Luka Ivanušec (@Reuters)
Luka Ivanušec (@Reuters)

Fajenord obara klupski rekord zbog Dinamovog napadača

Vreme čitanja: 1min | uto. 11.07.23. | 14:04

Luka Ivanušec interesantan Holanđanima

Radovali su se u Roterdamu povratku titule posle šest godina, a sada rade na jačanju Fajenordovog tima za učešće u Ligi šampiona. Prvak iz zemlje lala naći će se u prvom šeširu na žrebu grupne faze, pa rukovodstvo kluba želi da ekipa Arnea Slota ostavi što bolji utisak.

Nakon što je defanziva pojačana igračima Tventea (Ramiz Zeruki) i Cvolea (Tomas Belen, Tomas van den Belt), u Fajenordu se okreću napadu i nešto zvučnijim imenima. Među pikovima je napadač zagrebačkog Dinama, Luka Ivanušec, a holandski mediji pišu da je prva ponuda već poslata na Maksimir i - odbijena.

Izabrane vesti

Navodno je reč o 7.000.000 evra, na koje su se Hrvati samo osmehnuli. Holanđani, međutim, pišu da na Maksimiru nemaju baš neke bolje ponude od te i da bi dogovor oko prodaje Ivanušeca brzo mogao da bude postignut. Ipak, za veću sumu od prvobitno ponuđene, a to bi verovatno značilo i novi klupski rekord Fajenorda.

Klub iz poznate holandske luke dosad je najskuplje platio slovačkog štopera Davida Hancka, kada ga je prošlog leta doveo iz Sparte Prag za 8.300.000 evra.

Potencijalni problem Fajenordu mogla bi da predstavlja odluka Zagrepčana da ne prodaju vodeće igrače, među kojima je svakako Ivanušec, pre plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona, kojim bi bila obezbeđena evropska jesen makar u Ligi Evrope. Dinamo na put ka eliti kreće iz drugog kola kvalifikacija.


tagovi

Luka IvanušecFajenordDinamo ZagrebLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara