Falčineliju i Milunoviću preti suspenzija

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.02.21. | 09:24

U opasnosti i Marko Gobeljić

Opravio se od povrede zadnje lože Dijego Falčineli i prema svim dostupnim informacijama trebalo bi da predvodi napad Crvene zvezde u sudaru sa Milanom. Neće biti u takmičarskom ritmu italijanski napadač, jer je propustio dva prolećna meča protiv Novog Pazara i niškog Radničkog. Probleme je imao i Nemanja Milunović. Zbog promene podloge i teških terena u Srbiji, iskusni štoper je iz predostrožnosti bio van protokola za gostovanje u Nišu. Osećao je blage bolove u listu bivši reprezentativac Srbije, ali bi trebalo da predvodi odbranu crveno-belih u sudaru sa Mario Mandžukićem.

Ipak, Falčineli i Milunović igraće duel protiv Milana pod blagim psihološkim opterećenjem. Italijanskom napadaču i iskusnom defanzivcu preti suspenzija. Potencijalni žuti karton izbacio bi ih iz konkurencije za revanš na San Siru koji je zakazan za 25. februar.

Izabrane vesti

Milunović je skupio dve jasvne opomene. Požuteo je u finišu prvog poluvremena beogradskog sudara sa Gentom. Takođe dobio je javnu opomenu na Marakani kada je gostovao Hofenhajm. Treći žuti karton značio bi automatsku suspenziju.

Sa druge strane Falčineli je dobio javnu opomenu na grupnoj premijeri protiv Hofenhajama. Požuteo je i u Liberecu kada je rukom pokušao da postigne pogodak i sudijsku trojku dovede u zabludu.

Suspenzija preti i Marku Gobeljiću. Očekuje se da Zvezin univerzalac meč počne na klupi.

Nepovoljna okolnost za crveno-bele je činjenica da nikome od najjačih aduta Milana ne preti suspenzija.



tagovi

Nemanja MilunovićDijego Falćineli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara