🙂
?

??

pre 4 meseca

Normalno da smo znali. Nismo pali sa kruske. Jos ste mi najjaci kad nisu ili novom sadu dajete za primer novi pazar i kako oni svi navijaju za taj grad. Ko malo mucne glavom dodje do zakljucka sto je to tako
?

??

pre 4 meseca

Svaka mu cast. Srpski fudbal dobija mnogo sa ovakvim igracem u ligi. Treba da bude primer ostalima, a ne da teraju inat i prave se pametni. Sta je tesko milivojevicu, tadicu, mladenovicu ima jos mnogo igraca da poslednju godinu u karijeri zavrse u nekom nasem klubu. Nisu svesni koliko bi dali nasem fudbalu. Ne moraju u zvezdu ili partizan da se vrate. Bilo bi jos zanimljivije da se vrate u ofku, vosu, radnicki. Da igraju sa pola snage ljudi bi dolazili da ih gledaju i imali bi sta da vide. Pomogli bi mnogo mladim igracima, strucnom stabu, bili zanimljivi medijima, prodavali bi se dresovi. To je sve do njih, nasi klubovi takve igrace nikad nece imati da plate, samo treba oni da imaju srce i zelju.
H

Hahahahaha LoL

pre 4 meseca

Nagrada za životno delo Bajru Župiću? Zašto? Zato što je predsednik FK Novi Pazar? A do tada ga niko nije primećivao.
R

Republic Sanjak

pre 4 meseca

Ostani kuci Ademe sine !
S

Sanjak-Srbija

pre 4 meseca

A ti bi trebao malo u buvaru zbog imena pod kojim stavljaš komentare.
D

Deno

pre 4 meseca

Mišljenja sam da Partizan treba Baždara da pozajmi Novom Pazaru i da mu oživi karijeru.I tako pomogne sebi,njemu i Pazaru.
p

pekmenblekmen

pre 4 meseca

Bolje prvi u selu nego zadnji u gradu!

rising999phoenix@gmail.com

pre 4 meseca

Sve to oko "najboljeg sportiste" su toliko smešne stvari da ne vredi ni komentarisati...
P

Pandora_

pre 4 meseca

Gazi to Vošo da zauzmes cetvrto mesto koje ti pripada. Ljajic igracina, svim ljudima koji ne navijaju za blizance, zelim od sveg srca srecu u borbi za poziciju broj 4... Bice pakleno, Pazar, Voša, Čuka, Vozdovac. Jedva cekam prolecni deo i iskreno se nadam da ce jedna takva borba podici gledanost i uneti malo euforije. Voli klub iz svog grada, pozdrav za Invalide, Sandzak i Čukine navijace!
G

Gost332211

pre 4 meseca

Pogledajte samo prolećni kalendar Zvezde. Prvih pet kola izgleda ovako. Zvezda-Vozdovac Novi Pazar - Zvezda Zvezda-Cukaricki TSC-Zvezda Zvezda-Partizan A sve ove ekipe ce se sada dodatno pojacati. Jos su Cuka i TSC puni Evropskog iskustva i igranja jakih meceva i ni jedne ni druge Zvezda nije pobedila u jesenjem delu. Novi Pazar igra sve bolje, sacuvace ekipu i dodatno se pojacati. Sa Partizanom Zvezdi u igri su uvek sva tri znaka. U ovih prvih pet kola Zvezda sigurno kiksa.
C

Chelsea1234

pre 4 meseca

Po cemu pripada? Ne mozete ceo zivot da se vadite na slavnu proslost. Vec dve tri sezone vadite se na to. Stadion ne mozete da napunite. Novi Pazar zasluzuje da ove sezone izbori Evropu.
:

:) :)

pre 4 meseca

Realno po ekipi Čuka je duplo jača, tako da vam ostaje borba za 5 sa Pazarom, gde će verovatno uzeti oni to mesto na želju i euforiju, ekipe su sličnog kvaliteta….
B

BlackAndWhite

pre 4 meseca

Zezate da je Adem Ljajić najbolji sportista pored Hamada Međedovića?
u

uz svo

pre 4 meseca

postovanje za hamadliju ali treba on ovako par godina da bi isao u recenicu sa covekom koji je igrao za inter romu junajted...jedan zavrsni next gen masters je velika stvar ali to je turnir gde je set 4 gema ni ne racuna se u medjusobni skor fantastican boost za njegovu karijeru ali u sustini to ni nije turnir. Kad udje u top 50 mozemo da pricamo o tome da je tada mozda bolji sportista od ljajica i to ovog iz novog pazara onaj iz intera je misaona imenica taman da je hamad top 15 igrac sveta
S

SUMA SUMARUM

pre 4 meseca

А đe vi je nagrada za kapitena "visokoletača"?
@

@uz svo

pre 4 meseca

Nije nagrada gde je ko igrao i gde bio u karijeri, nego koji je rezultat napravio ove godine!!! Kažeh Hamad nije trenutno u 100 na svetu, a u koliko fudbalera je na svetu ovaj fudbaler iz Novog Pazara?! Ne zelim da osporim Adema, momak je vrhunski fudbaler i to se videlo u bukvalno svakom kontaktu sa loptom
a

ae

pre 4 meseca

sve srbin do srbina