(©MN Press)
(©MN Press)

Falčineli: Već sam tresao Milanovu mrežu, želim to da ponovim u Zvezdinom dresu

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.12.20. | 13:27

Italijan je odigrao četiri meča protiv Rosonera, a gol je postigao na San Siru

U šesnaestini finala Lige Evrope, Crvena zvezda će igrati protiv Milana, a italijanski napadač Dijego Falčineli upoznat je sa istorijom duela crveno-belih i Rosonera.

Oduševljen je Falčineli što su kuglice na žrebu srpskog šampiona spojile sa Milanom.

Izabrane vesti

“Iskren da budem, oduševio sam se kad sam video da smo na žrebu izvukli Milan i da ćemo sa njima odmeriti snage. Reč je o fenomenalnoj ekipi i već sam čuo da je Crvena zvezda imala mnogo spektakularnih duela sa italijanskim velikanom. Tako da, zaista se radujem tom meču i u ovom trenutku samo o tome razmišljam. Jedna od većih želja na proleće mi je da odigramo što bolje protiv Milana i obezbedimo prolazak u narednu rundu eliminiacione faze Lige Evrope”, rekao je Dijego Falčineli.

Prvi igrač sa "čizme" koji je obukao crveno-beli dres, odmerio je četiri puta snage sa Milanom dok je nastupao u domovini. U dresu Krotonea postigao je vodeći gol protiv Rosonera 2016. godine, ali je tim predvođen Vičencom Montelom uspeo da preokrene rezultat i trijumfuje sa 2:1.

Falčineli je sa Sasuolom na Mapei stadionu srušio Milan, a dvomeč sa Rosonerima dočekuje sa odnosom pobeda, remija i poraza 1-1-2.

“Imam iskustvo igranja utakmica sa Milanom, a uspeo sam i da im postignem pogodak. Nadam se da ću uspeti to da učinim i u dresu Crvene zvezde. Nemam dileme da će biti pravi spektakl, a nadam se da će do tad naši navijači moći da prisustvuju meču i pomognu nam”, zaključio je Falčineli.


tagovi

Liga EvropeMilanFK Crvena zvezdaDijego Falćineli

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara