Branislav Ivanović (©Reuters)
Branislav Ivanović (©Reuters)

Everton nije zainteresovan za Baneta Ivanovića

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.07.20. | 18:44

Demant iz Liverpula

Rastao se Branislav Ivanović sa Zenitom, nije bio zadovoljan novim ugovorom koji su mu ponudili, a gde će nastaviti karijeru za sada je još – nepoznato.

Pričalo se u prethodna dva dana, predstavljalo kao gotova stvar, da se iskusni defanzivac od 36 leta vraća u Premijer ligu i da će nositi u ovom mandatu dres Evertona. Ali, stigao je demanti...

Izabrane vesti

Kako piše Liverpul Eho, pozivajući se na svoje izvore, nikakvih pregovora između Evertona i Branislava Ivanovića nije bilo, niti će ih biti. Jer, Karamele nisu zainteresovane da dovedu srpskog defanzivca.

U nedavnim tekstovima tvrdilo se da su Plavi počeli pregovore da dovedu bivšeg defanzivca Čelsija na Gudison park. Ipak, po našim saznanjima, ove tvrdnje su daleko od istine, Ivanović nije želja Evertona u ovom prelaznom roku“, piše Liverpul Eho.

Polovina tvrdnje da Bane ide u Everton ležala je na činjenici da je menadžer Karamela Karlo Anćeloti, sa kojim je srpski fudbaler odlično sarađivao u Čelsiju od 2009. do 2011. godine.

Ruski mediji danas dodaju u priči o Ivanoviću da mu je Zenit ponudio pre nekoliko dana novi ugovor na godinu dana i da je to odbilo Baneta, koji je tražio saradnju na duži rok, najmanje na godinu više od toga. Zbog toga se Zenit okrenuo drugim rešenjima i doveo nekoliko godina mlađeg Dejana Lovrena iz Liverpula.

Jedina dva kluba koja su se u poslednja dva dana pominjala kao zainteresovana za Ivanovića su Everton i – Crvena zvezda. Kakav je danas uragan informacija sa Marakane oko pojačanja, nema dileme da će se pojačati pritisak i u priči oko nekadašnjeg kapitena reprezentacije Srbije.


tagovi

Branislav IvanovićEvertonZenit

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara