Komentari na vest

Evans od gosta na treningu do spasioca bledog Junajteda

2

24.04.1902.

pre 8 meseci

GGMU!
M

Masni Feniks

pre 8 meseci

Raspad Sistema !!👹
G

Gostioni

pre 8 meseci

Kada je Arsenal ranijih sezona imao po 4,5 povredjenih provotimaca od kojih su neki bili glavni igraci i na taj nacin gubuli, tad su to bili izgovori. Kada je Pepov Bajern izgubio od prajm Barse bez 3 kljucna igraca i kojih se jedan vratio tek drugu utakmicu nakon povrede, to su bili izgovori. Mancester ima povredjene igrace i kritikuje se njihova igra, to je agenda protiv njih. Kako se toga ne setiste za druge timove? Pa i Celziju fali makar 3 glavna startera igraca. Realu isto 3 opasna prvotimca fale. Neki timovi kupe 3 igraca i to im promeni sezonu. Primer Arsenal prosle godine. Junajted sa Kazemirom prosle sezone. Manceter jeste u ptoblemu, ali bili su i drugi timovi. Tako da se setite ove situacije pre nego sto krenete i druge da prozivate.
T

Trololo

pre 8 meseci

Razlika je sto Junajtedu ne fali 3 igraca, nego 7, uz ogradu da su se Varan i Arambat juce vratili.
r

retardinho

pre 8 meseci

Pa ja goru utakmicu odavno nisam gledao... Tempo jos malo pa kao u nasoj ligi... Ali i to se zove Premier liga sta da radis
i

i ima

pre 8 meseci

iza sebe nerealan hajp kao da su oni ti ciji su klubovi uzeli 9 ligi sampiona u zadnjih 17 godina
D

Dejani

pre 8 meseci

Vjerujem da će za mjesec do dva u Man Utd biti slobodno mjesto za posao, zanimanje glavni trener.
v

vidara

pre 8 meseci

Ni pomena koliko izostanaka ima Junajted zbog razno raznih razloga. Agenda se nastavlja.
d

druze

pre 8 meseci

igras sa barnlijem ozbiljne ekipe poput sitija dobijaju to peske bez celog prvog tima
k

krindžž

pre 8 meseci

Fali vam jedan bek od značajnijih igrača,maunt koji se uopće ne uklapa u ovu formaciju,i antoni od kojeg svaki igrač iz mladog tima lagano ima bolji učinak, van bisaka se svakako menja s dalotom stalno i nije bolji od njeg,pričaš ko da vam fali 5 igrača iz prve postave,sami sebe tešite
r

rd7

pre 8 meseci

@krindžž, ako veze nemaš o situaciji, pametnije je da ne komentarišeš.
T

Trololo

pre 8 meseci

@krindz ovako, fali Bisaka, jer je bio prvi izbor, ali ajde, tu su negde on i Dalot, fale prva dva stopera, s tim da je Varan usao pred kraj utakmice (da li si uopste svestan da je Lindelof bio cetvrti izbor, cak iza Shaw-a, koji je bek, a da je Evans peti izbor za stopera), fale oba leva beka, te je doveden Regulion pred sam kraj prelaznog roka, a i on je morao da napusti igru, izgleda zbog povrede. Dalje, sredinu su igrali Mctominej, koji je maltene vec bio prodat, klinac iz akademije i Kazemiro. Da li je to zaista najjace sto Junajted ima? Pazi sad, tu je povredjen Maunt (nebitno koliko se uklapa ili ne, projektovan je za prvu postavu), povredjen Amrabat (koji je doduse usao pred kraj utakmice, ali na poziciju levog beka i sigurno jos nije uigran) i cak je povredjen Mainoo, koji je bio planiran za rotaciju. Sto se krila tice, mozemo diskutovati kakav je Antoni, kakav je Sancho i slicno, ali cinjenica je da su i oni nedostupni trenutno, te da nemas validnu opciju za krilo. Cak i Amad, koji je trebao da bude ta neka rezerva, je povredjen. Hojlund bio povredjen do pre tri utakmice i svakako mu treba vremena da udje u ritam i uigra se sa ekipom. Ali neka, pisi ti nebuloze slobodno.
v

vldblk9a

pre 8 meseci

Bukvalno je kazna gledati junajted, ono sto oni igraju podseca na Barnli iz doba Sona Dajsa. Nesrecnici se brane preko sat vremena, bez ikakve ideje, dali gol jer su se 2 igraca Barnlija uspavali u odbrani i to je sve, bukvalno nista vise. Skoro celu utakmicu imaju 30% i manje posed i brane se sa 10 igraca protiv nesrecnog Barnlija. Najbolji igrac na utakmici im Dzoni Evans, jadno i bedno, bukvalno do bola.
G

Gost GM

pre 8 meseci

Igra im je = 0
.

....

pre 8 meseci

Jel zna neko kad se igra junajted celzi da znam da taj dan ne palim tv. Kako te dve ekipe igraju to je negledljivo. Da stvar bude gora to su 2 ekipe koje najvise trose u zadnjih 10 godina. Ovi danas protiv barnlija 30 posto posed lopte ja razumem da su 3 boda najvaznija ali barnlijev tim vredi isto kolko su ovi pukli na ovog hojlunda. Prosle nedelje celzi protiv bormuta vrti onu loptu u krug pa do golmana kao da igraju na x protiv bormuta. Stvarno nemam reci za ove dve ekipe.
t

the

pre 8 meseci

A to je nekad bio meč koji se čekao i bio najveći derbi Premijer lige... Mnogo su degradirali jedni i drugi, a kad pogledaš koje sve igrao za njih u finalu LŠ 2008 i ovo sad...
H

Hehehe

pre 8 meseci

Napokon Junajted liči na ekipu koja zna šta hoće i ima plan igre😄
B

Brt

pre 8 meseci

Kad se setim čuvene trojke Džoni Evans, Džon O'Šej i Ves Braun. Kakve lude glave haha. Šalu na stranu, Evans večeras odigrao doktorski.
V

Voždovac

pre 8 meseci

Za ekipu koja je primila najviše golova u svim takmičenjima, pobeda bez primljenog gola je melem na ranu. Svi navijači Junajteda smo pljuvali ETH što nije prodao Mektominija, a bez njega sad ne bi mogao da sastavi vezni red. Kad je dotle došlo da u 2023. Džoni Evans bude stub odbrane i najbolji igrač ekipe, sve je jasno.