Komentari na vest

Evropska plovidba TSC-a kreće iz Brage, hoće li more biti mirno?

C

Cccc

pre 10 meseci

Samo hrabro i ne ići da se izgubi sa što manjom razlikom. Pritisak je na Bragi i oni su ti koji mogu dosta da izgube a ne TSC, mnogi mogu da profitira ju iz ovoga u TSCu, junački sa nožem u zubima pa sta bog da. Borba i opet borba ako se predaju u svlačionici onda je tu kraj.
R

Rubikova kocka

pre 10 meseci

Samo da huligani TSC ne krenu put Brage i da obrukaju Srbiju 🤣🤣🤣
N

Nicks

pre 10 meseci

TSC će da se strmoglavi u Konferenciju sa 4 poraza, slično Čukarički a tamo će da izgube sve ili odigraju možda neku nerešeno. Partizan može da izbaci naredna dva protivnika, kasnije eventualno završi drugi u grupi. Zvezda će služiti za gol razliku. Sve u svemu, biće jako teška godina za naše klubove, jako malo bodova koji će se deliti sa pet. Sledeće godine isti scenario, Zvezda u kvalifikacijama za LŠ, Partizan ide na poziciju koja vodi u kvalifikacije za LK (3. Ili 4. mesto) a videćemo koga će da postave na 2. i 3. mesto, u igri su TSC, Čuka i Voša.
V

Vecni

pre 10 meseci

ти немаш појма,не пратиш српски фудбал. Тсц ако изгуби од Браге,директно иде у Лиги европе. Ал Тсц ће играти оба меча егал,ситнице ће одлучивати ко ће проћи у плеј оф за Лигу шампиона. Партизан ће ући у лиги конференција и проћиће ће групу. Ц звезда ће играти сигурно завршити као 3 или 2 у групи лиге Шампиона,а Чукарички ће исто играти егал меч с победником меча Олимпијакос-Генк. а у групној фази сигурно ће бити близу проласка даље, очекујем да имамо 3 тима да ће проћи групу од наших 4 екипа. и остаћемо међу 13 лига у европи. Спортски поздрав и само јако у европи ,за све наше српске екипе.
G

Gost555

pre 10 meseci

Nece, bice 3:0 za Bragu. Za Vosu sam pogodio tacan rezultat utakmice na Kipru.
G

Gostqwerty

pre 10 meseci

Možda sam se istripovao...zar nije juče/prekjuče bila veća kvota na TSC(sad je 9.5) ?
D

Dragan 1985

pre 10 meseci

Covek ce da ubaci Rakonjca kada bude gubio 2-0 na poluvremenu.
G

Gandra brate

pre 10 meseci

Rakonjac je bukva, bolje da su doveli Saponjica ili Marka Milovanovica.
K

Kumovi Vrbas

pre 10 meseci

Najveca mana TSC-a je Zarko Lazetic. Prosto ne mogu da verujem da klub koji ima stranog kapitala moze da postavi nekog trenera iz srpske domace lige...to je prva stvar. Druga stvar postava i startnih 11. Ako TSC protiv jacih klubova prima 3 gola na taktici 3-5-2, ne znam onda sto se forsira ta formacija, pogotovo kada se ide Bragi koja je apsolutni favorit na domacem terenu. Treca stvar, zasto se igra sa laznom devetkom Stanicem pored Rakonjca i Milovanovica..zasto su Rakonjac i Milovanovic u opste dosli u TSC. Videli smo u Kragujevcu da TSC dok nisu usli Rakonjac i Kuveljic umesto Stanica i Radina nije licio ninasta.
1

177

pre 10 meseci

Bar će da vide Portugal.
B

Bb show

pre 10 meseci

Videce more i kamenolom.
С

Сале2323

pre 10 meseci

Е овако... То што РТС преноси и ову утакмицу, као и све наших клубова, то је зато што им је Аренаспорт дала те преносе. Дала, продала, уступила није битно. Па кад почне светско првенство за пар недеља у кошарци, видећемо да ли ће Спортклуб исто то урадити. А онда пљујте и даље по Аренаспорт. Нисам њихов бот, сачувај Боже, али Телеком је заиста више него коректан када су овакве ствари у питању.
B

Bb show

pre 10 meseci

Arena je pozicija, a SK opozicija. Imaš na netu utakmicu hoćeš link?
l

lua lua

pre 10 meseci

Jel si razmisljao mozda da je telekom drazvna firma a samim tim i arena i da moraju da ustupe tj poklone tv prava rts? Svakako taj telekom nije privatnim parama kupio prava, nego "nasim" parama. Da li bi ti poklanjao rtsu tv prava, da si recimo svojim parama za svoju televiziju kupio ista, naravno pod zdravorazumnom pretpostavkom da zelis da zaradis?
С

Сале2323

pre 10 meseci

луа луа... О чему ти причаш човече, да неко мора уступити права тв преноса, зато што је државна тв. Сходно томе би свако тскмичење које АС преноси морало ићи на РТС!? Изгледа да се никад ниси бавио приватним послом, па не знаш шта причаш! О ова флоскула..."нашим парама"🤣🤣🤣 Није ти ово рођаче више комунизам!
B

Barbosa

pre 10 meseci

@Сале2323 Nije floskula i nije komunizam nego ti ne zelis da razumes biznis i kad ti mazu oci. Nema sta da SK ustupa RTS-u prenose, ima cena ako hoce da plate dogovorice se. Arena sa druge strane kao deo Telekoma, ustupi ili da po nizoj ceni RTS da budu svi mirni. Lako je davati prenose RTS-u kad mozes bez kontrole da dajes novac na prenose i nikome ne polazes racune za to.
M

Morem plovi

pre 10 meseci

A Portugalci iskusni moreplovci
R

Realnoo

pre 10 meseci

Daleko je TSC od nekog evropskog nivoa, mogu da igraju bunker i čekaju svoju šansu. Ali teško, ovo će biti 4-5 golova Brage.
Б

Борис

pre 10 meseci

То се каже и гледа на други начин. Не постоји већи мотив за играча и клуб од овог. Европа им је обезбијеђена и остало је само да видимо у ком такмичењу. Лично бих волио ту прилику и изашао са намјером да побједим. Негативан менталитет не може да донесе ништа добро
V

Viki Miljković

pre 10 meseci

Odlično je što će TSC imati priliku za minimum 8 jakih evropskih utakmica ove jeseni. Jedino što želim je da kroz ovu jesen daju priliku što više mladih igrača čija bi cena mogla da poraste, npr. Pantović, Ćirković, Rakonjac, Milovanović. Ipak je TSC razvojni klub, kako kaže i Žemberi, glavni fokus ne sme biti na rezultatu, već da budu izlog za bogatije klubove. Bože zdravlja, da dogodine imaju 2 ili 3 prodaje preko dva miliona. Bravo TSC!
P

Pigmalion

pre 10 meseci

Od ta 4 igraca sto si naveo trojica su na pozajmici, tako da ce uciniti uslugu samo klubovima tih igraca, konkretno Rakonjca, Milovanovica i Cirkovica. Sta im vredi da prodaju razvijaju i prodaju igrace kad ce dovesti jos losiie, nisu svi kao Lajpcig i Dinamo Zagreb, oni znaju da dovedu igrace pribliznog kvaliteta ovih sto su prodati.
V

Viki Miljković

pre 10 meseci

Lajpcig je deo sistema koji ima neograničen budžet, pet klubova širom sveta i najbolji skauting svega na svetu. Prvog sportistu je Red Bull potpisao 1989, a 20 godina kasnije su napravili klub. Mamiću je trebalo 4-5 godina da dođe do prvog velikog transfera (Eduardo i Ćorluka), a 15 godina da reprezentacije sastavljena od Dinama dođe do bronze. Instant rezultat u današnjem fudbalu ne postoji. Želim da TSC i Čuka izdrže i nastave da dižu lestvicu iz godine u godinu. Pa će za 5/7/ godina doći veliki transfer i ozbiljni rezultati.
K

Kokaniđa

pre 10 meseci

Zašto svi uporno pišete TSC kad je TSK? Topolski sportski klub. Mi smo na srpskom govornom području. U našem jeziku se piše klub i čita isto tako. Ne postoji FC već FK. Dakle TSK. Poštujte sebe i svoju kulturu. Inače TSK ima šanse u promilima. Nemaju šta da izgube pa bi bilo lepo da probaju da igraju fudbal. Sportski pozdrav.
С

Сале2323

pre 10 meseci

Лична имена се пишу онако како се изворно називају, а не да их прилагођаваш како ти се прохте. Ако је ТСЦ изворно у латиници, онда се пише ТСЦ, а не ТСК. Вероватно је оснивач клуба мађарски живаљ и мање више ће бити јасно зашто је ТСЦ.
v

v1ad

pre 10 meseci

TSC je nastao kao Topolyai Sport Club. Osnovao ga je Madjar 1913 u tada Madjarskom gradu (Topola je bila deo Austro-Ugarske do 1918). Danas ga finansiraju Madjari. Otud ostaje TSC a ne TSK (sa kratkim izmenama kad se zvao Backa Topola, AIK i slicno). Iskreno, mislim da TSC vise i nije skracenica nego postaje rec za sebe, bar se tako koristi (niko ne kaze "Topolski Sportski Klub", vec TSC).
v

v1ad

pre 10 meseci

To je veceras? Ja sam permutovao da je za nedelju dana. Pa sa srecom TSC. Male, skoro minimalne sanse, pa mogu bar rastereceno da igraju.
E

Esex

pre 10 meseci

Krenimo redom.golman tsc a je linijas i uzimajuci u obzir da su stoperi sporiji,namece se logican zakljucak da se nikako ne sme izlaziti visoko..zadnji vezni poput kuveljica isto je spor tako da sredina mora da se skupi i da bude sto manje prostora a za to je potrebno mnoogo trcanja veznih igraca..spoljni igraci su defanzivno korektni..to je donekle neka taktika koju bi ja igrao sto se tice defanzive..sto se tice napada,logicno je da se kontra namece kao jedino resenje da se da gol uz mogucnost da se gol da iz prekida glavom..kontra,djakovac i stanic moraju dati kvalitetan pas u dubinu iza ledja stopera ka jovanovicu i pantovicu koji imaju brzinu da pobegnu koji put..igra sa rakonjcem ili milovanovicem u spicu znacila bi samo igraca manje jer oni u ovakvim uslovima ne bi loptu primili a nemaju brzinu da pobegnu...na igru sa klasicnim spicem treba sacekati u revansu..svi da podrzimo nas Srpski klub pa sta bude,ja mislim da tsc moze da prodje bragu!!
s

stagnacija

pre 10 meseci

Koga su doveli od pojačanja za evropsku jesen? Ko su ti igrači koji prave razliku?

Bojan Urosevic

pre 10 meseci

Sigurica 7+ pa proslog vikenda je Partizan trebao da I'm da 8 gola kod TSC odbrana ne postoji svaki napad protivnika sansa za gol.
J

Jaa

pre 10 meseci

Kad im u odbrani igraju Cvetkovic, Stojic ( sin Ranka Stojica) i Petrovic. Dobar je samo onaj Antonov, Antonic ili tako nesto se covek preziva.
n

nekitutamo

pre 10 meseci

Logicno je da Braga pobedjuje ali svasta je moguce u fudbalu zato se nismo svi obogatili na kladzi vec, bar jedna neresena u dvomecu bi bila dobar rezultat za samopouzdanje igraca I za nas koeficijent.
m

miliona

pre 10 meseci

Biće od 4 do 6:0
N

NoviSad021

pre 10 meseci

3:1 za TSC

Bojank91

pre 10 meseci

Da je ovo prošlosezonski tim TSC-a nešto bih i očekivao. Očajno su se pojačali za najbitniju sezonu
E

Esex

pre 10 meseci

Sta reci onda za vosu ako su se ovi ocajno pojacali..pa doveli su rakonjca,milovanovica,stanica,vlalukina itd...trebali su probati dovesti i jedno dva top stranca npr al sta da se radi...
f

fljubic

pre 10 meseci

ТСЦ можда има и бољи тим него прошле сезоне, иако су има отишла двојица најбољих играча. Сада имају доста дужу клупу, доста квалитетних и перспективних играча су довели. Али, није то ни близу довољно за Европу, дај боже да грешим...
A

ApsolutnoJa

pre 10 meseci

Nikad sigurniji kec i msm da ce ovaj mec biti najodigraniji. U najmanju ruku ocekujem 1-1&2-4 ili SP1, dzaba, ne moze se ovde patriotski
B

Belgrano

pre 10 meseci

Kvota na Bragu je 1.15, to sve govori.
П

Паун

pre 10 meseci

Домаћин даје 2+пп,евентуално 3+пп
r

rakonjac9

pre 10 meseci

Naši klubovi jako loše igraju Evropu Taktički nula.To se vidjelo Vojvodina koja je jako loše igrala i zavrsila svoje.TSC ako bude igrao srcem možda nesto i bude ovako Braga je favorit.
@

@angry chainsaw

pre 10 meseci

niko ko je pravi navijac zvezde ne moze da navija za groblje.
d

dzuno

pre 10 meseci

Svako može da navija za koga hoće. Ja nikad ne mogu da navijam za partizan, za ostale naše klubove me mahom baš briga, ali ako neko hoće da navija za partizan ni ti ni ja ne možemo da kažemo da 'nije pravi navijač zvezde' ili šta god
V

VladaBg

pre 10 meseci

Ajde oladi sa tim da ti odredjujes ko je navijac Zvezde a ko ne. Partizan je prvenstveno srpski klub, pa tek onda rival Zvezdi, i normalno da svaki Srbin treba da navija za svaki srpski klub u Evropi. U prvenstvu svako za sebe, a u Evropi svi za jednog jedan za sve
B

Bardando

pre 10 meseci

1-1&3+ hteli mi priznati ili ne.
B

Bardando

pre 10 meseci

Za ove koji se ne slažu, čisto me interesuje šta vi očekujete ovde?
?

???

pre 10 meseci

1vg1
G

Goust

pre 10 meseci

Poluvreme 0:1,kraj 2:2.
T

Tesko ce

pre 10 meseci

I sa 11 igrača a kamoli sa 10 koliko projektuje drugar sa mocarta
G

Gost sa Nisave

pre 10 meseci

Naravno da navijamo za TSC alu mislim da tamo ni Zvezda ne bi bila favorit,realno drugari patriote 4-1 za Bragu a kod kuce 0-2
N

Nele 007

pre 10 meseci

Da li bi onda partizan bio favorit ili bi on prosao onako kako progziras za TSC... Napred TSC po meni mozete do boda...samo hrabro i napadacki
g

gost1987

pre 10 meseci

Navijac sam Partizana od malih nogu ali uvek navijam za nase klubove u Evropi iako je to mojim drugarima nerazumljivo. Stoga, Napred TSC!!! 💪💪💪
F

Fix 100e

pre 10 meseci

Daje ga Djakovac i Rakonjac za 2:2.

angry_chainsaw

pre 10 meseci

Na kom stadionu TSC igra revanš meč? Zna li neko taj podatak? Na svom stadionu kvalifikacije bi trebalo a za kasnije ne znam... Zamislite samo TSC u LŠ, koliko je to bodova, ukoliko se i Partizan plasira u LK a Zvezda prezimi u Evropi???

angry_chainsaw

pre 10 meseci

Botovi ustali, dobro vam jutro petrović petre... Kakav narod, zato smo i propali, navijaj za tuđeg ne za svog, Bože kakvo licemerje!!! Naravno da ću navijati i za grobare i za TSC, i za Čuku, a najviše za Zvezdu!!! Pa ne može Zvezda stalno da nabija sàma nacionalni koeficijent... Moraju malo i TSC i Čukarički da se pokažu u grupi, da Partizan uđe u grupu i da bar tri naša tima prezime u Evropi, to bi bio najidealniji ishod...
N

Nele 007

pre 10 meseci

Stvarno bi bilo lepo da TSC igra grupnu fazu LS,imali bi smo dva tima u LS jos kad bi i Cukaricki igrao grupnu fazu LE bio bi ekstra..
7

79

pre 10 meseci

Znam ja,revanš se igra u BT a grupna faza je prijavljena na stadionu Partizana.Ipak postoji šansa da im UEFA dozvoli da igraju na svom terenu.Pošto je samo kapacitet problem,sve ostalo je najbolje u Srbiji trenutno

angry_chainsaw

pre 10 meseci

Navijam svim srcem za TSC, X bi bio kao kuća, ali fudbal je to i lopta okrugla, nema nikakvog respekta prema ovom timu koji ima par pojačanja u odnosu na pretprošlu sezonu kada smo ih mi tukli a oni su dali golove posle naših grešaka (da podsetim u Beogradu - poprečni pas, u Portugalu - Kanga) pa smo ih dobili sa timom koji je sada na klupi ili koji je većinom Zvezda otpisala izuzev Dragovića, Ivanića i Degenek koji su tada igrali u sasvim drugoj formaciji i formi (igrali smo sa Gobeljićem, Sanogom, Kangom, Benom, Kataijem, Srnićem, i bikom odnosno Dionijem)... Samo hrabro i na drugu loptu...
z

ziki889

pre 10 meseci

U Portugalu penal, Gobeljic igrao rukom.
R

Realno samo realno

pre 10 meseci

Jedina istina je da TSC sa ovim timom koji prima 3 gola od partizana, nema sanse protiv brage. Mora dosta ozbiljnija ekipa da se napravi da bi se igralo protiv ovakvih ekipa koje su realno bolje i od partizana i od zvezde, s razlikom da bi partizan i zvezda u dvije utakmice imale sanse ali tsc nije taj nivo...
S

Shkabo

pre 10 meseci

Braga je bliža okeanu. Bio sam tamo. Portugalski Čačak.
Č

Ček bre

pre 10 meseci

Zašto baš Čačak? Braga je treći grad po veličini u Portugaliji, znači bila bi kao Niš kod nas npr.
g

grebici

pre 10 meseci

Cacak je manji po broju stanovnika i od Panceva Leskovca Krusevca i Kraljeva. Najnoviji popis stanovnista.
D

Djura Dj

pre 10 meseci

Mnogi ocekuju neki debakl, ali ja ipak mislim da ce ga Vojvodjani metnuti na strani. Igram svakako tacan rezultat 2:1 ili 3:1. Kvote su vrhunske

angry_chainsaw

pre 10 meseci

Ne zaleći se, ova Braga je dosta slabija odone koju su pobedili: Borjan, Rodić, Gobeljić (Gajić), Sanogo, Kanga, Katai, Ben i Dioni (Pavkov)... Svašta ovde može biti ako TSC ne respektuje Bragu previše... Ja mislim Xpp, ili iz 2-X, može i 1X&0-2g

angry_chainsaw

pre 10 meseci

Ja sam stavio na jednom tiketu ppX, na drugom 2-X, na trećem 2X&3+

angry_chainsaw

pre 10 meseci

Da podsetim u Bragi kako je to izgledalo sa Živković em u napadu, Gobeljić - ruka - penal - Galeno, onda Pankov (koji je i počeo utakmicu) pada u 16m, penal - Katai siguran... Ovo nije isti tim, kostur donekle isti, napad mnogo lošiji, pojačanja sveža i nedovoljno uklopljena... TSC bi trebao ovo da iskoristi, krenuti presingom (nema se šta izgubiti, ako se primi gol, povući se i čekati kontru, ali krenuti presingom, dati gol, i onda čekati šansu iz kontri, nikako ne praviti bunker tamo, jer može TSC do gola, Braga sada ima mnogo lošiju odbranu od Zvezde, usudio bih se reći duplo lošiju ako ne i više)...
@

@angry_chainsaw

pre 10 meseci

Ova Braga je imala 14 bodova vise od one Brage. A i ne znam kako su Pantovic, Rakonjac, Jovanovic, Stanic, Cvetkovic i ekipa bolji od Dragovic, Katai, Kanga, Ivanic. Bas ne razamisljas.