Komentari na vest

Evro-kalkulacije: Ferencvaroš bauk drugog kola, Zvezdaši navijaju za Osijek

D

Dusmanin

pre oko 3 godine

Omonia, Ludogorec i Olimpijakos.
G

Gost pp.

pre oko 3 godine

Nije ko nema sanse u dve utakmice protiv Zvezde.
S

Srpska Austrija

pre oko 3 godine

Hoću Dragovića i Arnautovića u Zvezdi.
D

Dusmanin

pre oko 3 godine

I rezervnog desnog i levog beka!
P

Prvak ponovo

pre oko 3 godine

Borjan- Gajic Dragovic Degenek/Milunovic Rodic(ili novi bek ako se pojavi bolji iz EU) - Sanogo Kanga- Katai Ivanic Falko- Prijovic... Klupa svakako jaka Pankov, Bakajoko, Ben, Nikolic, Petrovic, Gavric, Erakovic ( ovi momci kakvi god da su realno su kao bonusi najjaci u ligi a realno je i da budu jos bolji) Falcineli... zahvaliti se prekobrojnima tipa Gobeljicu, Srnicu, Vukanovicu i opet igramo lagano grupnu fazu evrope (uz malo srece LŠ pa dobra grupa da se juri 3. mesto) i ima prostora za jos bolji rezultat a titula nije ni upitna ...
L

Lupanja bez

pre oko 3 godine

Samo da se igra na dve utakmice i da se puste navijaci, onda smo u velikoj prednosti. Liga Sampiona je bolja sa aspekta finansija, ali nam je Liga Evrope takmicenje po meri.
G

GostNeo

pre oko 3 godine

Slazem se u potpunosti, ali treba imati u vidu da su nam u obe sezone zapadale grupe smrti i protivnici poput PSZa, Bajerna, Liverpula, Napolija... Veruj mi, drugacija bi to prica bila da iz prvog sesira bude prvak Rusije ili Portugala plus jos neki nesto laksi rival iz 2. ili 3. sesira, onda vec moze da se igra za solidno bodova u grupi.
B

Bnm

pre oko 3 godine

Da da, najbolja u drugom kolu od svih... mada procitah ovaj tim sa Kipra, Omorina kako se vec zovu. Nesto im nisu poznati
J

JSD-OVCI

pre oko 3 godine

Tebi Omonija nije poznata jer kvalifikacije za LŠ možete samo da sanjate. Ostaje vam samo da kmečite ovde.
c

cuj ovog

pre oko 3 godine

Omonija je sampion svoje drzave. A Sarloa?
G

Gost031

pre oko 3 godine

Poznatija je sigurno od Šamroka i Fljamurtarija!
S

Sale Kg

pre oko 3 godine

@bnm Ova Šarlatana i Šamrokina, kakvi su klubovi? Vi njih poznajete vrlo dobro. Fljamurtarku takodje.
e

esex

pre oko 3 godine

dragovic,prijovic,radoja,v.jovanovic..rezervni levi bek i to je tim za ls sigurno..prodati/pokloniti vukanovica,gobelju,srnica,pankova,
G

Gostttt

pre oko 3 godine

Bez V. Jovanovića. Šaban. A i niti je kvalitet veći od Pankova. Da neće možda da igra pre Milunovića, Degeneka i ev. Dragovića?
Г

Гост

pre oko 3 godine

А да ли ико размишља да се за добробит нашег клубског фудбала мали помјери и домаћи такмичарски калнедар? Катастрофа је како и Звезда и Партизан играју прва два кола, то гледамо већ годинама.
A

Alessandro

pre oko 3 godine

Zvezdaši navijaju za Zvezdu a takvi ishodi mogu samo da pomognu da se lakše prodje do grupe!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre oko 3 godine

- Ekipa je sazrela, nema više straha i preteranog respekta prema Evropskim timovima, - Trener Stanković je pokazao da ume, i zaslužuje da Nas predvodi do, i u LŠ. - Pojačanja: Ukoliko zaista postoji šansa, DOVESTI DRAGOVIĆA, učiniti sve da se vrati Vukašin Jovanović, i Joveljić bar na pozajmicu. Jedan levi bek, i ako postoji šansa vratiti Krstičića. I ništa više. - Pod obavezno mora biti zadržan: Rodić, Pankov, Milunović, Katai, Ivanić, Ben, Kanga, Gajić, Degenek Zahvaliti se na saradnji: Vukanoviću, Gobeljiću, Gavriću, Petrović....... MOMCI ZAISTA VAM HVALA ZA SVE ŠTO STE UČINILI ZA ZVEZDU, UVEK STE DAVALI SVE OD SEBE OVO MISLIM NAJISKRENIJE, ALI DOŠLO JE VREME DA ZARADITE NEKI EURO U INOSTRANSTVU. - I to je to Zvezdaška braćo, SASVIM DOVOLJNO DA IGRAMO U JESEN LIGU ŠAMPIONA.
Z

Zvezda lazna institucija

pre oko 3 godine

Bolje gledajte kako LE da izborite,LS je za vas drugi svet..
C

Cz

pre oko 3 godine

Ne brini ti za nas prika. Ono sto je za nas drugi svijet za vas je druga dimenzija
S

Slobaaaaa

pre oko 3 godine

Nikad jača konferencija...
M

Milan pa sta

pre oko 3 godine

Igrasmo i sa Milanom egal, pa sta onda da se plasimo drugih??? Samo hrabro i jako.
B

Borky

pre oko 3 godine

Na dvije utakmice i ako jos daj boze budu navijaci sve ce ovo Zvezda da pregazi kao plitak potok. Sa pravim domacim terenom Zvezda je favorit broj jedan!
G

Gost2345

pre oko 3 godine

Verujte mi da ne bi voleli da izvuku Osijek,jer imaju fenomenalnog trenera kao i ekipu,gde igrači imaju platu ogromnu i to dosta stranaca,tako da ekipa veoma slična zvezdi
c

cuj ovog

pre oko 3 godine

E bas bi voleli bas Osijek. Eto!
G

Gostimir

pre oko 3 godine

Da bas su slicni redovni su učesnici LŠ ili LE , zadnjih par godina osvajaju domaće titule i pobedjivali su velikane evropskog fudbala. Druze ne trubi u prazno koji ti sport pratis ???
K

Kukulele

pre oko 3 godine

@Gostimir...ja se pitam koji ti sport pratis. Samo vidi koji Stadion Osijek pravi!
G

Gnn

pre oko 3 godine

Nadam se da niste platili lika koji vam je pravio sajt. Na kompu se ništa ne vidi, preko mobilnog ne može da se napiše komentar.
N

Ne smarajte...

pre oko 3 godine

Ne zelim da budem prepotentan ali sad je potpuno svejedno sa kim igramo i u cetvrtoj rundi jer smo prerasli i te vase vesti kao i klubove sa kojim cemo igrati.Pozz
D

Džabe ste krečili

pre oko 3 godine

Sa ovakvom igrom kao u derbiju nećemo ući sigurno u LŠ. Treba dovesti nekoliko proverenih igrača koji će odmah doneti kvalitet. LŠ nije zezancija, tamo su aždaje. Što smo se već uverili u dve grupe, gde smo primili 38 golova. Bolje dovesti 3 mnogo dobra igrača nego 6 osrednjih, a cena mu dodje na isto. Da se skocka tim pa da se koljemo sa zverima. Valjda će da puste i navijače na stadion do tada. Ebeš evropu bez navijača.
D

Džabe ste krečili

pre oko 3 godine

@Džabe ste krečili. Ajde paceri lupajte minuse. Jel zato što sam rekao istinu? Veze vi nemate sa fudbalom. Ja ne pričam bajke da bi dobijao pluseve, nego onako kako jeste. Jel sa ovim timom treba da igramo sa Bajernom, Barsom, Realom, Sitijem, Čelzijem, Psžom, itd. Bez nekoliko mnogo ozbiljnih pojačanja nemamo šta da tražimo u grupi LŠ Tačno je da nemamo para za top pojačanja, ali daj da se dovede tri četiri dobra umesto deset osrednjih, kao što se uglavnom dovodilo. Pa da se onda kidamo sa njima.
c

cuj ovog

pre oko 3 godine

Dobro je Murinjo! Svi znamo da nam trebaju bolja pojacanja. Ne moramo svake godine istu pricu da vrtimo.
d

danman2_u

pre oko 3 godine

Dragović i Prijović su sasvim dovoljna pojačanja. Po koji put vama deci treba da se objasni, derbi i Evropa nisu isto. Naši igrači smatraju da im mali komšija nije izazov, ali veliki evropski timovi jesu. Zato mi bolje igramo u Evropi, i oduvek je tako bilo. Zvezda je jednostavno od postanka takva, voli da se takmiči sa najvećima. I to ti je to.
I

ISTINA

pre oko 3 godine

@Čuj ovog. Pa kada će ta pojačanja? Jel kao predhodne tri godine. Kakva je to skauting služba, kakav je to sportski direktor, kada se promaši preko 20 igrača preskupih za tri godine. Jel smo brz to zaboravili, jel se gurnuo pod tepih. Tri godine ne mogu da dovedu desnog beka i rezervnog levog beka. Zemljače dovedi 3 igrača sa platama od po 2 miliona evra godišnje, umesto što dovodi 10 osrednjih za iste pare. Kome ja pričam kada je skauting služba NULA i sportski direktor NULA.
T

Ti si Murinjo

pre oko 3 godine

@Čuj ovog. Zemljače sam sebe si zakopao. Pa zašto onda vratimo ovo u krug svake godine. Jel od dobrih pojačanja. Dosta je prodavanja magle, ogromne pare su bačene na promašaje predhodnih godina. A nikako da dodju pojačanja dostojna LŠ
Г

Гост

pre oko 3 godine

Слажем се,боље 2 добра него 8 пројечних који мало тога доносе. Само та два добра 1-коштају, 2-хоће ли доћи да играју у овој лиги 3-знају ли ови наши уопште да их доведу?
c

cuj ovog

pre oko 3 godine

@istino- To sto cemo mi ovde nabrajati imena i sekirati se kad Mozart ili Mrkela omase pojacanja,cinjenica da mi tu ne mozemo nista uraditi ma koliko pricali i zeleli. Uvek ce biti kako se u klubu dogovore i ne vredi nam svake godine lupati glavu bezveze nego sacekati do kraja,sta bude bice i to je to. Pozdrav.
G

Gost777

pre oko 3 godine

Bice tesko protiv svakog, navijaci su navijaci oni misle da smo mi najbolji u evropi i nisu realni a u slučaju neuspeha odma pljuju
h

hahahahahha

pre oko 3 godine

hahahahhahh.....vi i ls hahhahahhahahahah ne mogu da se ne nasmejem hahahahahhhhahhahahahahahahhaha
D

Dr laza

pre oko 3 godine

Hahahah, realnije je mi i LŠ nego vi da budete prvaci narednih 5 godina
P

Pancevac92

pre oko 3 godine

Realnije je da mi udjemo u ligu sampiona,kao sto smo igrali 2 godine zaredom,i ostvarili dve pobede zaredom,nego vi da budete prvaci zemlje
J

JSD-OVCI

pre oko 3 godine

@hahahaha. Nije ti dobro? Biju te kompleksi? Mukice patićete vi još dugo dugo vremena. Samo vam je ostalo to da piskarate po portalima i vestima, valjda vam bude malo lakše.
N

Nista neobicno

pre oko 3 godine

Naravno da mora biti i tezih rivala. Ocekivanja svih nas za ovu evro sezonu je ipak plej of LS. Nadajmo se da ce ove godine se igrati po dvije utakmice i da se i mi nadjemo na tribinama.
S

S visnjom burek

pre oko 3 godine

Cilj bi trebao da bude plej of za Ls. Tu se dobija dodatnih 5 miliona. Bilo bi dobro da ukinu pravilo bonus igraca s obzirom da toga nema u poznatijim razvojnim ligama. I da igraci iz Eu ne budu stranci kako bi se povecao kvalitet.
D

Delija!!!!

pre oko 3 godine

Bili su to nekad bauci :) sada ce Zvezda da pregazi takve ekipe kao plitak potok
N

Nista neobicno

pre oko 3 godine

Vjera u sebe i u svoju moc je veoma bitna. Nadajmo se da si u pravu.