©Reuters
©Reuters

Evrogol, pa asistencija - šest minuta Kostićeve dominacije u Bilefeldu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.01.21. | 16:24

Blistavi trenuci srpskog reprezentativca

Jesenas je prošao kroz ozbiljnu krizu u formi, kao uostalom i veliki broj Ajntrahtovih igrača, ali Filip Kostić se od početka 2021. godine prosto razgoropadio na bundesligaškim terenima. Danas je u Bilefeldu imao šest minuta apsolutne dominacije. Prvo je u 27. minutu postigao evrogol, dok je u 33. odlično asistirao Andreu Silvi kod trećeg Ajntrahtovog gola na meču.

Zanimljivo, sjajnom srpskom krilnom igraču ovo je bio prvenac u ovoj sezoni Bundeslige, ali kakav... Sve je krenulo od kornera Kamade, koji je kratko odigrao loptu do Amina Junesa, a ovaj je prosledio ka Kostiću. Srpski vezista je imao sve vreme ovog sveta da se namesti, a onda je "sevnula" neodbranjiva levica sa oko 25 metara udaljenosti u bliži ugao gola Štefana Ortege.

Izabrane vesti

Samo šest minuta kasnije Kostić je na delu pokazao da poseduje savšen osećaj za igru. Nakon udarca Erika Durma, lopta se odbila ka srpskom igraču, koji je bio na ivici petarca, a onda je iz prve poslao pas u sredinu ka dobro postavljenom Silvi, kojem nije bilo previše teško da se po drugi put upiše u strelce na ovoj utakmici.

Kostiću je ovo bio 14 nastup u Bundesligi, a sada ima skor od jednog gola i četiri asistencije. Ozbiljne probleme napravila mu je neugodna povreda zbog koje je propustio sve mečeve tokom oktobra prošle godine, što je značajno odložilo njegov ulazak u idealnu takmičarsku formu.



tagovi

Filip Kostić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara