Komentari na vest

Evropska klasa najboljeg srpskog arbitra: Mirnoćom utišao tenziju, odlukama odbranio autoritet

D

DKP

pre oko 2 godine

Karton Srniću zbog prigovora? Zar su igrači partizana ćutali na sve odluke sudije,hm... Zbog broja prekršaja Samog je zaslužio karton, ali i Zdjelar nakon osvetničkog starta nad pomenutim Sanogom. Čudno da je prošao bez kartona i faula start Miletića nad Kataijem ( u trenutku kada ovaj juri Miljkovića). Čudnih odluka ali ipak je to naš fudbal i naš sudija.
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

moram reci lose sudjenje i ne vidim cemu pohvale. Imao je srecu da nije bilo mnogo prekrsaja oko i u sesnaest medjutim sto se tice odluka jako lose u vise navrata . Sanogo zuti cist na prekrsaju nad mislim Jevtovicem, zatim kad ga je pregazio bukvalno Urosevic stavlja ruke na Katajia dok ovaj juri mislim Vujacica ( uz aut liniju. Cist faul nad Terzicem kad ga Picini uz aut liniju hvata rukama Takodje cist crveni za Terzica na startu sledja na Kangi ...i dosta tako nekih stvari .
H

Hannibal

pre oko 2 godine

Jovanović je vrlo lukavo i diskretno sudio "za Partizan". Faul Terzića je bio za direktan crveni karton, baš kao i nesportski potez Rikarda prilikom namernog povređivanja Dragovića. Svejedno, na kraju ni Zvezda nije igrala dovoljno dobro, pa se nema za čime žaliti...
7

777

pre oko 2 godine

Dobro sudio? Pa mozda za navijace Partizana. Onaj start Terzica u jednoj Engleskoj je direktan crveni karton bez razmisljanja. Takodje sta znaci prednost u fudbalu? To znaci pustis faul da bi se akcija nastavila jer akcija mozda obecava a on Partizanu pusti prednost, pusti da zavrse akciju i kada zavrse akciju on vraca faul. TO SE NIGDE NE RADI. Ako pustis prednost pustio si akciju i to je to a ne sutni promasi a ako promasis ja cu vratiti na faul pa ja to ni bratu tako ne bih sudio... On je uostalom danas sudio tako kao da je Partizan domacin pa ono aj malo cu da navlacim za domacina, samo sto je danas navlacio na goste. Takodje Zdjelar opet zavrsio bez kartona, na instg stranci Zvezde imate sliku gde Zdjrlar prste gura Kangi u oci... Strane sudije i TACKA!
j

jaaaaaaaaa

pre oko 2 godine

ma da bas se pokazao , nece faul jedan da sudi protiv partizana, iste situacije razlicito sudi na dve strane, 5:2 u kartonima,rikardo namerno kopackom udari dragovica zatim oni naprave faul nad sanogom i on nista ne sudi od toga vec treci faul nad jojicem kome je pre toga pustio prednost, mislim bas je bio :odlican"
G

Gostić

pre oko 2 godine

Jovanovica staviti na "hladjenhe" jer je direktno uticao na tok meca,ne pokazavsi Terzicu direktan crveni karton,zbog udaranja protivnickog igraca,bez lopte,sa ledja.
S

Sale555

pre oko 2 godine

1. Crveni za Terzica nakon namernog faula s ledja nad Kangom. 2. Crveni za Rikarda nakon krvnickog udaranja kopackom Dragovica u lice dok ovaj lezi na travi. 3. Nepostojeci faul u napadu Ivanica kada je treba biti u gol sansi, a Miljkovic pada sam od sebe. To je taj “nas najbolji sudija”. Copy Mazic - paste Jovanovic. Sram vas bilo.
A

AR

pre oko 2 godine

Moras da razumes, da ono sto je tvom mozgu faul ne znaci da stvarno i jeste
A

Al decko

pre oko 2 godine

Uzasno sudjenje. Sramotno. Ne mogu reci da su Partizan ili Zvezda "Osteceni" jer su takvi izgleda i dosli na utakmicu. Samo je fudbal bio gori od sudjenja. Hvala Mileticu, Lutovcu i Miljkovicu jer zbog njih ja i dalje verujem da mogu ozbiljno da se bavim profesionalno fudbalom iako sam u cetvrtoj deceniji. Bravo momci zbog vas fudbal na livadi izgleda kao fenomenalni pocetak za mene, ali polako ima vremena.
д

д.г.

pre oko 2 godine

Саного жути Урошевић жути Миљковић жути Терзић црвени. Да је кренуо на време са картонима не бисмо гледали крљање од фудбала.

AK48

pre oko 2 godine

Sudija je bio na vrhunskom nivou iako pod velikim pritiskom. Svaka cast, posteno sudjenje!
G

Gostfot

pre oko 2 godine

Vukao za zvezdu
B

Blam

pre oko 2 godine

Tako što je Terziću oprostio crveni?
G

Gosty

pre oko 2 godine

Pao je pod pritiskom tvorze. Pavkov trebao da dobije drugi žuti. Loš sudija,pojma on nema
B

Bezimenko13

pre oko 2 godine

pogledaj start Terzica nad Kangom za cist crveni

Dejan Miljanović

pre oko 2 godine

A terzic cveni cist...
D

Daj snimak

pre oko 2 godine

Kada se OHI rusi u 16 m. Postenjacine!!!!

Bojan Kekezovic

pre oko 2 godine

Da se ne lažemo Partizan je prošao sa nekoliko kartona manje. Pazite sad - prigovor Srnića je bio žuti dok 2 kriminalna starta nisu bila. Pozdrav
v

v1ad

pre oko 2 godine

Terzicu za onaj start nad Kangom są ledja są dve noge je morao da da crveni. Ben i Krsticic za prve startove dobili zute kartone dok Zdjelar i Jevtovic biju celu utakmicu i nista. Dobra odluka da da zute kartone klupama za prvi prigovor, mada to nije zaustavilo Stanojevica da i dalje skace na svaku odluku. Pogresna je bila i ona situacija kad je Miletic pao ispred Ivanica u 16 Partizana, to nije bilo kontakta za faul.
N

Nenad1246

pre oko 2 godine

Ovi sa Arene namerno kriju gazenje Rikarda i krljanje Terzica. Toga nema u spornim detaljima.
S

Smislov

pre oko 2 godine

Spasao ga je pomoćni sudija mahanje ofsajda Menigu, koji je bio kilometar od lopte, a nakon čega je bio čist penal nad Miletićem.
N

Nenad1246

pre oko 2 godine

Miletic je onaj celavi sto mu je glava u ofsajdu. Na kraju krajeva Mening pravi blok sto znaci da ucestvuje u akciji i utice na igru. Dako da je ofsajd po dva osnova. Zar je tako tesko nauciti pravila sporta koji se komentarise?
i

istina

pre oko 2 godine

obojica su bili u ofsajdu nauci pravila
д

д.г.

pre oko 2 godine

Проблем је само што Милетићева глава сија као рефлектор иза последњег играча Звезде. Да је бар пустио косу...
e

esteghlas

pre oko 2 godine

Isto kao Mazic nekad, sudi tako da se nijedna strana ne buni, nema crvenih kartona ni penala, daje zute kartone za nebitne startove, dao lazni zuti trenerima i to je to, jednostavno derbi igraju igraci bez muda, sudija isto bez muda
p

pitanjce

pre oko 2 godine

Crveni za Terzića za nameran i brutalan start gde nije bio blizu lopte i još sa leđa protivnika?
D

DžoniRS

pre oko 2 godine

Sudija bio dobar, ali Partizan je morao bar jedan crveni da dobije. Ili za ono što je uradio Rikardo Dragoviću ili preono što je uradio Terzić Kangi. Doduše, trebalo je oba, ali morao je jedan crveni u ove dve situacije!
G

Gost123

pre oko 2 godine

Zdjelar je samo za prigovore trebao dobiti 4 žuta.
>

>•<

pre oko 2 godine

Terzić morao da bude oštrije sankciinisan. Rikardo iz svoje nemoći se služi podmuklim udarcima. Izmislio faul u 16m kad je Miljković pao.
G

Gostlll

pre oko 2 godine

BRUKA I SRAMOTA, DZABA GA PERETE SVI SMO VIDELI PREKINUO AKCIJU IVANICA SAM 1 NA 1 SA GOLMANOM ZBOG IZMISLJENOG FAULA, OPROSTIO CRVENI RIKARDU I TERZICU...
r

ranGo

pre oko 2 godine

Isto je izmislio faul nad mileticem u kontri kada je kanga prosao... ali na analizi kod vajnog eksperta jokica nemante scene i nema scene kada je ohi oboren u 16 m takodje nema faula ni rikarda ni terzica... a ovaj balavi stanoje opet prica o crvenom na prosloj ali ne piminje terzica... kaze jos kako je terzic promasio sansu da resi prvenstvo a na pitanje novinara dali je ovim rez reseno prvenstvo odgovara ljutito ne ne mi se nedamo do kraja ali moza vi znate nesto sto ja ne znam😂😂😂 "tesko mnogo nam je tesko da se borimo protiv 70 posto zvezdasa u Srbiji" kaze stanoje pa cak i novinare proglasi za crveno-bele
z

zokiii

pre oko 2 godine

OSTETIO ZVEZDU KAD JE IVANIC SAM IZASAO SA LOPTOP PRED STEVANOVICA, SVIRAO NEPOSTOJECI FAUL.
Z

Zokili

pre oko 2 godine

Kakav laptop, dečko buncaš, da nemaš temperaturu.
D

Drvo

pre oko 2 godine

Vukao za partizan, ali nije uticalo na rezultat. Vidi se da je njihov igrac. Partizanovi igraci mu non stop ke...li, unose mu se u facu, jure ga po terenu, masu rukama itd...srnic kod prvog protesta odmah zuti. Plus neki faulovi koji nisu postojali.
U

UROS12387

pre oko 2 godine

Ivanic sam pred Stevanovica, SVIRA NEPOSTOJECI FAUL I OPROSTIO 2 CRVENA RIKARDU I TERZICU ZA ONO DIVLJANJE...

VecaBgd1971

pre oko 2 godine

pa sad....ako zelim da nadjem zamerku to je cist crveni za Terzica zbog starta sa ledja sa dve noge direktno u noge protivnika..nije imao hrabrosti da ne bi bilo kuknjave posle posto je partizanu trebala pobeda pa su isli na silu pred kraj utakmice...bilo je nekih gresaka ali ok...neka bude da je odsudio bez greske
G

GAGIZZ

pre oko 2 godine

posle onog udaranja Rikarda KOPACKOM u glavu Dragovica, i prekida akcije Zvezde gde je Ivanic izbio sam pred Stevanovica, zasluzio je sve pohvale vas...
H

Hhh

pre oko 2 godine

Hoćemo stranog sudiju!
B

Barranjacccccc

pre oko 2 godine

Ovo je bilo sramota od sudjenja. Dva crvena kartona je oprostio Partizanu. Rikardo za Ono udaranje nogom iz očigledne frustracije I onaj divljački start sa ledja nervoznom Terziću... a da ne nabrajam "sitne faulove" ne dosidjene nad Kataiem.
G

Gost123454321

pre oko 2 godine

Strasno sta je nama klasa!? Ali mi smo majstori u spinovanju da amaterizam nazivamo klasom...!!!
P

Postic

pre oko 2 godine

Da ti kazem jeste on klasa Ali navija za partizan
A

Alessandro

pre oko 2 godine

Sudija je svaki dobar ako ne utiče na krajnji ishod a sada je to skoro pa nemoguće uz VAR. Poneka sitna greška se i ne računa. Najbitnije je da se neće pričati o sudjenju ali ni o fudbalu ne bi smelo mnogo da se priča jer ga nije ni bilo!
G

Gosty

pre oko 2 godine

Чист црвени за Рикарда. Удара ногом у главу Драговића који лежи на земљи.
S

Sramota!

pre oko 2 godine

A crveni karton za Terzica start sa ledja i to u kolena je udario Kangu ni blizu lopte!!!
H

Hermano7

pre oko 2 godine

Nije svirao dva penala za Partizan i nije dao 7 zutih kartona ciganima I PRVOM POLUVREMENU
1

11

pre oko 2 godine

Na to dodaj još 2 penala za partizan i crveni borjanu za svaki slučaj. Nemoj da si skroman haha.
G

Gost123

pre oko 2 godine

Onaj ko i dalje tvrdi da ste samo blizu nama a ne bolji neka pređe na boćanje. Stanoje i kad mora da pobedi nema muda da napadne.
M

Mikki

pre oko 2 godine

Sve super, ali kako moze faul sa ledja Terzica, gde decko uopste ne gleda loptu nego udara po nogama, da sudi kao zuti? Tu je castio Partizan samo tako
M

M17

pre oko 2 godine

Previse seckao igru sto odgovara zvezdi, svaki kontakt svirao i nasedao na svako simuliranje domacih.
S

Spiritus movens

pre oko 2 godine

Delio zute kartone samo igracima Zvezde. To ne opravdava sramotnu i kalkulantsku igru nasih fudbalera. Stankovic ziheraski isao na nereseno.
R

Realnost

pre oko 2 godine

Sta pricate, skoro svaki duel faul za Partizan, ispred njega Terzic s dvije noge kosi Kangu koji je vec odnio loptu on daje zuti karton, OCAJNO SUDJENJE.
G

Gost999

pre oko 2 godine

Koliko su i jedni i drugi kukali na sudiju.. i onda dodje covjek pokaze im da je on bar dva nivoa iznad ovih antitalenata u svakom pogledu..
m

milan5566

pre oko 2 godine

zato su se gnjide I bunile
T

The Nightwalker

pre oko 2 godine

A crveni za Terzica malog za nameran start sa ledja? To je ta zastita "malog Atletika" od pocetka sezone! Samo zbog toga su u borbi za titulu!

Mile Stručnjak

pre oko 2 godine

Napisao sam i na prethodnoj vesti. Solidno suđenje, nekoliko sitnih grešaka na štetu obe ekipe... Nije bilo (previše) tendencionalnog suđenja ali je Rikardo morao da bude sankcionisano (na usporenom snimku se vidi jasna namera da ide na to da udari Dragovića)... Generalno svakako prelazna ocena za suđenje...
S

Stručnjače

pre oko 2 godine

Da li si primetio stert Sanoga nad Jevtović em i udaranje nogom po glavi Jevtovića. Zatim kod kornera udarac lakat Sanoga u lice Jevtoviću,

Mile Stručnjak

pre oko 2 godine

Stručnjače, video sam i iskreno mislim da nije bilo namere jer on generalno ide glavom kroz zid i zna da bude grublji, to nije sporno... Ali ne mogu ta dva starta da se upoređuju ali bih podržao da su i jedan i drugi dobili po žuti za te startove...
P

Pa da

pre oko 2 godine

Zato je Terzić i hteo da ga skloni.
2

20

pre oko 2 godine

Njegova klasa je takva da ne vidi najbitnije prekršaje, maše kartonima da bi skrenuo pažnju na sebe. Eno u prvom poluvremenu, Miljkon pao sam od sebe, 100% šansa za Ivanića, ovaj svira faul. Možda je on dobar za ove vanzemaljce što igraju fudbal sa malo faulova i kontakta, ali ne znam kako mu niko nije javio da je Drwoviću namerno razbojeno čelo, recimo. A faul Terzića nad Kangom je po svim, ali svim pravilima direktan crveni.
d

djape11

pre oko 2 godine

Sudi covjek De Brujneu i Salahu, da ne sudi ovim nasim tetkama, sto samo pricaju
G

Gostsamja

pre oko 2 godine

i ono je bio faul Ivanica kad je izasao sam ispred golmana?
G

Gosetoto

pre oko 2 godine

Ako vas nije sramota uzmote sad titulu.Partizan vas je odvikao od fudbala.
К

Констракта

pre oko 2 godine

Баш, само је нејасно како толоко не можете да нам примиришете... Никад лошија утакмица Звезде и ви ни гол да дате? Баш сте нас одучили од фудбала...

PsyhoDelija

pre oko 2 godine

Hahahah evo vidimo,statistika sve kaze...
7

777

pre oko 2 godine

Pa nama je X odgovarao a vama pobeda a zadnjih pola sata niste mogli loptu da uzmete jer smo mi ubacili malo u brzinu. Vas trener izmrnama zadrzava vreme, vas desni bek odugovlaci oko auta i cuva 0:0 znaci vi jurite pobedu i zadrzavate vreme. Ako je vama ovako lepo i nama je ne secamo se kada smo izgubili u prvenstvu od vas...
N

Nenad1246

pre oko 2 godine

Bukvalno lazete. Sramota ako je on najbolji.