Komentari na vest

EURO čari: Zablistaš za Italiju i odmah te traži Juventus, za Lokatelija 30.000.000 evra i štoper iz Rumunije

j

ja psv !

pre gotovo 3 godine

poredit LOKATELIJA I Calhanoglua ko Xavia i Felainia
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Koje ti gluposti mozes da odlalis to samo kod tebe moze, jedino ako si mislio da je Cahanglu Cavi onda u redu, ovaj Lokateli je tu da kvari vise igru nego sto organizjue, dok Cahanoglu igra playmakera i veoma je ofanzivan, samo ti mozes da lupis ove gluposti, ja koliko sam gledao Cavija on je gradio igru ofanzivom a ne kvario igru prorivniku, dok ovaj Lokateli vise kvari igru protivnicima nego sto je organizuje, ali polako Marots jos nije dao poslednju rec kad je Lokateli u pitanju samo polako
J

JVPS

pre gotovo 3 godine

Bitno je da ima vrhunskog trenera za dalji razvoj. Alegri bi od njega napravio vrhunsku zvezdu.
G

Gagula

pre gotovo 3 godine

Kakav alegri pijandura
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Sad kad Lokateli cuje, da torinsko plasticni lopovi nisu dali cetiri mesecne plate svojim igracima, samo ce da kaze produzite dalje lopovi iz plasticna kolica, nema pas torinski za sta da ih grize, da su mogli uzeli bi Cahanoglua, nagomilao im paratici one panjeve rabio i ramzi sa platom od 7 miliona eura i sad se raspadaju zato je mag dobio otkaz :)))))) zna se ko je najjaci u italiji sada, NARAVNO INTER !
G

Gagula

pre gotovo 3 godine

Hahah mislio sam da ovo nikad necu reci a gile u pravu si

nikola.p

pre gotovo 3 godine

Kakav stručnjak... Brzo zovi selektore Francuske i Velsa da im objasniš u kakvom su neznanju i zabludi, brzo!
N

No Pirlo No Party

pre gotovo 3 godine

Pa zar on nije trebao da predje u inter ?!?!? A da inter dovodi ove sto zavrsavaju takmicenja pre vremena… MUNEEEEEMMMMM GILEEEEEEE !!!!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

No Pirlo No Party ne reci nikad nikad, ako Marota stavi ruke na ovaj posao onda ce da bude Munite mi sto skacem uvek pre vremena, kao za Ikardija, Suareza, Pogbu, A od trenera je i Gvardiola bio na meniju :))))) nemoj da bude posle MUNITE mi sto skacem pre vremena, znas ti kako to ide ja sam onda prvi u red stao a odma iza mene otali Interisti :)))))))))))))
a

alexx

pre gotovo 3 godine

ja stvarno ne znam kako mozete da objavljujete ovakve nebulozne tekstove !? cuj niotkuda na vratima Juventusa !? pa Juve je za njega odavno zainteresovan a nije mu sinuo sad pre 5 dana ! drugo Rabio, Bentankur, Mekeni, Ramzi nisu igraci na toj poziciji !