Euroforija: Rade Bogdanović zna koga je Partizan prodao u Milanu i za koliko

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.06.21. | 21:00

Intenzivna polemika o VAR tehnologiji, Murinjovoj prolaznosti, Gvardiolinoj potrebi da pobede budu isključivo njegove i ekskluziva - Samo u drugom delu pete epizode Mozzartovog podkasta Euroforija

Partizan je u utorak popodne ozvaničio produžetak saradnje sa Nemanjom Jovićem do 2025. godine, kao znak da se u Humskoj tek očekuju velike stvari od 18-godišnjeg krila. I dok sportski direktor crno-belih Miloš Vazura talentovanom fudbaleru najavljuje svetlu budućnost i veliki transfer jednom kada za isti dođe vreme, Rade Bogdanović uverava da Jović već pregovara o transferu.

U drugom delu pete epizode Mozzartovog podkasta Euroforija Bogdanović tvrdi da su Jovićevi predstavnici juče bili u Milanu, gde su vodili pregovore sa jednim od klubova iz grada mode.

Izabrane vesti

"Evo, danas si imao jedan spin baš o tome o čemu pričamo. Dali su informaciju da mali Jović nije na prodaju, da neće da urade istu stvar kao sa Stevanovićem. Ja ti kažem na pregovorima su danas u Milanu. Evo, sad su ti na večeri (gleda u sat). Bez rekla-kazala", uverava Rade.

Priznaje i da je pričalica, ali da postoji jedan čovek pred kojim ćuti, sluša i upija. Njega bi voleo da vidi u srpskom fudbalu, odnosno fudbalskom savezu. Odmah nakon priče o bivšem reprezentativcu, na red dolazi sadašnji selektor i atmosfera koju je napravio u reprezentaciji - da ne postoje nedodirljivi.

Drugo poluvreme utakmice Francuska - Nemačka uveliko je trajalo, a Rade je tek u 70. minutu primetio da igra Gundogan. To više govori o igri Nemca. Dotakli su se gosti Bogdanović i Ivan Bogunović i Žozea Murinja i složili da je malo ko u fudbalu devalvirao kao "Posebni".

A onda i o njegovoj nekadašnjoj protivteži Pepu Gvardioli. Kako uvek mora nešto da izmisli, da stavi svoj pečat na velike utakmice i da ga to poslednjih godina često košta velikih rezultata. Najsvežije finale Lige šampiona je primer.

Kako je sudijska trojka, kao i VAR soba na utakmici Francuza i Nemaca imala pune ruke posla, otvorila se i ozbiljna polemika o video tehnologiji, najvećoj pošasti sporta, a i šire.

Ne propustite drugi deo pete epizode Mozzartovog podkasta Euroforija.


tagovi

EURO 2020podkasteuroforijaRade Bogdanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara