Komentari na vest

Falko iskren: Ne igramo kao što se očekuje, ali imamo kvalitet za Ligu šampiona

P

Pedja108

pre gotovo 3 godine

I ranijih godina u prvim kolima Zvezda nije delovala briljantno, ali je prolazila sve krugove. Nijedna ekipa do sada nije prosla sva kola kvalifkacija za LE i LS osim Zvezde i to su rezultati za respekt. Ni ovaj rezultat u Beogradu nije bitan, bitno je da ukupno Zvezda ide dalje. Forma i ne treba da bude maksimalna sad, vec za par nedelja, a sad se mora izgurati na znanje do tada.
S

Samo Strane Sudije Srbina Spasavaju

pre gotovo 3 godine

Dali gol posle faula u napadu, nije sviran penal protiv njih iako postoji VAR sistem. Terza je potapsao po ledjima sincica svoga koji je uveo taj sistem.
A

Adidas

pre gotovo 3 godine

Zasto Stankovicu dozvoljavas da ti botovi sastavljaju tim?Posle kiksare Degeneka traze Pavkova u napadu.Ako tako nastavis brzo ces ispasti iz evrope.
p

pakjaomanu19

pre gotovo 3 godine

Iskreno ovaj momak je nedorecen,prosto nista nije pokazao...Po meni je mali Zeljko Gavric bolji igrac od njega samo da mu daju slobodu i sansu,minute...
Ž

Živorad žika živac

pre gotovo 3 godine

A be evegi Flako na slike. Mesi iz Lećeta. Sutra Flako rešava prolaz. Će uskočimo opet u ligi od šampioma ove godinu. Će igramo moderan fuzbal u evrope. Samoda sviju ostanu na okupu, i da se dovedu još kojo pojačanjo. Bravo ti ga na Terzetu Mitketa i Deketa. Samo nji oba trojica mogu da nas vodu u pobede.
N

Nemas

pre gotovo 3 godine

Kvaliteta ni na klupi da sediš,pakuj prnje...
O

Otodjibaje

pre gotovo 3 godine

Tek sad shvatam o tome sto ljudi pricaju o toj cuvenoj italijanskoj taktici gledajaci ovog Falka i Falcinelija. Oni momci igraju tacno po "knjizi", nema nekih neocekivanih poteza, a jos manje neocekivanih kretnji, sve po tom sablonu, protiv Serifa, vidim da Falko moze da predribla protivnickog igraca, moze da krene napred, ali ne, on je navikao da odigra po protokolu, baci loptu raspalom Gobelji i tu bude kraj nase akcije...Falko, preuzmi odgovornost, uradi nesto neocekivano, kreni napred....
K

Kataklizma

pre gotovo 3 godine

Zvezda je prevelik klub da bi se bavila kalkulacijama 👍
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Mnogo više sam očekivao od Falka. Evo sada dobija minute redovno, ali ništa specijalno nije pokazao. I ako je skupo plaćen za Srpske uslove. Još nismo dostigli taj nivo da možemo da dovodimo za klasu bolje strance od ovih što sada imamo. A ta priča da imamo kvalitet za grupu LŠ, je tragikomično. Bez dva tri mnogo dobra igrača nema šta da tražimo u grupi LŠ.
O

Otodjibaje

pre gotovo 3 godine

Ako nisi shvatio, sve vreme igra na pogresnoj poziciji. Decko nije krilo, vec klasicna desetka, e sad druga je prica sto mi imamo Mrkelu koji dovede cetri igraca u vezni red sa identicnim karakteristikama. Imamo Kataia, Ivanica, Kangu i Falcinelija i svi mogu da igraju desetku...a niko krilo, osim mozda u nekim sitacijama Katai....
Z

Zvezdass!!

pre gotovo 3 godine

U pravu je, lose igramo, prosle sezone smo timove kao napredak Mladost lagano dobijali.....
G

Gost....

pre gotovo 3 godine

ma da imate, kako ne...s tobom kao perjanicon i da prezimite

Aleksandar Trajkovic

pre gotovo 3 godine

Priljatelju ti nemas sut ocajno sutiras za sad...OD nekih 30 suteva u par utakmica pogodio si okvir gola 5 puta.Imas brzinu dribling koristi to dodaj loptu...Pa i onom Dionu koji izgleda samo sut i ima ..Pusti Katai,Ivanjica da sutiraju...I bices dobro pojacanje...I daj boze da stvarno ne kupimo nekog od onih "napadaca" koji se vrte po netu Spanac 3 napadac iz Viljareala ili onaj Argentinac iz Selte...Ako je nekome najveci uspeh 10-12 golova za sezonu u ligama top petice i nije zasijao do sad u 29/30 godina nece ni sad...Sa 24/25 godina makar nada postoji...Sto da se molimo da kanga/ivanjic urade nesto protiv Dinama/Legije.
R

Realno posmatrano

pre gotovo 3 godine

Pa dobro sad nam gol u gostima ide u prolog, protiv Kairata naprimer nije. Mislim da smo bolji od Serifa, ali to na terenu mora i da se dokaze. Treba biti realan i reci da smo tanko usli u sezonu, osim pobede nad Kairatom i ajde donekle utakmice protiv Spartaka, ni na jednoj drugoj nista pokazali nismo.
a

arroyo

pre gotovo 3 godine

realno nemamo. Protiv Dinama (ako prodjemo ) imamo sanse, ali na primer Slavija bi nas ubila
H

Hahahhaha

pre gotovo 3 godine

Slavija ti je ubijena od Ferencvarosa
D

Dzo.Black

pre gotovo 3 godine

Realno, nemate...
M

Mršav

pre gotovo 3 godine

Ima tvoj crno beli bunker kvalitet u kmecenju i kukanju tu ste najbolji.
I

Ikiii

pre gotovo 3 godine

Pa kakav bre kvalitet za ligu sampiona....pa ti si covece pukao i lupas gluposti.... tamo bi vas svi ponizavali i trpali!!!
Z

Za inat svima

pre gotovo 3 godine

Najbolje je da ispadnu namerno posto po tebi nemaju kvalitet za LS!Ne lupetaj molim te,i sa losijom ekipom smo dva puta bili blizu da prodjemo kao treci protiv onakvih ekipa!
M

Mršav

pre gotovo 3 godine

Glavno tvoja vele slila bunker crno beli ima kvaliteta za ls vi nemozete da se dokaže lk,nemozete ni ruse one da pobedite, jaka ste vi gromada.Sta ste osvojili u toj evropi?Svama smo u LS bili toliko dobri da Srbija bila na najnizoj listi koliko ste vi osvojili u LS punijo vas ko je hteo.
S

Snoopy

pre gotovo 3 godine

Al opet imamo više pobeda nego vi ustvari pa vi nemate ni jednu jedino ako ne racunas 0:0 sa Realom..posle koje ste na Rajko popili 3"komada
D

Dzo.Black

pre gotovo 3 godine

Snoopy@ Makar nas nisu drali kao vas po 6, 7 nula 😂😂😂

MILAN1989

pre gotovo 3 godine

@Dzo.Black Nas su drali finalisti Lige Sampiona i finalisti prethodne sezone,a vas neka Petah Tikva u kvalifikacijama.