Komentari na vest

Evropsko pojačanje Vojvodine: Igrao Ligu konferencije, došao da pojača defanzivnu liniju

k

kostantin

pre preko 1 godinu

Dobro doso.
l

leilepiii

pre preko 1 godinu

Ljubisavljevicu igraj fudbal i uzivaj.Mnogi bi da fajtaju kao ti,ali ili se rodis ili ne.Svaka ti cast sta si proso i sta si postigo u Zalgirisu.Pratim te na instagramu mislio sam da ces u Izrael video sam zvali te navijaci Jerusalima javno. Vojvodina je dovela primer igraca kako se trenira i kako se radi marljivo.Radom se postize mnogo.Ti si klasican primer vrednog i radnog decka koji ima svoj cilj i nikada ne odustaje.Tvoj grad se ponosi tobom i vazis za smernog i kulturnog momka. Polemise se ovde u komentarima odakle si.Iz TRSTENIKA SI.Iz mesta odakle poticu mnogi poznati fudbaleri u ex jugi a i posle.Navesu samo nekoliko.Jugovic,Binic.. Marko Basa je iz Trstenika pa je bio standardni kapiten Francuskog Liona tako da nije bitno odakle si nego kakav si covek i talenat( radnik) nisam imao prilike da te upoznam licno osim sto te pratim na instagramu i kao zemljak ponosan sam sto si ostao u Srbiji.
z

zar je moguce

pre preko 1 godinu

Pa dal je moguce da se toliko ugradjuju i da se ide na kombinacije takve samo, ovoliko ima igraca bez ugovora i to dobrih a da Vojvodina nikog ne moze da dovede nego ovakve samo? Evo Bobur Abdikholikov istekao mu ugovor a ubedljivo prvi strelac Beloruske lige bio 25 godina spic bas kakav nam fali, pokretan i brz suprotnost od Nikolica a liga nije slaba Beloruska do skoro bila jaca od nase. Isto tako nas igrac iz Sahtjora Beloruskog Igor Ivanovic levokrilni napadac 25 godina bio 2 puta sampion lepo pojacanje narocito sa Cumicem i Barajem bi mogao da paravi problem svakoj odbrani u ligi. Bio je i ovde Ok u Napretku pre nego sto su ga Belorusi kupili uz to igra levom nogom. Treba probati i Sumu njemu je interes samo ako moze da igra i to se zakasnilo da se dovede na probu jer nema ugovor evo godinu dana vec. Ali ako bi dosao i da vrati deo forme za pocetak bio bi lepo pojacanje, ali i njemu jos veca cast da posle toliko vremena dobije poziv od top 3 kluba Srbije.
v

vfdvd

pre preko 1 godinu

Pojacanje bi bilo Nikola Maksimovic na stoperu i njemu bi bilo u interesu da dodje u Vojvodinu i da doprinese, nema cega da se stidi jer je dosao u 3 veliki klub Srbije, nema ugovor od letos samo gubi vremen i ispada iz forme a vec 31 godina. Ovde da bi naucio mlade nesto bio veliko pojacanje ali i uspeo da obezbedi sebi jos jedan ugovor veliki, ali isto tako zaradio je dovoljno sada je prilika da pokaze da je uradio nesto u Srbiji za neki veliki klub. Covek zna pricu ne bi trazio veliki novac, a znacilo bi samo njegovo ime za klub ali jos vise i njemu da ponovo igra za veliki klub koji mu daje sansu da povrati karijeru. e to je pojacanje dostojno Vojvodine a ne ovakvi sto dolaze sada.
5

5.000.000,00 €

pre preko 1 godinu

Нешто скупио рамена... Као гољо од дваес кила🙄🤣
F

Firmica

pre preko 1 godinu

Do kraja prelaznog roka očekujte Ze Turba i Sumu Lw:Čumić ST:Ze Turbo RW:Urke Kabić AM : Seydouba Soumah ovo će biti napad vojvodine.. Tolko od mene
f

fkv

pre preko 1 godinu

Ocekivali smo ih pre priprema u Turskoj, ne dovode se igraci kada pocne prvenstvo.
e

evo samo sto nije

pre preko 1 godinu

Da ocekujemo ih evo vec neke 2 godine, a sa ovom upravom od letos samo sto nisu stigli pa to traje i traje. Nece biti nista od toga, ovo sto rade sa Vojvodinom je strasno, bilo je reci da ce neka nova Vosa poceti da se dize od letos, ali sem par pojacanja nista nije uradjeno da se klub makar malo izdvoji kao 3 klub.gde mu je mesto. Imali smo pre ove uprave najgoru upravu ali i igracki kadar i mora da se radi i dovodi stalno i jaca tim jer i iz takve lose ekipe najbolji su otisli, a ocekivano jacanje tima nije dovrseno. Deluje kao da je Cumic jedino veliko ime i bitno koje je doslo. Ima jos igraca bez ugovora sem tih nabrojanih sto je cudno sto vec nisu dosli letos, a tek sada nece posle odradjenih priprema. Ivanovic desno krilo 25 godina slobodan igrac, istekao mu ugovor sa Sahtjorom Beloruskim gde je bio 2 puta sampion i medju boljim igracima. Zar to klub ne moze da iskoristi da pojaca kadar, eto sa nasim igracem a da ne pricamo za strance. Umesto da se radi na tome da se sada dovede sto vise igraca, moze besplatno ili za male novce, ima pojacanja koja bi znacila mnogo klubu u nasoj ligi poput Kempbela iz Javor itd. Ili ako nista drugo iz Bosanske, Makedonske lige i liga u okruzenju. Da se proba do 3 mesta, ali i da se kroz ozvih 6 meseci pripreme igraci i stvori osnova za napad na Evropu kako bi uspeli konacno da doguramo do grupe LK makar. Evo spominje se Andrej Ilic koga je Vosa pratila i da je malo bila bolja prethodna uprava ili ova pre dosala letos ne bi presao u Rigu nego ovde. Ima dosta takvih igraca koje smo pratili i bili na korak i nista onda. Eto jos prosle zime se govorilo da ce dovesti iz Rudara Prijedor Amoaha iz Gane i Brazilca Klerizmaria, pa je za leto ostavljeno i nista se nije ni tada desilo pa su presli u Zeljeznicar, eto sada je sansa dovesti te igrace od 20 godina gotovo besplatno i nema sta da se izgubi na njima, samo da se dobije ako se pokazu. Ali nista od toga, kakav Suma, kakav Ze Turbo, Vulic, Spanac iz Poljske druge lige, Prestiz koji sada vredi mnogo kao i neki drugi sa tog spiska. Sve su to igraci koji samo sto nisu dosli, ali sve je to spin samo jer niko nece doci a to se vidi po ovom zimskim prelaznom roku sta ce biti sa klubom i koliko su ozbiljne bile price da ce ga podici, jer kada nikog ne dovedes sem kombinacija menadzerskih onda je sve jasno. Bruka je ovo velika, makar da nisu obecavali i davali laznu nadu
V

Voša NS

pre preko 1 godinu

Zahvaljujuci upravibpre svega Jovanovicu dobili smo odlicno pojacanje, pustite price propalih fudbalera koji ni 3.ligu ne igraju! Dobro došao!
F

Fruskogorac

pre preko 1 godinu

Ko je Zbiljica slagao da su ovaj i Bogdanovic pojacanja?
S

Severni London

pre preko 1 godinu

Jos Melega iz Egipta da vratite samo. Ko dovodi ove anonimuse? Rastavac koliko puta je video dominaciju i svoj model igre, trebao bi vec Artetu da je prevazisao.
S

Sutlijas

pre preko 1 godinu

Apsolutno tacno, oterati Jovanovica, Grujica i Rastavca. Prva dvojica uhlebi, treci je mAalk. Dovesti ozbiljnog sportskog direktora i nekog spanca ili holandjana za trenera. Graditi sistem, a ne ova trulez da dovodi sinove od menadzera.
N

Nemas li druga posla

pre preko 1 godinu

Ako vam ne odgovara spotski direktor slobodno nam ga vratite u Nis. Njegovom transfer politikom je doneo 5 miliona evra u Radnicki. Izmislio je Pavkova, Pankova, Cumica, Lazara Randjelovica, Haskica.., a dovodio ih za kikiriki. Tako da spustite malo loptu. Vosa igra pametno. Ne bunari se klub i upumpavaju skupa pojacaja. Pogledajte Zvezdu i Partizn, cim ode predsednik, ide katanac. Staje slavina, a dugovi enormni! Vojvodini to ne treba.
S

Stankostankec

pre preko 1 godinu

Vidi druze, ne zavrce se slavina ako ode Jovanovic. Problem bi bio da ode Zbiljic, koji je ok lik u celoj prici. Svako moze da pogresi, pa i Zbilja. A da gresi sto ne otera Jovanovica- gresi. Zovite ga u Nis sto pre!
v

vds

pre preko 1 godinu

HE toliko ih je i prodao za kikiriki, a uz to osvojili su nesto sa klubom? Najveci u istoriji izlazni, prodaja, transfer Radnickog je 500 K i to je taj tvoj cudotvorac. Cumic, Randjelovic i sada Mitrovic tacnije letos svi isto, samo sto kod ovog zadnjeg nije bio u klubu. Vojvodina i Radnicki nisu isto, to se mora reci, Vojvodina mora da ide na titulu i dok se to ne desi, dal drzava pomagala ili pustila da se svako snalazi od klubova, to nije bitno. Ali onda mora pustiti i ove iz Bg ili Vojvodini pomagati kao i njima, jer kada bi prva titula bila osvojena Vojvodina bi imala priblizno navijaca kao i oni i dok se to ne desi necemo prestati da se bunimo i da budemo nezadovoljni. A to sto se ti neki rodak ili bot doticnog to nema veze neces nista postici time. Samo jos vise da idete iz kluba ali i jos neki veci otpor svemu ovome sto se radi. Dok se neko razbacuje parama ovde da se dovode menadzerske propale kombinacije i igraci koji nemaju kvalitet na rehabilitaciju nece vise moci. Mozart objavite komentar ako niste sa njima u kombinaciji da ljudi vide da ste posteni
V

V V

pre preko 1 godinu

A sledeće je prodaja Jeličića. Inače što bo ovaj dolazio kad je tu još i Traore Vitas pa Topić il Busnić koje probaju na mestima centarhalfa. Bolje da su nekog vezistu doveli. Ima slobodnih JužnoAmerikanca na izvolite. A oni su kako smo videli na SP najbolji na Svetu. Ne samo Argentinci već i iz Ekvadora Urugvaja...
к

коњина

pre preko 1 godinu

Појачање би био Никола Вујадиновић ФК Чукарички, има 36 година, прави даса, атлетски топ, карактер као лав, он би појачао одбрану и дао карактер екипи, али то неко мора да зна и види, овако браћо до 17.03.2023. године сте у игри а после 7-8 место вас чека
S

Srdja Kovilj

pre preko 1 godinu

Pojacanje od 36 godina. Taj moze da trci jos mesec dana.. najbolje volim kada ovi ćiriličari krenu da pisu; sa posla iz nekog JKP -a, dokoni..
G

Gorstak89

pre preko 1 godinu

Ja i dalje verujem Zbilji, ali sam siguran da ne zna ko su i sta rade Jovanovic i Grujic, prvi tim i omladinci... Teraj to Zbiljo!!!
P

Parabola

pre preko 1 godinu

Pa zato klinci i idu, nisu ludi da veruju obecanjima i praznim pricama. Vide deca! A vi se ljutite na njih! Pa znate li koliko ima dece u onladinskoj skoli koja zasluzuju pre Srbobranaca da udju u tim?!? Ali jbgica, nece da moze.. kombinacije!
N

Navijac 88

pre preko 1 godinu

JELICIC IGOR...... Vazda mesta praznih pa onda pobrojani i ova dva popunjivaca rostera pojacanja svakako ne.
T

Tatanka

pre preko 1 godinu

Kuku lele, pratim sve o Vosi, omladince znam, ali za ova dva pojacanja niko nikad nije cuo. Sta je ovo, ljudovi moji. Kosmar, a nema kraja.
Z

ZustraSarma

pre preko 1 godinu

Nemojte vise trazili ovakva pojacanja, molim vas i kumim. Prvo tatin sincic, povredjen iz Zvezde, sad Mare da pojaca uhlebe... Da li su ovo pojacanja za titulu, stalnu evropu? Ovo je smesni!!!
S

Salajka Majka

pre preko 1 godinu

Odakle samo vade i gde pronalaze ove Ljubicicice, Bogdanovicicice i slicne... Hajde da je napravljen tim, igra i strategija pa da provuku ovako nekog zbog plate, usluge... Promasili 90 posto transfers i sad lupe i dovedu dva povredjena, sklona povredama i nedokazana stopera, za koje niko nikad nije cuo. Transferi se ne rade u korist pojacanja kluba, ovo je sad vec sramota i ruganje navijacima. Menjati ovog sportskog direktora i trenera koji jedini vidi stalni napredak... Cirasi i srcani bolesnici da preskoce ovu polusezonu. Da se javno obelodani iznos transfera, visina plate i ko je menadzer ova dva spektakularna pojacanja, koja je dijamantsko oko Jovanovic ukrao ispred nosa Ajaksu i Benfici.
d

dexa24

pre preko 1 godinu

Bravo Ljubi.... Srecno....
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Trstenik PPT, Jagodina, Tabane ...
I

Istocno stajanje

pre preko 1 godinu

Doveli Vitasa, Bogdanovica i ovog djidjana, za te pare su mogli ozbiljno stopera. Nedostaje 10, 9 i 8. Kao ni jedan transfer da nije u korist kluba. Navijace ne mozete prevariti. Napadac i 10 ili odlazite!!!
B

Bajina Basta menaZer

pre preko 1 godinu

Marko Kombinacija Jovanovic. Malbasic, Nikolici, Vitas, Milosavljevic, Bogdanovic, koliko je izbio para iz Kase kluba... Ze Turbo i Suma ili out!!!
V

Voša NS

pre preko 1 godinu

Čoveče, dokle?
M

Malajacc

pre preko 1 godinu

Sportski direktor je promasio sve transfere, osim Cumica. Bogdanovic je kombinacija, a ovaj je macka u dzaku van forme. Nedostaje organizator igre, iskusan da poveze redove i spic koji hoce da igra, a ne Taki cirkusant. Uzmi se upamet Zbiljane i skloni Jovanovica i Gruju.
D

Djakov

pre preko 1 godinu

Koji krusevljanin, covek je iz Trstenika kakav bre krusevac
Z

Zika mika

pre preko 1 godinu

Kruševljanin?!! *Trsteničanin! Molimo da uzmete u obzir
k

krištof dugari

pre preko 1 godinu

Pratio sam ovog igrača,počeo je kao bek jako srčan ali isto tako i limitiran...stoga cisto sumnjam da je ono neko pojačanje,jedna bitna stavka je sto je sklon povredama vec 2 operacije kolena je imao.
T

Totti 10

pre preko 1 godinu

Sve potpisujem igrao sam sa njime ogroman radnik i na tu upornost je stigao dokle je stigao,tačno je i za povrede ne verujem da ce igrati pre vitasa i topica pa cak i jelicic i traore su kvalitetniji
m

menadzerskot

pre preko 1 godinu

Ako neko udje u platu, nije vazno da li ce igrati.
@

@Totti 1000

pre preko 1 godinu

@Totti 10 A gde si ti to igrao druze sa ovim igracem fudbal?! Na transveru klubova gde je igrao bilo je po 1 do dva Srbina. Da si igrao sa njim tesko mozda si mastao iz 3 neke lige da igras.
G

Gostić

pre preko 1 godinu

Ljubisavljević je iz Trstenika.Momak nikada nije imao menadzera.Da je bilo drugačije,sada bi bio u nekom klubu Liga petice.Obratite paznju na momka na proleće.
M

Maradona MJ

pre preko 1 godinu

Sada ima 🤣
G

Gos

pre preko 1 godinu

Sa ovim ce da se usrece, jadnija liga od PLS gde skupio 100 nastupa.
m

maumacka

pre preko 1 godinu

@Gos Liga ko liga.Kad izadjes na evropsku scenu tu se meri znanje.Nastupao ovj na evropskoj i po tome nije za bacanje udji na ocene ocenjen medju top 5 na evropskim utakmicama.Mozda i kod nas bude tako da ne pljujem pre vremena.
B

Bravo

pre preko 1 godinu

Bravooo

Chiske

pre preko 1 godinu

Dobrodosao! Nadamo se ucvscivanju stoperske linije. Juce smo videli da Jelicic je prosto previse nespretan sa loptom i mnogo histerise sa reakcijama dok Vitas igra kao da je samo bitno da plata legne prvog. Uz Traorea kome nazalost treba neko ko ce da vodi glavnu rec u odbrani jer on nije vodja odbrane vec je libero od 2m.
N

NNF89

pre preko 1 godinu

Koliko viska kila imaju Malbasic, Nikolic i Vitas? Kakvo rez imaju na testovima? Koja je ocena rada sportskog direktora i trenera?
M

MMFVI

pre preko 1 godinu

@NNF- a znas li ko ima najbolje rezultate na testovima?